Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

Много добри снимки http://www.ewrc.cz/ewrc/fotogalery.p...graf=100&all=1

Коментар

Първоначално публикуван от ka_l_ojan Преглед на мнение
      Dakar 2012FINISH, CAR 1. GORDON ROBBY (USA) 00:39:11 - 2. HOLOWCZYC KRZYSZTOF (POL) 00:41:40 +00:02:29 3. PETERHANSEL STEPHANE (FRA) 00:42:57 +00:03:46 4. ROMA JOAN (NANI) (ESP) 00:43:11 +00:04:005. NOVITSKIY LEONID (RUS) 00:43:44 +00:04:33Това е от официалния профил на Дакар във фейсбук, а по Евроспорт има предаване на живо и казват, че Гордън не е финиширал още...ппНаправиха всичко възможно да свалят Роби от подиума, но той не се отказва - няма какво да губи, но може да спечели още фенове. А това си е доста важно
      Така беше и до преди секунди в лайф тайминга-нямаше го на финала,но вече се появи,първи е.Ама и тия времена са от WP3,а не от финала.Другото е,че може да финишира 6 поред ама да е с най добро време и да е победител в етапа,стартира 22 на 37 минути след първия.
      Последно редактирано от Валентин Исаев; 13-01-12, 21:44.
      Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
      Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
      0885 660 613

Коментар

Гордън ги смаза!!!!!!

Коментар

Пеко, наздраве!!! ХАХАХ!!!
          Много ми е ГОТ!

Коментар

Доста им сипа на интервюто

Коментар

26 минути Гордън каза "наритах им задниците" "комисарите могат да ме целунат отзад"

Накара операторите да се врат в болида за да снимат как е запушил системата. "показах им че аз не съм измамник"

Яко го беше хванал адреналина, така говореше чак тук настръхнах, голяма борба голямо наказване

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                Така беше и до преди секунди в лайф тайминга-нямаше го на финала,но вече се появи,първи е.
                Това си е нормално. Той тръгна 22-ри, а след като пресече финала се гледа кой е преминал етапа с най-добро време.
                И на уей поинт-овете излизаше след другите, ама с най-добро време.

ПП: И аз се кефя за Роби.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аааа, фен съм на Гордън вече!! )))))
                  Гледахте ли му интервюто току що?!! ))))
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                    Гордън ги смаза!!!!!!

Yessss!!!

26 минути на ПеДерханзел!
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Интервюто с Роби Гордън беше БРУТАЛНО! Показа, че е откачил "системата" заради която е дисквалифициран и сам каза, че и така е бил ПеДерханзел с 26 мин и може да бие всички други и обсипа с добри думи и инспекторите Непременно го гледайте интервюто!
                      Дано това не се приеме като спам, но просто изказванията на Гордън със сигурност са накарали Петерханзел да ревне и много му се зарадвах. А физиономията, с която Гордън слезе от хамъра на финала беше най-благото нещо от етапа. Дано и Петерханзел да го види!

Коментар

TIME - Cars - ASS - stage 12 - sector 2
                        1
                        303 14:31:32 02:14:32 -
                        2
                        312 14:16:50 02:29:50 00:15:18
                        3
                        301 14:20:38 02:36:38 00:22:06
                        4
                        314 14:30:47 02:37:47 00:23:15
                        5
                        305 14:16:10 02:38:10 00:23:38
                        6
                        302 14:15:59 02:40:59 00:26:27
                        7
                        309 14:34:53 02:53:53 00:39:21

Хубаво за Минитата че немаше неколко такива етапа че Хамъра като нищо ще им нацепи неколко часа като на шега.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Уж имаше очаквания, че днешния етап ще е най-тежкия, с "особените" дюни, а той се оказа скоростен май... Освен за Мини-тата
                          Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Дайте го клипчето... моля!

Коментар

Роби Гордън смаза конкурентите си, Ценков завърши етап 12 на „Дакар“

Петър Ценков току-що завърши днешния етап 12 от рали „Дакар“! Българинът бе с 9-о време, в генералното е 10-ти!
                              Роби Гордън смаза конкурентите си в автомобилния клас на днешния 12-ти етап от рали „Дакар“ 2012. Американецът, въпреки че бе запушил системата за регулиране налягането в гумите, изпревари с над 15 минути втория за деня Леонид Новицки. След етапа Гордън заяви: „Ето, доказах, че съм най-бързия дори и без система. Организаторите ме унизиха, но сега могат да му целунат з*****а. Дойдох за да спечеля, вчера изпуснах шанса си поради моя грешка, но днес отново бях най-добър“.
                              Стефан Петерханзел, Нани Рома, Жиниел Де Вилиерс, Дос Сантос и още много автомобилисти днес закъсаха в пясъците на отсечката от Арекипа до Наска в Перу.
                              При мотоциклетите, Марк Кома си върна лидерството в генералното класиране. Преднината му пред Депре е 1:35 минути.
                              При четириколките, отсечката бе спечелена от Маркос Патронели, следван от брат си Алехандро.
                              Най-актуалната ни информация за камионите >>ОЩЕ>>

Коментар

Първоначално публикуван от ka_l_ojan Преглед на мнение
                                Интервюто с Роби Гордън беше БРУТАЛНО! Показа, че е откачил "системата" заради която е дисквалифициран и сам каза, че и така е бил ПеДерханзел с 26 мин и може да бие всички други и обсипа с добри думи и инспекторите Непременно го гледайте интервюто!
                                Дано това не се приеме като спам, но просто изказванията на Гордън със сигурност са накарали Петерханзел да ревне и много му се зарадвах. А физиономията, с която Гордън слезе от хамъра на финала беше най-благото нещо от етапа. Дано и Петерханзел да го види!
                                Някъде може ли да се види това видео ?
                                .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X