Съзирам известно противоречие - хем някои декларират, че много обичат сами да си пипат по колите, хем като стане дума за карбуратор или ГНП вдигат ръцете. Най-вече ни плашат с ГНП-то! Спокойно - практиката показва, че ГНП-то се чупи веднъж(99% по вина на немърливия си собственик) а на карбуратора му са се изяли резбите от отваряне и затваряне! Де нивото кофти, де да го продухаме, да го накиснем...
Аз викам - без накисване! Виждал съм ГНП с оригиналните си пломби(само за справка - японски
датиращо от '88 година и на милион и половина км. Собственика казва: "ми само му сменях филтъра кога требе и като светне ламбата за водата я точа"
Така че - нема страшно!
Аз викам - без накисване! Виждал съм ГНП с оригиналните си пломби(само за справка - японски
датиращо от '88 година и на милион и половина км. Собственика казва: "ми само му сменях филтъра кога требе и като светне ламбата за водата я точа"Така че - нема страшно!
Тя совалката /е макар че не е 4х4/ не можа да бъде перфектно изолирана,че се затриха сума ти люде,че какво остава за един автомобил!

Коментар