Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
    Каква е идеята на тази кривка преди гърнето?
    [ATTACH=CONFIG]404118[/ATTACH]
    изхода на аспуха e отзад на цилиндърa и поради липса на място e там тази кривка
    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
    0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
      Говоря за снимки направени от нас,такива каквито са 99,9% от снимките които съм побликувал в темата.
      Разликата в авторската снимка и такива изтеглени от нета е че в единия случай си бил там а в другия зад компа на няколко хиляди километра и пет години след събитието.
      Tия снимки ги има само в един форум,никога не са публикувани официално.Hе става въпрос авторски ли са или не,a да ги видим тук в форумa.
      Последно редактирано от Валентин Исаев; 11-01-12, 17:19.
      Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
      Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
      0885 660 613

Коментар

Бареда Борт спечели етап 10, Депре и Кома на секунди в генералното класиране на „Дакар“

Изключително динамичен бе днешния 10-ти етап от рали “Дакар” 2012. Отсечката от Икике до Арика предложи изключително предизвикателство на мотоциклетистите.
        Хуан Бареда Борт (Husqvarna) бе най-бърз в отсечката, изпреварвайки Марк Кома с 1:32 мин. в генералното, Бареда Борт е 7-ми, на 3 часа и половина след водача (има наказание от един час).
        Съвсем сериозна стана битката между Депре и Кома за победа. Французинът води пред испанския си конкурент в генералното с нищожните 21 секунди. Тежка битка ще е оттук нататък.
        Петър Ценков се движи 10-ти, вече е в средата на отсечката и е на 24 минути след най-бързия Томас Мафей (Yamaha).

Нани Рома в момента е най-бърз при колите. Пилотът на Mini е на минута пред своя съотборник Петерханзел, трети е Роби Гордън, на две минути след Рома. >>виж целия текст>>

Коментар

Ценков е 8-ми на 5-ия чекпоинт , на 31мин. от лидерите!
          Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

WP 6 #6 !!!

Коментар

Гледайте по БНТ Петър Близнака отново ще е гост в предаването.Пак ще има екшън....

Коментар

Гледайте по БНТ Петър Близнака отново ще е гост в предаването.Пак ще има екшън....
                Задължително. Пуканки, Бира и Петър. Ама и двамата ако сте там екшъна ще е пълен
                sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнение
                  Задължително. Пуканки, Бира и Петър. Ама и двамата ако сте там екшъна ще е пълен
                  За да са двамата, трябва да са един върху друг

Коментар

На Петерханзел му избиха чивиите и не е допуснал Гордън да го задмине в трасето.Минито не е реагирало на сигнала от сантинела.Гордън е тръгнал да задминава и ханзел и гретъл го е изхвърлил от пист.Вследствие на което Гордън вади двете предни гуми от джантите.Направо съм бесен не стига че от МИНИ се посраха от страх и вчера са пуснали куха контестация против Гордън.Вчера от нерви удави на момчето мотора и едва не му строши краката.Жалко за великия шампион и бивш мотоциклетист.Тръгне ли Гордън да губи състезанието и ханзел няма да види финала гарантирано....Роби има слонски нерви но падне ли му пердето направо става страшно.Навремето тичаше между болидите от Наскар за да хвърли каската си в челния джам на един дето го беше затиснал на пистата.

б.а.Пист се нарича чистата зона по прекараните пътищата в пустинята.
                    Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 11-01-12, 19:40.

Коментар

Бе то и ти да си мнозинството няма да разбере. Пепи днес май се отпуши, явно са оправили проблемите с АТВ-то, но Гордън губи много от лидерите. Днес явно след средата е доста сериозно.
                      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                      Телефон - в профила!

Коментар

Преди малко говорих с хората в камиона - била е горивната помпа, сега е с помпата от машината на Младен..

Коментар

Първоначално публикуван от packer Преглед на мнение
                          Преди малко говорих с хората в камиона - била е горивната помпа, сега е с помпата от машината на Младен..
                          Това е едно от първите неща, дето е трябвало да проверят! Вероятно са нямали резервна. Аз друго обяснение нямам.
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                            На Петерханзел му избиха чивиите...
                            Усрьо! Пълен!

Няма ли някакви наказания по правилник за такива?!?!
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нaфуканото франсе яко е спекло сигорно вече като види нещо оранжаво ще се обръща на сън,Гордън изглеждаше яко уморен и ядосан от случката явно шоуто едва сега започва.
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

И аз гледах вчера ГретенХензел, как удари един мотоциклетист в реката. Недопустимо !
                                Според мен трябваше да бъде дисквалифициран. Умишлен удар - няма оправдание.
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X