Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Колега браво за ентусиазъма за направата на трайка,и аз преди години се бях захванал и до преди няколко месеца ми стояха проектите в двора но така и не завърших нищо най вече като разбрах че няма шанс да го регистрирам. Като цяло твоята ми харесва с изключение на самата предница много слаба ми се вижда трябваше да намериш някоя по масивна и с 2 диска все пак трябва и да го спираш тоя дзвяр

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
      Колега браво за ентусиазъма за направата на трайка,и аз преди години се бях захванал и до преди няколко месеца ми стояха проектите в двора но така и не завърших нищо най вече като разбрах че няма шанс да го регистрирам. Като цяло твоята ми харесва с изключение на самата предница много слаба ми се вижда трябваше да намериш някоя по масивна и с 2 диска все пак трябва и да го спираш тоя дзвяр

И аз така си мислех..... и сложих двойна дискова. Сега като докосна ръчката - завлича. Виж ако съм сгазил задната и предната лови по-добре. При тиколката динамичното натоварване на предната гума не е като при мотор. Най-вероятно и тази спирачка отпред ще е напълно достатъчна. Ако двигателя беше V8 отпред /между крраката/ като при някои американски недомислия , нещата щяха да са различни.
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
        И аз така си мислех..... и сложих двойна дискова. Сега като докосна ръчката - завлича. Виж ако съм сгазил задната и предната лови по-добре. При тиколката динамичното натоварване на предната гума не е като при мотор. Най-вероятно и тази спирачка отпред ще е напълно достатъчна. Ако двигателя беше V8 отпред /между крраката/ като при някои американски недомислия , нещата щяха да са различни.
        Жоре тук си много прав.
        Явно колегата досега не е яхвал триколесно чудовище.
        ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Като слаба имах предвид и това че са тънки коловете все пак тая предница не е мислена за тези килограми и ще здава багажа много бързо.Трайк не съм карал найстина(Само съм се возил) но познавам много добре хората с най добрите трайкове в БГ и съм се консултирал с тях за много неща и имам идея за какво става въпрос.Но това е мое мнение и не ангажирам никой с това пък и от клавятурата е много лесно да даваш акъл ама в гаража е друго Успех на колегата в начинанието и ще чакам да я видя по съборите

Коментар

Първоначално публикуван от eti Преглед на мнение
            Като слаба имах предвид и това че са тънки коловете все пак тая предница не е мислена за тези килограми и ще здава багажа много бързо.Трайк не съм карал найстина(Само съм се возил) но познавам много добре хората с най добрите трайкове в БГ и съм се консултирал с тях за много неща и имам идея за какво става въпрос.Но това е мое мнение и не ангажирам никой с това пък и от клавятурата е много лесно да даваш акъл ама в гаража е друго Успех на колегата в начинанието и ще чакам да я видя по съборите

Колеги за сега ще го правя така както съм го започнал нека да тръгне и да видя кави ще ги върши и как ще се държи през този сезон и ако нещо не ми хареса ще се преработва другата зима. Но скоро няма да имам какво да ви покажа защота започвам инсталацията там няма какво да се снима толкова но като стигна до боя там ще има какво да се види.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
              Но скоро няма да имам какво да ви покажа защота започвам инсталацията там няма какво да се снима толкова .
              Не си прав. И по осветленията и другите жици можем да сме от полза. Веднага се сещам за това , че на всяко осветително тяло /фарове , мигачи и най-вече стопове/ трябва да има един знак - буква "Е" в кръгче. Иначе не се признава в ЕС. Респективно не минава на преглед.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

В темата "продавам"има подтема"предколедно разчистване на дома и гаража"един колега В58 продава едно много хубаво калниче предно от ямаха аерокс,погледни го,може да ти предаде още по-красив ид на трайка.УСПЕХ
                HUSGVARNA 630 SMR
                PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                  В темата "продавам"има подтема"предколедно разчистване на дома и гаража"един колега В58 продава едно много хубаво калниче предно от ямаха аерокс,погледни го,може да ти предаде още по-красив ид на трайка.УСПЕХ

Много закъсняхме вече е продаден но и на мен не ми харесва с този калник ше мисля нещо нека да оправя инсталацията първо после ще го мисля.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                    Не си прав. И по осветленията и другите жици можем да сме от полза. Веднага се сещам за това , че на всяко осветително тяло /фарове , мигачи и най-вече стопове/ трябва да има един знак - буква "Е" в кръгче. Иначе не се признава в ЕС. Респективно не минава на преглед.

Щом държиш да показвам снимки как става инсталацията ще ги има като започна. За сега не съм правил нищо защото вчера ходих до София а днес съм дежурен но от утре ще започна.

Коментар

няма значение,това просто беше малка идея.можеш като му дойде времето да пробваш с ретро калник от некой балкан 250 или нещо подобно.Малко поосъвременен,разбира се/...с боя или леко подкастряне/
                      HUSGVARNA 630 SMR
                      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

[QUOTE=profesionalista;1033214]няма значение,това просто беше малка идея.можеш като му дойде времето да пробваш с ретро калник от некой балкан 250 или нещо подобно.Малко поосъвременен,разбира се/...с боя или леко подкастряне/[/QUOT

Имам задния калник от чезето и ще пробвам с него да видя какво ще стане с проби все ще стане.

Коментар

...можеш да му залепиш допълнително отстрани ламарина,за обгръща гумата повече от стандартното.и после с ъглошлайфа да му придадеш пречудлива форма-по подобие на останалите форми назад по трайка./...погледни снимки на чопърите,те са по нестандартни/
                          HUSGVARNA 630 SMR
                          PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                            ...можеш да му залепиш допълнително отстрани ламарина,за обгръща гумата повече от стандартното.и после с ъглошлайфа да му придадеш пречудлива форма-по подобие на останалите форми назад по трайка./...погледни снимки на чопърите,те са по нестандартни/
                            Като стане време за калника ще дойдеш в гаража една вечер да направим пречудливите форма.

Коментар

Поздрави за тази прекрасна машина!
                              УАЗ 31512-Тото

Коментар

Първоначално публикуван от isso Преглед на мнение
                                Поздрави за тази прекрасна машина!
                                Мерси.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X