Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

Първоначално публикуван от Superchief Преглед на мнение
    Нещо интересно:

......

Май отново състезанието ще се решава и от Организаторите от ASO, а не само на терена. Все пак Марк Кома минава първи трасето, докато Депре затъна и загуби над 10 мин. в калта..
    .......

Ето и клип от затъването на Депре, Гонкалвеш и Уливалсетер: http://www.youtube.com/watch?v=uJTy0knYyAE .. много е забавно.. Никой не спря да им помогне..
    Виждам, че под клипчето Депре вече го "хранят", а и на самия клип доколкото разбирам Гонкалвеш му "благодари" за ответната недочакана помощ. Май-май този шампион нещо не го обичат много...

Коментар

Първоначално публикуван от IVAYLO BLIZNAKA Преглед на мнение
      На клипа (3.20мин.)ясно се вижда как Насър е скъсал каиша и е счупил стойката на резервната гума.После е смачкал тръбата за водното.С тези шорт кътове по трасето е задрал в грунда.Вижда се че вече слагат по два колана на колелото в багажното отделение.
      На в началото е Боб Гордън таткото на Роби.Етапа е бил смесица от две състезания които се карат по правилата на BITD в САЩ.
      Vegas to Reno и Parker425 и двете са много тежки състезания.Едното е в Невада а другото е в Аризона точно там Роби Гордън тества Хамъра.
      Близнак, имашли представ колко тежат хамарите с/без бензи. Явно това е от голямо значение в началото и края на етапа. Колко пъти могат да зареждат за един етап?

Коментар

Днес предаването отново ще закъснее - почваме в 22:50, зара ди ши...ните политически обзори. На гости ми е Пеко Близнака. Ще е екшън

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
          Днес предаването отново ще закъснее - почваме в 22:50, зара ди ши...ните политически обзори. На гости ми е Пеко Близнака. Ще е екшън
          Не е честно, требваше и двамата, да е два пъти по екшън.

Първоначално публикуван от Иван1 Преглед на мнение
          Виждам, че под клипчето Депре вече го "хранят", а и на самия клип доколкото разбирам Гонкалвеш му "благодари" за ответната недочакана помощ. Май-май този шампион нещо не го обичат много...
          Те хубаво го хранят, ама франсето си е най-комплексният карач, неколко пъти си завършва Ерзберг, карал е и МХ и кво ли не и най-важното имал е успехи почти навсякъде, май само във фрийстайла не се е изявявал та нека го хранят сигурно щот си може. А ако не можеше дали щяха и да го споменават въобще???
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Superchief Преглед на мнение
            Ето и клип от затъването на Депре, Гонкалвеш и Уливалсетер: http://www.youtube.com/watch?v=uJTy0knYyAE .. много е забавно.. Никой не спря да им помогне..
            Ба...ти и спортсменската постъпка !!! В България можем да се плюем по форумите и да се псуваме на състезанията, но досега винаги са ми помагали в подобни ситуации, съответно и аз винаги помагам

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
              Ба...ти и спортсменската постъпка !!! В България можем да се плюем по форумите и да се псуваме на състезанията, но досега винаги са ми помагали в подобни ситуации, съответно и аз винаги помагам
              Ама не, те на Депре му помагат, ама той избяга...

Коментар

Ще помоля ако може някой да го качи тук.Нямам българска телевизия , а нета е слаб и не зарежда телевизията майка!!Само бтв и нова.Благодаря предварително!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Христо Преглед на мнение
                  Близнак, имашли представ колко тежат хамарите с/без бензи. Явно това е от голямо значение в началото и края на етапа. Колко пъти могат да зареждат за един етап?
                  Ицо,Хамърите са с горивна клетка ако се замислиш отзад е двигателя а отпред освен два койовъра и два радиатора нямат нищо друго.
                  Представи си много голям мех разположен по дъното на болида,та той постоянно се прелива и никога не пречи на развесовката,крена и окачването.
                  Същите клетки има в крилата на самолетите и много бързите водни скутери.
                  Заради тази система Роби Гордън през 2007 мина тех.преглед за 3-4 часа,много се ровиха от АСО докато видят че е надежна.
                  Добре че попита че бях забравил да ви кажа за това.
                  Снимки да пускам ли?Да не оспамим темата де.....

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Че и на опашка са ни чакали даже ама тука освем да се напиееме вечерта па след това може и да се псуваме, ама тук залога е огромен гони се титла и не коя да е несравнимо е. Те затова са големи щото требва и да са големи миндили.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ицо,Хамърите са с горивна клетка ако се замислиш отзад е двигателя а отпред освен два койовъра и два радиатора нямат нищо друго.
                      Представи си много голям мех разположен по дъното на болида,та той постоянно се прелива и никога не пречи на развесовката,крена и окачването.
                      Същите клетки има в крилата на самолетите и много бързите водни скутери.
                      Заради тази система Роби Гордън през 2007 мина тех.преглед за 3-4 часа,много се ровиха от АСО докато видят че е надежна.
                      Добре че попита че бях забравил да ви кажа за това.
                      Снимки да пускам ли?Да не оспамим темата де.....
                      Близнак, моля те пусни снимки! Вярвам, че ще е интересно за всички и едва ли някой ще го приеме като спам.
                      Георги Танев (0+)
                      Land Rover Discovery 1 300 TDi
                      Land Rover Club Bulgaria
                      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

• е

...Снимки да пускам ли?Да не оспамим темата де.....
                        Аз лично, колкото повече подобни подробности научавам, толкова с по-голям интерес следя състезанието.
                        А темата тук в това отношение е ненадмината.

Коментар

Май е време да си направим и наша телевизия.Радио вече имаме.
                          Ицо,какво става бре?Какво е това старо предаване защо го повтарят?

Коментар

Близнак отвори направо нова тема за Хамъра и там пусни снимки и описания ще е супер интересно на всички.
                            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                            тел.088четири 9едно9 4нула4
                            -------------------------------------------------------

Коментар

Давай, пускай каквото имаш, явно не ми е интересно само на мене.
                              Хайде че почва репортажа с брат ти.
                              Последно редактирано от Христо; 09-01-12, 22:29.

Коментар

По коя телевизия е предаването?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X