Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

БНТ2

Коментар

Първоначално публикуван от Иван1 Преглед на мнение
      БНТ2
      От 00.30ч и поБНТ1

Коментар

Тази вечер предаването беше върха! Някои от предишните гости са ми приятели, но не мога да се стърпя Ице имам предложение, а то е от тук до края за гости да редуваш Близнаците. Една вечер единия, а след това другия Жалко, че нямаше още време .....
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Хахаха! +100

Еми, беше най-доброто предаване!! Адски свежо, братче, става... с тия близнаци. Утре искаме Иво.
          С феш-феша.... беше - "един път" Много добро!

Коментар

Някой да разкаже набързо за тези който не могат да го гледат,а ето и разбора от днешния де.М/у другото Петър не го виждам нито на финала нито на 3-тата контрола,да няма някой бъг!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=oS1ON...1&feature=plcpКатареца пак е имал проблем с резервната гума!!!Опсс май сме писали едновременно с колегата!!Може да изтриете мойто да не спамим!!
              Последно редактирано от roskouaz; 10-01-12, 00:09.

Коментар

Първоначално публикуван от roskouaz Преглед на мнение
                Ще помоля ако може някой да го качи тук.Нямам българска телевизия , а нета е слаб и не зарежда телевизията майка!!Само бтв и нова.Благодаря предварително!!!
                За съжаление, по легален начин няма как да стане. Имаме правата само за България, а форумът се гледа в цял свят, подобна е ситуацията и със сайта на БНТ...

Коментар

Някой да има линк кьм предавамето с Близнака?

опс,заедно сме писали
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                    Тази вечер предаването беше върха! Някои от предишните гости са ми приятели, но не мога да се стърпя Ице имам предложение, а то е от тук до края за гости да редуваш Близнаците. Една вечер единия, а след това другия Жалко, че нямаше още време .....
                    Жоро идеята на Ицо е да се популяризира Рали Дакар извън нашите среди.Всички събеседници от началото на предаването ги познавам лично. Всеки един от тях е постигнал много.Все пак те не са експерти по темата Рали Дакар.И аз се издразних на някой техни коментари но какво да се прави.
                    А в телевизията не ми се ходи,миналата година направихме студио в TV7 и имах 22 предавания и въпреки хората които гостуваха в предаването на което Георги Иванов беше водещ винаги съм присъствал в студиото.За да помагам с каквото мога.
                    Дакар не е лесна тема и трябва много да разбираш за да се чувстваш комфортно в студиото и да водиш добре.
                    Това е много голям труд и трябва да бъдем много благодарни на Ицо че се зае с тази не лека задача.
                    Помислете си само ако него го нямаше в студиото и някой да води това предаване без грам да си има понятие от Дакар и тн.
                    Нали чухте връзката днес в предаването с Младен каква е...и то добре че има и такава.
                    По този начин правихме тогава предаването като нямахе никакви кадри от Евроспорт.Или ако имаше такива те бяха по 30 секунди за отделните класове.
                    Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 10-01-12, 01:09.

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                      За съжаление, по легален начин няма как да стане. Имаме правата само за България, а форумът се гледа в цял свят, подобна е ситуацията и със сайта на БНТ...
                      Благодаря Ице!!След два дни се прибирам и ще гледам поне 3 предавания!!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Някой да има линк кьм предавамето с Близнака?

опс,заедно сме писали
                        Току-що свърши повторението по БНТ. Можеш да съжаляваш , че си отвъд океана !
                        Най-доброто до сега!
                        Поздравления!
                        Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
                        Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
                        Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Докато сколасам да подготвя репортаж от етап 8 на "Дакар", ето и най-готините снимки от отсечката до Антофагаста:

>>>ОЩЕ СНИМКИ ТУК>>>

Коментар

Здравейте, Петър ме пита дали чета форума и да - чета го, защото споделяте много полезни неща. Аз съм Иван, конферансието на предаването по БНТ. Надявам се да ви харесва и се радвам на упреците, в крайна сметка целта е да се хареса на възможно най-много зрители, а критиката е основен двигател към непостижимото съвършенство.. Не бих и помислил да водя сам това студио, както Ивайло предвиди като несполучлив сценарий - това е място за специалисти и хора, компетентни в голяма дълбочина и Ицо се справя великолепно с това. В БНТ специалисти в офроуд-а няма, аз също не съм такъв, но възможността да работя за Дакар е нещо, което човек не може да откаже като възможност и съм щастлив, че съм част от тази одисея. Присъствието на хора като Петър в студиото може само да направи по-автентично историята, която искаме да разкажем. Аз лично държа това нещо да го видя с очите си някой ден...

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                              Току-що свърши повторението по БНТ. Можеш да съжаляваш , че си отвъд океана !
                              Най-доброто до сега!
                              Поздравления!

Аз имам една кофа с БГ телевизии на жената на компа,но не им разбирам програмите и отнема време да тьрся.За 20 долара ти пускам по малко да гледаш,а от 3-400 програми на нормалния телевизер ЕДНА не намирам да предава или поне свестни репортажи да има.

И ти не си в БГ,кажи как ги гледаш да оплакна око и аз,че обрьщам нета сьс сина,а ми се иска нещо по-живичко.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Но да се върнем на Дакар,днес това което направи Марк Кома си е чист шорткът едва ли е знаел че долу в ниското е имало разлив на това езеро.Забележете как разгледа холдера преди да кривне от трасето.Въпреки че испаноговорящите се подкрепят в цял свят едва ли е знаел за какво става дума.До калта нямаше никакви следи.
                                Сирил и без това е много глезен от французите,сега ще внимава повече.
                                Да пресечеш така пътя и да се върнеш обратно на него е много трудно и се иска богат опит.
                                Чагин правише така в равните участаци на Африка.Когато караше извън трасето от гумите на Камаза летяха камъни на 20-30метра някой от тях с големината на баскетболни топки.В Африка по трасето обаче има и много гадни капани направени от човешка ръка.Точно в един такъв капан Чагин се разби на изданието през 2007 година.Първи хората от този форум разбраха какво стана тогава.Бяхме на мястото и предадохме новината веднага.
                                Релефа на сегашните издания е много начупен и крие всякакви изненади.
                                Очакваме Перу с нетърпение,казват че там ще се реши цялото рали.Дано Мони Флоров да направи яки кадри.
                                Последно редактирано от IVAYLO BLIZNAKA; 10-01-12, 01:54.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X