Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
    Е тук не съм съгласен.Ясно е,че Шумахер сам нямаше да направи почти нищо,но това е отборен спорт и всеки от екипа има определена роля.А за триото Рос Браун,Жан Тод,М.Шунахер може да се каже...или добро или нищо!А това,че в последните години Ферари беше една от най-добрите болиди,именно Шумахер бе един от факторите!Друго си е да можеш да кажеш на инжинерите от каде идва загубата на скорост и какво точно искаш да се настрои.За да ме разбереш правилно ще ти дам за пример Жак Вилньов - много бърз,когато колата е перфектна,но като се появят проблеми,а ти липсва елементарна техническа грамотност и неможеш да обясниш какво точно не е наред...Фактите говорят
    Да ама не,а Фелипе Маса не караше за Ферари а за Шумахер-това не можеш да отречеш.
    Та кой е разбирал повече от настройки на автомобила незная,но знам колко пъти Маса е принуждаван от бокса да пропусне Шумахер,та даже се бе стигнало до скандал м/у двамата.
    Защо ли е бил Маса толкова пъти по-напред от Шумахер,дали са обърквали настройките на автомобилите,или единия е не чак толкова добър колкото го мислят,ама тя излагацията ще се види ако го пуснат да кара
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
      Да ама не,а Фелипе Маса не караше за Ферари а за Шумахер-това не можеш да отречеш.
      Та кой е разбирал повече от настройки на автомобила незная,но знам колко пъти Маса е принуждаван от бокса да пропусне Шумахер,та даже се бе стигнало до скандал м/у двамата.
      Защо ли е бил Маса толкова пъти по-напред от Шумахер,дали са обърквали настройките на автомобилите,или единия е не чак толкова добър колкото го мислят,ама тя излагацията ще се види ако го пуснат да кара
      Вярно,че не ми е любим пилот (Маса),но да сравняваш Шумахер с Маса - това вече немога да го разбера.И тук говорим за пилотски умения - 7 титли,N-на брой победи...случайни,колко да са случайни
      Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнение
        Вярно,че не ми е любим пилот (Маса),но да сравняваш Шумахер с Маса - това вече немога да го разбера.И тук говорим за пилотски умения - 7 титли,N-на брой победи...случайни,колко да са случайни
        Не става въпрос за победи,ако си гледал всички състезания много добре ще знаеш че нареждаха на Маса да пропусне Шумахер няколко обиколки преди финала,срам за един така наречен Шампион.
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Не знам за Маса пък и той колко ли кара със Шумахер, виж Барикело е друга бира той го е отнасял много повече а и не случайно си имаха клаузи в договорите за втори пилоти, в крайна сметка ако спортната злоба им беше на ниво и на двамата щяха да пренебрегнат кеша или да си останат мишоци каквито са. Иначе по въпроса за Шумахер човека си е бил винаги с бесен късмет, и сега даже се връща в един момент когато колата се подобри чуствително и ако успее да извлече максимума от нея познайте кой ще обере лаврите, нищо чудно след два-три старта да почнат да шокат репата и на Кими(а пък на него му е все тая напоследък)
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Абе, на Шуми колкото и да са му давали дали Маса или Барикело той пак си е Шуми.Поначало не го харесвам,но подобри всички рекорди в историятана Ф1 а ако се завърне,ще подобри и последният рекорд за най-възрастен пилот в историята на Формула1 ,иначе одобрявам Алонсо,но в момента Рено нямат нужният болид.
            Последно редактирано от Гена; 10-08-09, 22:44.

Коментар

Сега пък Шумахер имал болка от стара травма и нямал да кара засега
              и по добре,разбра че ще е голяма излагация след тестовете и се отказва,с болида ще кара тест пилота Лука Бадоер.

Ето това е големия шампион-уплашен от провал
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Хе, уплашен. Смехотворно. То беше ясно че никой и няма да очаква от него нещо изключително. Дори само престоя извън формулата е достатъчен на всеки, да излезе тотално от форма.

Спомни си кога се отказа. Спомни си и жалките опити на други "велики шампиони" да карат до последно, независимо че все завършваха на предпоследно място. За мен да се оттеглиш докато си във форма ти прави чест. Да караш до последно - няма лошо - въпрос на гледна точка. В тоя смисъл - чест прави начина, по който се оттегли Мика Хакинен преди време.

А "великите" шампини като Вилньоф и Хил, аз поне съм ги запомнил с това, дето съм посочил по-горе - каране до последно, и класиране в опашките. Нито успяха да развият болид, нито нещо друго. А станаха по веднъж шампиони, заради периода, в който Шумахер развиваше окаяното по това време ферари, на което Алези и Бергер не направиха кажи-речи нищо. И собственика на Уилямс не случайно им тегли шута и на двамата - щото видя че не стават.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сега пък Шумахер имал болка от стара травма и нямал да кара засега
                  и по добре,разбра че ще е голяма излагация след тестовете и се отказва,с болида ще кара тест пилота Лука Бадоер.

Незнам защо мислиш,че е уплашен,по скоро май другите отбори се притесниха и нададоха вой срещу него.

Коментар

Е съгласен съм с вас и аз съм на същото мнение,но исках да кажа,че изобщо не съм очаквал да кара Шумахер,а върлите му фенове очакваха какво ли не от него.В по горни постове съм писал че очаквам Алонсо да заеме мястото на Маса,за което не е още късно,та и най логично.
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Е съгласен съм с вас и аз съм на същото мнение,но исках да кажа,че изобщо не съм очаквал да кара Шумахер,а върлите му фенове очакваха какво ли не от него.В по горни постове съм писал че очаквам Алонсо да заеме мястото на Маса,за което не е още късно,та и най логично.
                      Еми аз съм му върл фен. Ама не очаквах чудеса. Ако беше направил добри постижения, по-скоро щях да се изненадам.

В тоя спорт, режима, за да си нещо, е строг и убийствен. На други места - също. Няма как да стане, просто. На някои по-технични трасета можеше и да се получи нещо, но нямаше да е оня Шумахер, който караше до преди 2-3 години. Аз поне други илюзии не съм си правил.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Чета си, гледам нещо като спор се заформя с това че Шуми слага каската, нека да не изглежда така. И аз съм привърженик на някои пилоти които вече не мога да ги наблюдавам а ми се иска, просто са си изпяли песента и на сцената са други.
                        Когато написах, че се връща и аз се изнанадах , но ми стана драго да го видя пак в състезание, дълбоко в мен ми иска да направи нещо забележимо в тези състезания, но е много малко вероятно предвид състоянието на отбора като цяло, та дори и неговото физическо и психическо истината е че далеч от тази форма която е бил преди 5-6 години. Следващите състезания в които ако вземе участие , т.к в последните публикации се споменава, че Л. Бадоер може да се появи именно на мястото на Маса, са на писти, в които се очаква Браун Джи Пи да имат преимущество пред останалите.
                        Нека се наслаждаваме на гледката като зрители остана още малко до 23.08.2009.
                        Това си е събитие иска ми се да го видя пак в състезание, както ми иска Борис Бекер да го видя в мач с Рафа или Роже, както Навратилова срещу сестрите е много ми иска ама не става това е.
                        [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

В това че точно сега се сети , че го боли вратът има нещо гнило. Според мен след като се е оттеглил от Ф1 с всички лаври , по-добре е да си го запомним такъв . И върлите фенове и тези които ги дразни славата му . Е , вярно , че може да извърти спиращо дъха изпреварване или спиращо дъха изхвърляне на някой противник - ако го хване яд , че го подминават като пътен знак ( и това сме виждали) , но общо взето едно безславно завръщане би донесло само разочарование у феновете , а от там и избледняване на ореола му.... та май се е усетил овреме
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Aми Шуми няма да кара явно всичко е било както е модерно да се казва Пи Ар кампания все пак от 2-3 седмици е централна новина във F1, а ако наистина е било така не му прави особенно чест.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Мдааа, ПиАр...естетвено, Шумахер има нужда от такъв, защото се нуждае от спонсори за да участва в оф-роуд състезания. Последната му страст АТV, високопроходими автомобили, ендуро ...абе всичко що е извън пътя. Особен интерес имал към участия на Балканите, защото там имало страхотни пичове, майстори, експерти, много публика и т-н, въобще хора, от които да се учи ...но проблема му били таксите за участие и престоя, та сега едно пи ар-че и всичко си е на място, даже му останали пари да напусне за кратко планетата земя и да се повози из Космоса
                              Живей за всеки дъх!

Коментар

Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
                                Мдааа, ПиАр...естетвено, Шумахер има нужда от такъв, защото се нуждае от спонсори за да участва в оф-роуд състезания. Последната му страст АТV, високопроходими автомобили, ендуро ...абе всичко що е извън пътя. Особен интерес имал към участия на Балканите, защото там имало страхотни пичове, майстори, експерти, много публика и т-н, въобще хора, от които да се учи ...но проблема му били таксите за участие и престоя, та сега едно пи ар-че и всичко си е на място, даже му останали пари да напусне за кратко планетата земя и да се повози из Космоса
                                Къртиш миФки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X