Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

Поздрав за Близнака от живописните проходи из Андите

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_MG_1192.jpg
Прегледи:1
Размер:108.4 КБ
ID:5334599

Име:_MG_1237.jpg
Размер:106.5 КБ
ID:5334600

Име:_MG_1324.JPG
Размер:80.5 КБ
ID:5334601

Име:_MG_1327.JPG
Размер:88.0 КБ
ID:5334602

Име:_MG_1330.JPG
Размер:61.2 КБ
ID:5334603

Име:_MG_1339.JPG
Размер:111.4 КБ
ID:5334604
    Последно редактирано от Димо; 11-01-12, 00:17. Причина: full size
    Живей за всеки дъх!

Коментар

Първоначално публикуван от Superchief Преглед на мнение
      Според dakar.com .. мотористите Депре, Кома, Бареда Борт, Гонкалвеш и Уливалсетер са наказани с по 15 мин. за този етап... По този начин крайното класиране претърпява пълна промяна .. Победител е Хелдер Родригеш с Yamaha... а втори e Депре.. докато Кома е едва 6-ти...

Кома със сигурност е сменил двигател и може би затова е наказанието му.. Възможно е Депре да е направил същото.. но за останалите причината не е ясна...

Страхотно състезание става при мотористите...
      Най накрая някой да напише това име правилно,че той горкия Пауло ако знае колко кръстници има в България,ще поиска да стане българин.
      Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
      Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
      0885 660 613

Коментар

Някой знае ли какви са тия ремъци дето е късал Насър и защо ги е късал? Малко тъпо му беше изказването, ама с това представяне на Хамърите едва ли на Роби Гордън ще му е трудно да намери добър заместник на Насер за другата година. Кроссфингърс за Роби дет се вика на американски!

Коментар

Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
          В горното става дума, че Лопраис е катастрофирал на 374-ти километър. Тримата от екипажа са прибрани с хеликоптер и ще ги прегледат.
          Претендетите за призово място приключват до там. Мача е свирен
          Мерси! Успех!
          Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Току що качено.Кратко интервю с победителя в днешния етап при автомобилите-
            Последно редактирано от Валентин Исаев; 11-01-12, 00:08.
            0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от Superchief Преглед на мнение
              Според dakar.com .. мотористите Депре, Кома, Бареда Борт, Гонкалвеш и Уливалсетер са наказани с по 15 мин. за този етап... По този начин крайното класиране претърпява пълна промяна .. Победител е Хелдер Родригеш с Yamaha... а втори e Депре.. докато Кома е едва 6-ти...
              ====
              Страхотно състезание става при мотористите...
              На Кома и Депре трябва да им отнемат 1-2 часа за да стане състезанието напрегнато и непредсказуемо

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                Най накрая някой да напише това име правилно,че той горкия Пауло ако знае колко кръстници има в България,ще поиска да стане българин.

Правилното произношение е Гонсалвеш

Коментар

Бе май е Гончалвеш, щото "С"-то е с една опашка отдолу, нека някой португалски специалист да обясни

Ето какви са "флаш новините за деня, подробен репортаж утре сутрин:

Ал Атия и Алес Лопрайс отпаднаха от “Дакар”, Ценков продължава!

Драматичен бе етап 9 на рали “Дакар” 2012, много сътресения имаше във всички категории. Отсечката от Антофагаста до Икике се оказа последна за някои от най-големите в играта до момента.

Естествено, започваме с българското участие. Петър Ценков, който успя по героичен и уникален начин да завърши етап 8, днес стартира уверено, но отново се появиха досадните проблеми с прекъсването на двигателя. В момента виждаме Ценков на последната контролна точка и очакваме той да завърши съвсем скоро.Сериозни сътресения имаше при мотоциклетите. След като днешният етап бе спечелен от Депре, организаторите изненадващо пуснаха бюлетин с ревизия на етапа, в която се оказа, че няколко от топ пилотите са с наказания от по 15 минути (явно заради смяна на двигател). “Порязаните” бяха Депре, Кома, Бареда Борт, Гончалвеш и Улевалсетер.
                  Така победител за деня се оказа Елдер Родригеш, следван от Депре и Стефан Швитко. В генералното Депре е пред Кома с 2:28 минути.

При автомобилите, най-бързият в рали “Дакар” се оказа и най-потърпевшият. Насър Ал Атия приключи участието си, след неколкократни спирания заради проблем с алтернатора. Етапът бе спечелен от неговия съотборник Роби Гордън, който вече сериозно притеснява >>>ВИЖ ЦЕЛИЯ ТЕКСТ>>>

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                    Бе май е Гончалвеш, щото "С"-то е с една опашка отдолу, нека някой португалски специалист да обясни .....
                    С португалския се познаваме помалко .. та затова го заявих така категорично.
                    Ако трябва и тапия ... ще се доказваме, няма страшно. Когато има такова С с камшик отдолу се чете "С" - в останалите случаи (кгато няма камшиче) се чете "К", когато има гласна след него. ... та човека си е ГОНСАЛВЕШ.

Пепи се появи на финала на етапа !
                    Последно редактирано от Slick; 11-01-12, 01:02.

Коментар

• Re: ДАКАР 2012!!!

Пепи се появи на финала !!!

Коментар

Грубиянско отношение на Петерхансел към моторист:

Коментар

И на мен ми направи впечатление минаването на на Петерхансел,замалко да мине отгоре му.Ал Атия аут,със скъсани ремъци.Добре де нямат ли резервни в колата евентуално да се опитат да ги сменят или проблемите са били и в алтернатора.На спускането преди финала е невероятно вървят с около 200.

Коментар

Първоначално публикуван от mitiracing Преглед на мнение
                            И на мен ми направи впечатление минаването на на Петерхансел,замалко да мине отгоре му.Ал Атия аут,със скъсани ремъци.Добре де нямат ли резервни в колата евентуално да се опитат да ги сменят или проблемите са били и в алтернатора.На спускането преди финала е невероятно вървят с около 200.
                            Не съм много сигурен, но по БНТ май казаха че 3 ремъка е скъсал. Тоест имал е 2 резервни.
                            Ако може някой да потвърди, че бях леко задрямал.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                              С португалския се познаваме помалко .. та затова го заявих така категорично.
                              Ако трябва и тапия ... ще се доказваме, няма страшно. Когато има такова С с камшик отдолу се чете "С" - в останалите случаи (кгато няма камшиче) се чете "К", когато има гласна след него. ... та човека си е ГОНСАЛВЕШ.

Пепи се появи на финала на етапа !
                              Те тоя камшик ме обърка и мен,че не го пишат по сайтовете,ама тук го има

Име:e6879b7967ce8a8f.jpg
Размер:8.3 КБ
ID:5334616
                              -

справката е от <<цък>>
                              0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                                Не съм много сигурен, но по БНТ май казаха че 3 ремъка е скъсал. Тоест имал е 2 резервни.
                                Ако може някой да потвърди, че бях леко задрямал.
                                Потвърждавам, това каза. Падна ми в очите, обаче, като каза че догодина ще се върне за победа, но не и с Хамър...
                                Що па Гордън няма проблеми с хъмбъгито, абсолютно идентични са...

АРЕ ПИЙТЕ ПО ЕДНО ГОЛЯМО, ЦЕНКОВ ЗАВЪРШИ ЕТАПА!!!
                                Последно редактирано от izo4x4; 11-01-12, 01:35.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X