Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Аз имам една кофа с БГ телевизии на жената на компа,но не им разбирам програмите и отнема време да тьрся.За 20 долара ти пускам по малко да гледаш,а от 3-400 програми на нормалния телевизер ЕДНА не намирам да предава или поне свестни репортажи да има.

И ти не си в БГ,кажи как ги гледаш да оплакна око и аз,че обрьщам нета сьс сина,а ми се иска нещо по-живичко.
    Булсат батка (айде стига сме спамили)

Днес мотористите които не помогнаха на падналите колеги, (или тези които не помогнаха на колега който ги извади) според мен си заслужават дисквалификацията. То бива наглост но това тяхното е невиждано! Като бивш спротист , според мен такова отношение към колегата е безобразно!

Към Петър Близнака , Ицо и Иван (БНТ) : Благодаря ви за невероятното отразяване на предаването по БНТ! Ето така трябва да се води едно предаване направено за феновете
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от packer Преглед на мнение
      Здравейте, Петър ме пита дали чета форума и да - чета го, защото споделяте много полезни неща. Аз съм Иван, конферансието на предаването по БНТ. Надявам се да ви харесва и се радвам на упреците, в крайна сметка целта е да се хареса на възможно най-много зрители, а критиката е основен двигател към непостижимото съвършенство.. Не бих и помислил да водя сам това студио, както Ивайло предвиди като несполучлив сценарий - това е място за специалисти и хора, компетентни в голяма дълбочина и Ицо се справя великолепно с това. В БНТ специалисти в офроуд-а няма, аз също не съм такъв, но възможността да работя за Дакар е нещо, което човек не може да откаже като възможност и съм щастлив, че съм част от тази одисея. Присъствието на хора като Петър в студиото може само да направи по-автентично историята, която искаме да разкажем. Аз лично държа това нещо да го видя с очите си някой ден...
      Ха добре дошъл и тук! Нема отърване от тебе Аз се кефя да работя с тебе, железен си Ванка!

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
        .... Благодаря ви за невероятното отразяване на предаването по БНТ! Ето така трябва да се води едно предаване направено за феновете
        Подкрепям.

Ми, то щото се прави от фенове-професионалисти!

По темата:
        Знаели се нещо за Пепи?!?
        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
          Подкрепям.

Ми, то щото се прави от фенове-професионалисти!

По темата:
          Знаели се нещо за Пепи?!?
          Пепи току що "светна" на live tracking-a на WP4
          offroad фен
          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Руси: "Явно е намерил начин да тръгне, защото нашите хора не са успяли да стигнат до него. Не знам в колко часа затварят етапа, чух за 23:30, което е след 2 часа и половина.. чакаме го там, където се пресичат двата пътя, дано стигне..." Преди 40 минути по телефона..

Коментар

Какво става, завърши ли етапа Пепи?

Коментар

Рали „Дакар“ 2012: репортаж етап 8

Изключително драматичен бе вчерашният етап от Копиапо до Антофагаста. Отсечката с дължина 722 км, от които 477 състезателни успя да изправи на нокти, както състезателите, така и всички българи, следящи участието на вече единствения ни пилот в трасето Петър Ценков.
                Българският АТВ-пилот бе със сериозен технически проблем, малко преди средата на етап 8 на рали „Дакар“. В краткия разговор, който успяхме да проведем, Ценков заяви, че има изгоряло реле и акумулаторът му пада за броени минути след като му е подаден ток. Разчитахме българският отбор да успее да му помогне, или някой друг състезател в трасето. Последната ни информация бе, че все пак Ценков е успял да продължи към края на отсечката. В официалния сайт на “Дакар” няма сведения за това дали Ценков е финиширал, но пък го виждаме в стартовия списък за днешния 9-ти етап. Това ни дава известни надежди, че българинът е успял!
                В ATV-категорията денят бе най-добър за Маркос Патронели. Аржентинецът изпревари брат си Алехандро с едва 38 секунди, но последният получи 2 минути наказание. Вечната опозиция на братята Томас Мафей завърши етапа на 3-то място. В генералното начело е Алехандро Патронели, следван от Мафей и брат си Маркос. И тримата пилоти са с Yamaha
                При мотоциклетите етапът бе наистина драматичен. Важно е да е отбележи, че на старта след почивния ден не видяхме Франциско Лопез. Пилотът на Aprilia падна лошо преди почивката и явно нямаше сили да продължи. Не му тръгна добре ралито тази година на Чалеко и за съжаление той приключи участието си в “Дакар” 2012.

Не по-малка бе драмата за доскорошния водач Сирил Депре. Пилотът на КТМ се бухна в един кален нанос по трасето и загуби много време докато се извади от там. Същата съдба сполетя още няколко от елитните мотоциклетисти като Пауло Гончалвеш, Пал Андерс Улевалсетер и т.н. Единственият излязъл “сух” от калната ситуация бе Марк Кома. В предаването по БНТ2 видяхме как испанецът намали и заобиколи невралгичното място. Кома излезе напред на 18 минути пред Депре, но след модификация на отсечката и преизчисляване на времената, преднината му бе стопена наполовина. Втори за деня се класира Пал Андерс Улевалсетер (KTM), трети бе Рубен Фариа (КТМ).
                В генералното класиране разликата между новия лидер Марк Кома и Сирил Депре е едва 1:16 мин. Трети е Елдер Родригеш (Yamaha), но далеч от пилотите на КТМ.

При автомобилите битката за етапна победа бе чутовна. В крайна сметка, след 477 състезателни километра, етапът бе спечелен от Нани Рома (Mini X-Raid). Неговата преднина пред втория за деня Роби Гордън (Hummer), обаче, бе нищожните 5 секунди. Това ви дава ясна представа за каква битка говорим. Трети и четвърти на етапа се класираха Кшищоф Холовчиц и Стефан Петерханзел.
                Денят отново не бе най-добрия за най-бързия тази година – Насър Ал Атия. Катарецът отново излетя като изтребител на старта, но се наложи да спре два пъти в етапа и в крайна сметка завърши 5-и, с 8 минути пасив от водача.
                В генералното класиране начело продължава да е >>>ВИЖ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ>>>

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:948ce23ac62fc791.jpg
Прегледи:1
Размер:298.1 КБ
ID:5334479Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bfaec21f599bb118.jpg
Размер:91.0 КБ
ID:5334478Натиснете снимката за да я уголемите

Име:073ae244b69f6b35.jpg
Размер:604.3 КБ
ID:5334480
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Валентин Исаев; 10-01-12, 15:22.
                  Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                  Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                  0885 660 613

Коментар

Ако не се лъжа на 1-та снимка побликувана от В. Исаев се вижда много добре тъй наречения феш феш .............. ужъс!
                    0887 246718

Коментар

Мъхъ, много гаден прах...

Коментар

При АТВ-тата е борба , като на война ... след три часа каране първите трима с в 34 секунди ...

Коментар

Първоначално публикуван от Diters Преглед на мнение
                          При АТВ-тата е борба , като на война ... след три часа каране първите трима с в 34 секунди ...
                          При колите пък в рамките на 22 секунди се бяха натрупали един билюк народ...

Коментар

И при камионите Татра и Ивеко си "менкат" първото място със секунди.Интересно какво ли е станало при автомобилите с катареца. На 4-та контрола още го няма с Хамъра .
                            „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Ал-Атиах пак е с проблеми

16:24 Cars: Has Nasser Al-Attiyah thrown in the towel?

Due to an insurmountable problem with his alternator drive belt, on the face of it, Nasser Al-Attiyah seems to have decided to throw in the towel after 174 km of the firs section of the day’s special.
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Дано Роби удържи атаката на Петерханзел...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X