Първоначално публикуван от Чавдар (V93)
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
Коментар
-
Две страници за бутона "какво ново". А на мен никой не ми отговаря на въпроса ще прорабити ключа [YOUTUBE]. Не настоявам, само искам да знам да или не.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнениеДве страници за бутона "какво ново". А на мен никой не ми отговаря на въпроса ще прорабити ключа [YOUTUBE]. Не настоявам, само искам да знам да или не.
Писах вече, ще повторя, да ще бъде оправено, просто има по-спешни неща...
Коментар
-
Нали щеше да има и различни теми от светла и тъмна...Може би е възможно да има и различни вариации на цветовете, както в стария форум..?0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Кеф, бачка си ми едитора, дори тъмна тема пробвах за сефте, ама тъмно сини никове на тъмно сив фон леко се не видят. Ама за друго да питам, сега ми се е паднало. Очертава ли се да има тема като едно времешната - NoFacebook? По 2 пръста под всяко мнение заемат прословутите "социални" мрежи, ама не е само това. Прави запитвания към гореупоменатите сайтове, ако и на тоя браузър никога да не съм се логвал към тях. Знам, че мода, дано не го приемете за мрънкане, само питам, това е. Има си плъгини и чалъми за разкачане от тях, ама после почват едни съмнения дали е от плъгина, примерно както на старата версия не ми бачкаше едитора.
Коментар
-
Здраво налазват ботове,
този е online в момента https://www.offroad-bulgaria.com/for...82%D0%BD%D0%BEбайо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
И то не от вчера, колеги, навсякъде където видите ботове, натиснете бутона, уведоми, аз постоянно сигнализирам, ето и сега имаше към подраздела АТВ, така улесняваме модераторите да реагират веднага.Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнениеЗдраво налазват ботове,
този е online в момента https://www.offroad-bulgaria.com/for...82%D0%BD%D0%BE
Коментар
-
Инвазията е голяма - по над 20-30 нови бот регистрации на ден. Надявам се като се оправят настройките за защита това да премине.Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнениеЗдраво налазват ботове, ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар