Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
    Ами Алонсо победи.....
    Еми гледам сайта на F1 за 2007. Алонсо и Хамилтън са с еднакви точки в крайното класиране, на по една точка зад първия.

...и това при положение че Хамилтън за сефте кара във формула 1. За мен това говори достатъчно.

ПП:Ето и линк, за който е забравил: http://www.formula1.com/results/driver/2007/
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Еми гледам сайта на F1 за 2007. Алонсо и Хамилтън са с еднакви точки в крайното класиране, на по една точка зад първия.

...и това при положение че Хамилтън за сефте кара във формула 1. За мен това говори достатъчно.

ПП:Ето и линк, за който е забравил: http://www.formula1.com/results/driver/2007/
      Еми верно е така стана,защото ..........така искаха шефове някакви,механици,конспиратори разни и.т.н.

Ама що ме караш да ти обеснявам.......нима си бил сляп и не знаеш,че след скандала които стана тогава всичкио живо беше против Алонсо та тои и затова се махна от там.
      Цифри всеки може да гледа......след всичко което дърпаше Алонсо надоло той наистина си победи........ако трябва да бъдем честни.

Коментар

Да, същата помия се лееше и по адрес на Шумахер някога. Помниш ли?

Сега обаче май никой не си и помисля да го плюе.

Иначе, аз не претендирам да съм 100% прав. Времето ще покаже. Във всеки случай, както казах и по-горе, в момента F1 е по-интересна, в сравнение с доста години назад. Има голямо разместване, няма изявена хегемония на 1-2ма пилоти и отбори. Всичко това води до по-интерсни състезания, от което печелят всички.

А интригите и игричките винаги ще ги има, щом има замесено такова количество пари. Няма как да е иначе. Във футбола например е същото, че и отгоре. Там простотията е дори в пъти повече, според мен.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За Обущаров - евала му на постиженията, но ми изкоментирайте следните три ситуации:
          1. Аделаида 1994 - катастрофата с Хил.
          2. Херес 1997 - катастрофата с Вилньов.
          3. Монако 2006 - последните минути на квалификацията.
          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
          Walter Rohrl
          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
            За Обущаров - евала му на постиженията, но ми изкоментирайте следните три ситуации:
            Това попитах и аз много постове назад ей така из между редовете.....ама никои не отговори.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Какъв е смисъла? Сложи това от едната страна на кантара, а сигурно има и още. Идеята е какво има от другата страна.

Колкото до Вилньов - какъв му беше имиджа, преди да дойде във формула едно? И какви конкретно ги е вършил, където е бил?
            Ако си обективен,няма да питаш кои е Вилньов,а щеше да отговориш на колегата за да предобият смисъл въпросите......и да видим как тои става Шампион.Кои е Хил кои Вилньов и кои са бащите им.
            Те просто са родени състезатели........щото нема да е как иначе.Нищо че са по един път Шампиони незапомнени според някои.
            Последно редактирано от spl77; 08-04-09, 11:01.

Коментар

Какъв е смисъла? Сложи това от едната страна на кантара, а сигурно има и още. Идеята е какво има от другата страна.

Колкото до Вилньов - какъв му беше имиджа, преди да дойде във формула едно? И какви конкретно ги е вършил, където е бил?

ПП: Сега гледам монако 2006 - Шумахер стартира последен, май. А завършва 5-ти. И това в Монако. Направил е каквото е направил, и в случая си е понесъл последствията. Честно казано не помня конкретното състезание.

Коментар

Това попитах и аз много постове назад ей така из между редовете.....ама никои не отговори.

Ако си обективен,няма да питаш кои е Вилньов,а щеше да отговориш на колегата за да предобият смисъл въпросите......и да видим как тои става Шампион.
                Конкретно - да, осра се. И тия, и много още случаи, и какво от това?

Кои е Хил кои Вилньов и кои са бащите им.
                Те просто са родени състезатели........щото нема да е как иначе.Нищо че са по един път Шампиони незапомнени според някои.
                Кои са бащите им не коментирам. Това няма никакво отношение към това какви са те лично. Факт е че и двамата станаха шампиони в 2 поредни години, в които нямаше кола, която да се опъне на Уилямса тогава. Шумахер по същото време беше в дупката наречена "Ferrari", и на втората година дори имаше сериозен шанс да спечели, въпреки каручката, която караше.

Какво направиха Хил и Вилньов от тогава - на практика нищо. Кръгли нули - когато фактите говорят, коментара е излишен.

Както казах и по-горе - мерете това, което е и от двете страни на кантара, вместо да се вторачвате само в едната. А то другата страна стоят 7 световни титли, и изграждане на посредствена кола до ниво, което беше измежду най-добрите в няколко поредни сезона. Това съвсем не го може всеки, и съвсем не става само с пари и подмолни игрички.

Всеки има грешките си, и съвсем не казвам че Шумахер е ангелче - херувимче. Напротив - гадняр е, но е карач. Хамилтън вероятно ще стане същия, ако не го и задмине, и в едното, и в другото. Аз се възхищавам на таланта им (както и на много от другите пилоти между другото). Морала им не ме интересува твърде много. В спорт, в който има толкова много пари и амбиции, морала съвсем не е на челно място в списъка с приоритети на нито един отбор. Това, което се вижда отвън съвсем не е това, което действително се случва - смятам на всеки му е ясно. Изобщо, пари и морал са две несъвместми неща. Морала винаги, ама винаги е обратно пропорционален на количеството пари. За изключения не се сещам. Факт.

Коментар

Някога много харесвах Деймън Хил. Сега съм с Алонсо. Той е всичко,което беше Хил,но с повече хъс. Доказа го в директните сблъсъци с неоспоримият Шумахер. Последният никога не съм го харесвал заради характера му,но не мога да не го призная.
                  Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

А аз харесвам кубица, надявам се късмета му да проработи.
                    Кръвна група А1B+

Коментар

Кaто си говориме кой гадняр, кой карач, кой пич забелязахте ли Кими докато другите седяха в дъжда с опнати до край нерви даже някои и не посмяха да излязат от болидите как Кими си гризеше сладоледа и не му пукаше. Страшно перде няма подскачане плюене по съотборници и конкуренти и все в тоя дух квото се сетите, докато за другите ще се изядат с рацалите един друг.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Шумахер, Хамилтън да карачи са, но са като зомбита-нищо красиво. Няма романтика вече. Преди 20 години пилота след състезанието щеше да визкликне: Сега слизам от колата и отивам да се кача на някоя жена...
                        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                          Шумахер, Хамилтън да карачи са, но са като зомбита-нищо красиво. Няма романтика вече. Преди 20 години пилота след състезанието щеше да визкликне: Сега слизам от колата и отивам да се кача на някоя жена...
                          Ървайн правеше така. Затова и ме кефеше.

В тоя дух - Райконен е още по-голяма скука. Чак имам чувството че на моменти и на него му е скучно.

Коментар

С тези нови правила и интелигентни болиди фактора пилот е сведен до минимум. След някоя друга година очаквам болидите да станат безпилотни и да гледаме състезание на компютри и технологий. Не върви на добре този спорт

Коментар

Преди Ники Лауда,сега Фелипе Маса.
                              0осем9осем7шест0осем7едно
                              Миро

Коментар

И сигурно продължава да цоца здраво.
                                Шумахер е с договор във Ферари в качеството на суперконсултант.
                                Взима по 5 милиона евро на година.
                                Договора му изтича в края на годината.

ПП: Те го поканиха , той не се е натискал.
                                Последно редактирано от TigerHunter; 08-04-09, 16:54.
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X