Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Не знам за вас, но аз леко полеко започвам да подгрявам. Идва най интересното време в последните години във Ф1, а по точно времето когато ще научим кой как се е справил зимата!!! ЕЕЕХХХААААА, КЕФФФ!
    Последно редактирано от disko04; 05-02-16, 13:28.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

И аз го чакам. А бе много дълги паузи си правят! К'во е това нещо!? Един месец ваканция им предостатъчна.
      Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Първоначално публикуван от AAF Преглед на мнение
        И аз го чакам. А бе много дълги паузи си правят! К'во е това нещо!? Един месец ваканция им предостатъчна.
        Ма и аз тва викам . Че то наш`то футболно първенство дори ше се поднОви преди Ф1 . Че и платена отпуска по- голема даже и от на наш`те депутати са си гласувАли .

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
        Не знам за вас, но аз леко полеко започвам да подгрявам....
        Ама кво леко , бе братче ?! Аз подгрявам всека вечер . С по 3 дози "антифриз" , да не замръзне мотора . И салата .

Иначе от това , което чета по официалните сайтове ... в момента е нещо като затишие пред буря След 2-3 седмици се очаква раздвижване като на мечка след зимен сън .
        Последно редактирано от Vlado_Ts; 08-02-16, 21:51.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          Аз подгрявам всека вечер . С по 3 дози "антифриз" , да не замръзне мотора . И салата .
          Ти па си мислиш че си откривател, тцъ, объркАл си се Колумбе..........

Коментар

Какви предположения имате? Ферари дали са настигнали Мерцедес? Хонда и Рено също? Четох че Хонда имали доста промени, което си е логично разбира се, били вдигнали мощноста с над 200коня. Една от грешките им била като на Ферари 2014-та, малко турбо.

Коментар

Много се съмнявам да има някакви фрапантни промени, особено след признанието на Анди Коуел, че чистата мощност на техния агрегат е малко над 900к.с. ...
              "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Преднината на Мерцедес при двигателите се заличава малко по малко според мен. Мисля че няма да е толкова чудно ако са доста изравнени възможностите и на другите производители.

Коментар

Преднината на Мерцедес при двигателите се заличава малко по малко според мен...
                  Много бързо го казваш, правилното е "мааааалко по мааааааааалко..." Живот и здраве догодина...
                  Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Здравейте на всички! Тръгна работата. Аз тук следя нещата.

http://beta.autosport.com/live/comme...850.1455621375

Коментар

Здравейте на всички! Тръгна работата. Аз тук следя нещата.

http://beta.autosport.com/live/comme...850.1455621375
                      E следим ги и ние

Това с първите тестове е ясно , че нищо не значи .
                      Същевременно , както обикновено започнаха и под@ичкванията :

Изобщо , дойде време за раздвижване
                      Последно редактирано от Vlado_Ts; 22-02-16, 23:30.
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Нацяло изперкаха на тема аеродинамика
                        https://pbs.twimg.com/media/Cb4vJ8qW0AACJJK.jpg:large
                        Което ме радва де

Коментар

... Четох че Хонда имали доста промени, което си е логично разбира се, били вдигнали мощноста с над 200коня. Една от грешките им била като на Ферари 2014-та, малко турбо.
                          ... а те ги те след Каталуния :

"Проблемите за Макларън и технологичния им партньор от Япония Хонда сякаш нямат край. Кошмарът от миналата година е на път да започне да се повтаря и днес звездата на отбора Фернандо Алонсо не успя да запише бърза обиколка. Испанецът изкара болида си само за три инсталационни обиколки, което няма да помогне на отбора при развитието на новия двигател за 2016 г."

Коментар

Да лошо за сега. Добре че махнаха Арай, много ме дразнеше тоя човек. Помня от миналата година какви ги бръщолевеше, дано сега след като имат право да ревизират по на дълбоко двигателите да успеят да решат кардиналните си проблеми. Иначе Ферари пак се очертават твърдо втори поне в близко бъдеще, както каза Алонсо, Мерцедес се очертава да имат дори по голямо предимство особено като гледам какво внимание обръщат вече и на аеродинамиката, което не беше съвсем така миналите години.

Коментар

Тази година ще имаме нов формат на квалификацията .

" Какво представлява?

От този сезон във Формула 1 влиза в сила новият формат за провеждане на съботната квалификация. Така още от Гран При на Австралия пилотите ще се борят за позицията си на стартовата решетка в стил елиминации докато на пистата в края на сесията не останат само двама, които да се надпреварват за полпозишъна. Квалификацията отново ще е разпределена в три сегмента, но ще се провежда в следния ред:
                              Q1
                              - 16 минути;
                              - След 7 минути най-бавният пилот бива елиминиран;
                              - Най-бавният пилот бива елиминиран на всяка 01:30 минути и така до карирания флаг;
                              - 7 елиминирани пилоти, 15 преминават в Q2;
                              Q2
                              - 15 минути;
                              - След 6 минути най-бавният пилот бива елиминиран;
                              - Най-бавният пилот бива елиминиран на всяка 01:30 минути и така до карирания флаг;
                              - 7 елиминирани пилоти, 8 преминават Q3;
                              Q3
                              - 14 минути
                              - След 5 минути най-бавният пилот бива елиминиран;
                              - 2 пилоти остават да се борят в последната 01:30 минути; "

Това означава , че най- големият гъч ще е в първите 7 минути на Q1 . Все пак някакъв екшън .

Коментар

Което ще рече че на някои ще им е почти невъзможно да правят демонстрацията от миналата година-излизат,правят две обиколки и дочакват края на квалификацията в бокса!
                                Иво (таксито) Андреев
                                0988 91 80 50
                                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X