Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поялници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение

Е, честито!
    Изпусна “промоцията” дето обявих по-горе.
    Щеше да покрие горивото за идването до шоплука

Постави нов датчик ли?
    Или го изолира?

То от него влиза/излиза в стендбай, ако го няма трябва да се изключи този режим изобщо.
    Датчика е някакви жълти стотинки, не е нищо особено и технологично.
    Не съм сигурен дали е вакумен още по-малко живачен.

За буст режима преди няколко дни намери от къде да променя и времето!
    Беше на 10 сек сега го вдигнах на 30 и вече е идеално.
    Найс а?

И сложих една от допълнителните човки купувани в последствие.
    Не я бях разпечатвал дори.
    Е, изупределено е по-добра от останалите!
    Чоплих вчера по една аудио хуйня - с конкретната човка се държи много добре.
    Малко мъничък ми идва размерът но всичко останало, поне сега е чудесно.
    Абе също като истинска!

Явно има голяма разлика в качеството на главите щом дори хатер като мен я усеща!!!
    Имаше студена спойка между датчика и минус.

Има и един стъклен диод ,който не разбрах що за елемент е,не пуска в двете посоки, същевременно дава 6-7 килоома в двете посоки.....Но работи...Да времето се настройва през 60 секунди стъпка при мен.Не съм изпуснал нищо,ако (когато) се разходиш до куриер ,го прати,имам къде да го ползвам
    п.п Докато пиша,дойде смс че захранването за лаба е дошло
    Последно редактирано от Roninn; 31-12-20, 08:14.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• Моята не съм я отварял но тук пише, че стъкленото нещо термистор в дръжката.

Аз помислих, че си счупил другата зелена (ако е такава при теб) ундурма, която е датчик за позиция.
      В нея би трябвало да има съчма за да знае контролера кога да приспи поялника.
      Турен на стойка би трябвало да се активира слип след някакво време.
      Като го вземеш тръгва на работна температура.
      Ей тук са онагледили как работи това.

При някои сетове пък се ползва вибрационен датчик за да може слип режима да е независим от позицията.
      Тук са разнищили тази концепция.

При мен главата е с вибро сензор понеже заспива от всяко положение.

Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Калайдисване ако са окислени - JBC TT-A:
        https://www.jbctools.com/tt-a-tip-ti...oduct-134.html

Купено е от Комет. Ползвал съм го 4-5 пъти. Както е тръгнало, ще ми стигне до пенсия.

През останалото време:

Почиства перфектно.

Разни мокри гъби и прочие също съм пробвал, но не ми харесват. Това не иска ни вода, ни хляб и винаги е готово за работа. Друго предимство е че е леко абвазивно към всичко по-меко от месинг, тоест чисти и чернилка от колофон например, без да уврежда човката (ако човката е качествена, а не сплескано парче мед). Има и същите с медна и неръждаема "вЪлна".

Има го в почти всеки магазин, където продават и поялници.
        И двете неща ги нямам, ще ги потърся. Благодаря!

Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• Аз пък не съм ползвал тази химия за повторно калайдисване.
          То докато не взех китайският боклук не съм изпитвал потребност от нея.
          Другият път като ходя до комет ще взема едно за тест пък и да има.

За телта не зная - отскоро е но гъбата не е консуматив.
          Работи си почти завинаги ако е качествена.
          И ако не се ползва суха, разбира се!
          Тази, с която съм купил велера например и сега си е ОК.
          По-мръсна но нищо по-различно от новата, въпреки десетките години.

Това долу всичкото е от комет но гъби и тел има наистина във всеки магазин за електроника.

Враг усраине

Коментар

• Един последен въпрос към Спарки и за тая година спирам да се занимавам с маловажни неща.
            Трябва да се реже мизе и да да разлива ракия - все аналогови дейности, характерни за това време

Намерих някаква фирма, които пишат, че доставят всичко от хако.
            Оригинал, не през ибейя.
            Обаче те казаха, пък и си го пише, че Т12 не е за нашият регион и не могат да доставят такава.

T12 Series for Japan, Oceania, Asia & Other countries.

T15 Series for North America & EU.
            Пратиха ми оферта за Т15.
            Съвместими ли са те с дръжки и контролери за Т12?
            И това ли е фирмата за която спомена по-горе?
            Въпреки хейта бих взел 1 човка за тест.
            Още повече, че са налични (май) и фирмата е в София.
            Като изтрезнея към 4-5 ще отида да събера една, ако стават.

П.С: Този човек отговори току що?!?
            ЕВАЛА!
            Налични, на склад са, просто отивам и вземам една.
            Дано само не са се изпе...ли като кометци и да работят само онлайн през куриери!!

Весело изкарване на празника за всички

Последно редактирано от Esper; 31-12-20, 15:00. Причина: Допълване
            Враг усраине

Коментар

• Да, еднакви са. Оригиналната дето имам също е T15.

Кометци... можеш да си го поръчаш и платиш он-лайн и да идеш да си го вземеш на място. Последните ми 3 поръчки от тях така ги взимах.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• С комет работя кажи речи всяка седмица,покупката е през портала им,плащането всякак,може и с карта,кеш на място,миналата седмица имам три поръчки
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

• ЧНГ!

Мислех, че офисът им не обслужва клиенти на място и работят само с доставки през куриер.

За мен куриер не е вариант!!!

Оказа се, че не съм прочел внимателно цялото съобщение в сайта им.
                  Можело да се вземе стока на място но само след направена и обработена поръчка онлайн.
                  Не че разбирам идеята на това, аз и до сега така съм работил с тях.
                  Вероятно няма да ги има каките в шоурума.

...а на място в обектите могат да бъдат получавани само готови, обработени вече поръчки...
                  ОК, извинявам се.
                  Да им го отчукам!
                  Враг усраине

Коментар

• Да,там са каките,ссмо че стои един КАК ,и подава поръчаните неща ,взема парите и поживо по здраво.
                    Гледам едни неща в каталога на фарнел,и се чудя как да го поръчам през тяхната платформа.

Коментар

• Ясно... Ше мина др. седмица.
                      А може ли през POS сега? Той седеше при каките.

От каталога на фарнел поръчваш през сайта на комет и стоката ти идва при комет.
                      Работи си, мисля че единият флук го купих точно така.
                      Което в случая беше пълна безмислица понеже тук си има представител, магазин, сервиз, наличности че и промоции.
                      От фарнел чаках, беше и по-скъпо ама това е съвсем отделна тема и частен случай.

За системата "фарнел през комет" просто натисни бутоня от фотката по-долу.
                      После си действаш все едно пазаруваш от комет, само сменя езика на EN и артикулите, които виждаш реално са във Фарнел.
                      Готина интеграция са направили, понякога се чупи но е рядко. Евала като цяло!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:scr_3.png
Прегледи:218
Размер:343.4 КБ
ID:6690329
                      Враг усраине

Коментар

• А цената в евро актуална ли е,тоест към обявената цена в евро,има ли нещо допълнително като доставка и т.н

Да,със пос се плаща без проблем,каката излиза с терминала до вратата.

аз цъкам само през телефона ,и това с фарнел не го виждам Много пъти съм поръчвал през тях от фарнел,но дребни неща,и винаги от техния офис,но през платформата до сега не...ще пусна пс-то да видя, мерси
                        Гледам един настолен цифров тектроникс осцилоскоп,ремонтиран с 5 г.гаранция на приемлива цена.Но ми трябва малък мобилен ,поне 10 мегахерца .... Трябва ми да работи там на батерия,и да мога да го нося в джоба или на врата ,все по често ми трябва мобилен ....

FNIRSI-1013D

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:H58c3f82b94fd4b27a5d382ae5b33c646J.jpg
Прегледи:266
Размер:472.1 КБ
ID:6690346 Това би ми свършило работа,но не съм сигурен да не се окаже играчка... същевременно има положителни отзиви

Имах един колега,той ползваше почти същия с марка OWIM и вършеше истинска работа ...но не намирам нищо из бг сайтовете освен направи запитване.

Последно редактирано от Roninn; 01-01-21, 11:11.

Коментар

• Цъ, няма нищо допълнително към цената във фарнел.
                          Пристига в комет за няколко дни, плащаш на комет.
                          Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                            Имах един колега,той ползваше почти същия с марка OWIM и вършеше истинска работа ...но не намирам нищо из бг сайтовете освен направи запитване.
                            OWON? Ако да:

https://www.owon.com.hk/list_handheld_oscilloscopes

Имал съм втория, но за джоб не става. Дисплея му се вижда на слънце, щото е transflective.

Имат и "таблети", ама не знам колко са функционални, в сравнение с горното. Като размери май са еднакви, че и отгоре:

https://www.owon.com.hk/products_tao...t_oscilloscope

В България нищо няма да намериш. Най бързо от Германия. Или distrelec. Идват с DHL.

ПП: Или TME, или pinsonne-eleкtronik.de, или....
                            Последно редактирано от sparkybg; 01-01-21, 12:35.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• По нашите земи Футурел внасят продукти от каталога на Distrelec.
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Бих пробвал ей-това:
                                https://www.pinsonne-elektronik.de/p...ntek-2c42.html

Имам DSO1072E на същите, хакнато на максимум за 200Mhz и общо взето съм доволен. Но е голямо. Преносимо е, но за на врата не става.

Тия съвсем малките са измишльотини - то не можеш да побереш читава аналогова част вътре чисто физически.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X