Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моята България (Поглед отгоре)
Свий
X
-
Meн дрането не ме притеснява, виж, че има табела, че е забранено с МПС ме спряПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеКрасиво ...ще бъде посетено . А към Грънчар не съжалявай , клека превзема пътя и ще надереш джипа .
мислих да се разходим, но нямахме време - имахме час за зъболекар
Последно до Грънчар съм ходил преди 18+ години И все се каня и все не намирам време
- 1 like
Коментар
-
По скоро не си я забелязал , на разклона за Грънчар - информационна табела за парка и между десетките забрани седи и мпсПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеМиналата година нямаше такава табела
Коментар
-
Напоследък зачестиха неуспешните пътешествия, т.е. не стигаме до целта, изпускаме разходката... Та да не сме съвсем валат, гледам за съпътстваща програма и като видях табелка Казаните (оказва се, че май не е за водопада?) и има отбелязана точка на картата веднага спрях и пуснах дрона. Водопадчето е готино и закътано (на картата на водопадите е отбелязано като Слабова Вапа), та имаше какво да се види
- 3 likes
Коментар
-
Като войник в полагаемата отпуска отидохме с един приятел на Рила. И един от най-ярките ми спомени беше как от хижа Рибни езера отскочих до Смрадливото езеро, една от най-красивите ми разходки! Незнайно защо вече близо 40 години все не намирам време да я повторя, но попадна ли в района поне дрона гледам да ме отмени
- 3 likes
Коментар
-
Вчера попаднах на клипче от Чудните мостове от преди година и половина и ми се приходи отново
та като се събудиха децата и се натуткахме, макар и късно се занесохме до това Прекрасно място, облаците бяха в повече, но поне не ни валя, а и за 5 минути го хванах без хора та да си полетя на воля. Не ми стигна мерака да прекарам дрона и през долната пещера (имах силното усещане, че ще загуби сигнал
) но пак се получи по-добре от предишните опити - значи надобрявам - като в старият виц, за човечеца на средна възраст който казал, че ако продължава да напредва със същите темпове в ските, след някакви си 70 години ще кара като Томба

- 2 likes
Коментар
-
В продължаващите жеги, Витоша е едно прекрасно убежище. И ние често я посещаваме, обикновенно ходим по-високо, но вчера се поспряхме само до Дендрариума и направихме кратка разходка до Игликина Поляна. Където не се удържа за пореден път да се разходя из рушащата се сграда с дрона, че вече не бих влизал на крак
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар