Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
    Чакаме

Чакай че теглех един душ.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
      Чакай че теглех един душ.
      Ахххххххааааааааа бизнеса с триколките се разраства.
      Това само може да ни радва.
      ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Ахххххххааааааааа бизнеса с триколките се разраства.
        Това само може да ни радва.

Бизнеса добре се разраства но да е с триколки като нашите. След като завърша тази триколка ще започна работа по ПРЕАПЛЯКА да бидя какво му е. Ако ми трябват клапани от какво стават знаеш ли.

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
          По книжка го дават този двигател да се кара с бензин с много ниско октаново число мисля че в книйката пишеше 75 октана аз такав никога несам виждал

Според мен бензина му е силен и щте прави ядове с клапаните!

Трябва по скоро да го газифицираме за да си заработи както трябва а не да се мъчим с тия карбове хем гаранция че няма да изгори клапан пак хем е и танкана!!!

Цеко като чувам заз си гори клапани от некога когато е имало 75октана Александров ще каже имал ли е проблеми с клапани и ако е имал от какво е слагал. Знам че слагаха на жигулите зазови че са по добри.

Коментар

Бизнеса добре се разраства но да е с триколки като нашите. След като завърша тази триколка ще започна работа по ПРЕАПЛЯКА да бидя какво му е. Ако ми трябват клапани от какво стават знаеш ли.
            От жулиета (жигула) мисля че са същите.

Коментар

Цеко като чувам заз си гори клапани от некога когато е имало 75октана Александров ще каже имал ли е проблеми с клапани и ако е имал от какво е слагал. Знам че слагаха на жигулите зазови че са по добри.
              Вальо ЗАЗа както и УАЗа и Москвич 408 горят клапани от високооктановия безоловен бензин 93, 95 и др.
              Последно редактирано от dragomir_68; 04-03-10, 22:38.
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                Вальо ЗАЗа както и УАЗа и Москвич 408 горят клапани от високооктановия бензин 93, 95 и др.

Тогава ще го разреждам .

Коментар

Вальо ЗАЗа както и УАЗа и Москвич 408 горят клапани от високооктановия бензин 93, 95 и др.

Драго служебната ми уазка я карам с 95-н и няма проблеми и не само тя и другите.

Коментар

Драго служебната ми уазка я карам с 95-н и няма проблеми и не само тя и другите.
                    Еее тя няма да изгори толкова бързо клапан. Аз на УАЗките линейки досега за 20 год. съм сменил 3-4 клапана.
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Не се излагайте с октаните бе! Октановото число показва степента на пречистване на бензина приравнена към чист октан /хим. съединение /. По-ниско октанов бензин спокойно може и по-калоричен да дойде , ако съдържа повече тежки фракции.

От по чист бензин не може нищо да му стане на матора. Виж от липсата на тетраетилолово /безоловен/ може и да понаправи некоя магария.
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Еее тя няма да изгори толкова бързо клапан. Аз на УАЗките линейки досега за 20 год. съм сменил 3-4 клапана.

Ас съм касметлия още не съм тръгнал и проблем и не само това вчера сложих капачка и палец като дадох газ палеца се счупи и все проблеми още някой и ще хвана брадвата като Александров .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                          Не се излагайте с октаните бе! Октановото число показва степента на пречистване на бензина приравнена към чист октан /хим. съединение /. По-ниско октанов бензин спокойно може и по-калоричен да дойде , ако съдържа повече тежки фракции.

От по чист бензин не може нищо да му стане на матора. Виж от липсата на тетраетилолово /безоловен/ може и да понаправи некоя магария.

Да се върна на по ранните си мисли ГАЗ и да реша проблемите.

Коментар

Аз кво ти казах Валчо че бензина и е силен тоо двигател е каран с конденз та е скасан бензин е виждал само чат патпоне така си мисля!!!

Александров сподели имал ли си такива ядове и на бензинче ли я караш

Но щтом си залагаш едната топка според мен си горил клапнаи та ти е писнало

За мен газта е варианта докато оште неси я сглобил и наточил даи да намерим место за бутилка и да слягаме!!!

Коментар

Тогава ще го разреждам .
                              Клапън може да прегори и ако е бил стегнат.
                              Не търсете проблема само в горивото.

Коментар

Клапън може да прегори и ако е бил стегнат.
                                Не търсете проблема само в горивото.

Вчера ги прегледах всички бяха добре даже хлабави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X