Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

[QUOTE=aleksandrov1973;1043961][QUOTE=valio zila;1043851]
    Дали ще е претрупано не знам но със сигорност ще е ефектно.[/QUO

Коментар

[QUOTE=valio zila;1044052][QUOTE=aleksandrov1973;1043961]
      Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
      Дали ще е претрупано не знам но със сигорност ще е ефектно.[/QUO

Утре ако мога да стана ще видя какви ще ги върша че запоя е голям но все пак ми е имен ден вече.

Коментар

Поздравления за свършената работа! Очаквам да се видим на някой мото събор, а и Честит Имен Ден!

Коментар

Първоначално публикуван от Филип Георгиев Преглед на мнение
          Поздравления за свършената работа! Очаквам да се видим на някой мото събор, а и Честит Имен Ден!

Мерси с нетърпение и аз ще чакам да се видим.

Коментар

Супер ставаОстаналата част от трайка можеш да преляеш просто цветовете-синьо,жълто червено,или нещо подобно на основните цветове.А отзад,на гърба със сигурност трябва да е нарисувано нещо рогато,нещо дяволско,да се впише в основния замисъл-пламъци,огън....Или нещо бълващо огън,подобно на характера на триколката.В тази посока трябва да е рисунката.Продължавайте и неспирайте....Проекта върви перфектно.
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
              Супер ставаОстаналата част от трайка можеш да преляеш просто цветовете-синьо,жълто червено,или нещо подобно на основните цветове.А отзад,на гърба със сигурност трябва да е нарисувано нещо рогато,нещо дяволско,да се впише в основния замисъл-пламъци,огън....Или нещо бълващо огън,подобно на характера на триколката.В тази посока трябва да е рисунката.Продължавайте и неспирайте....Проекта върви перфектно.

Ще видим че днес нещо не ми се работи (от пиене) както казах в гаража като вляза там се полочава по точно каквото стане ще е но като гледам ви харесва работата . Но както казва Александров все ми се вижда че може да е и по добре.

Коментар

Честит празник, жив и здрав! Следя напредъка и да ти споделя искам, че много ми харесва "творбата"! Наздраве!
                0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                  Честит празник, жив и здрав! Следя напредъка и да ти споделя искам, че много ми харесва "творбата"! Наздраве!

Мерси-наздраве и на теб.

Коментар

Ето и днес малко ми остана време да вляза в гаража . Но започнах да ги правямалко по добре така си мисляас като чели започнаха да приличат на пламаци а не на МАГАРЕШКИ УШИ оставям вие да кажете каке .
                    Прикачени файлове

Коментар

"....магарешки уши" това пък как го измисли....Супер са пламъците,браво.днешното продължение е направо жестоко,а и преливането на светлините отзад-...немам думи.Сега остава да се стопи и снега....Успех,юнаци
                      HUSGVARNA 630 SMR
                      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                        "....магарешки уши" това пък как го измисли....Супер са пламъците,браво.днешното продължение е направо жестоко,а и преливането на светлините отзад-...немам думи.Сега остава да се стопи и снега....Успех,юнаци

Така ми каза един приятел че му приличат на матарешки уши става въпрос за тези на кормилото. Снега и аз го чакам да се махне не само заради трайка а и че въглищата са на свършване.

Коментар

Браво бе машина!
                          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Незнам но като че ли тези на калниците са 100 пати по хубави от тези на волана!

Коментар

Да ти се слави името!!!

За рисунка на гърба ...... дали да не подчертаеш Vобразния мотор с огньове подобни на тези дето ги пущат хамериканските топфюел драгстери - Ве образно над цилиндрите
                              Прикачени файлове
                              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                                Да ти се слави името!!!

За рисунка на гърба ...... дали да не подчертаеш Vобразния мотор с огньове подобни на тези дето ги пущат хамериканските топфюел драгстери - Ве образно над цилиндрите

Добра идея но нещо тиа наште художници се оказаха фалш могат само на хартия и фасаген един каза че ще си търси някогашните бой и ще се пробва. Май ще търся да ми направят лепенка по поръчка така ще е най добре и по ефтинко гледам има съфорумци които могат да ги направят.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X