Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята България (Поглед отгоре)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реших да заведа децата до х. Грънчар, но по ред причини не стигнахме до нея (нищо, друг път!) Та се отдадох да снимам няколко речни долини в Рила. Представям ви тази на Ропалица (в някой карти се нарича Бела Места?).

Коментар

• Красиво ...ще бъде посетено . А към Грънчар не съжалявай , клека превзема пътя и ще надереш джипа .
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
        Красиво ...ще бъде посетено . А към Грънчар не съжалявай , клека превзема пътя и ще надереш джипа .
        Meн дрането не ме притеснява, виж, че има табела, че е забранено с МПС ме спря мислих да се разходим, но нямахме време - имахме час за зъболекар Последно до Грънчар съм ходил преди 18+ години И все се каня и все не намирам време

Коментар

• Миналата година нямаше такава табела
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
            Миналата година нямаше такава табела
            По скоро не си я забелязал , на разклона за Грънчар - информационна табела за парка и между десетките забрани седи и мпс

Коментар

• Пернишката крепост - Кракра, много приятно местенце за разходки, като се абстрахирате от спорната реставрация . Парка е чудесен, със сенки и гледки, даже две момиченца на входа предлагаха забавление за децата да рисуват върху глинени съдове и макар да нямахме много време се възползвахме

Коментар

• Силният вятър успя да разгони облаците и аз пуснах дрона за втори път над Рибните езера, съвсем друго си е със слънчице

Коментар

• Напоследък зачестиха неуспешните пътешествия, т.е. не стигаме до целта, изпускаме разходката... Та да не сме съвсем валат, гледам за съпътстваща програма и като видях табелка Казаните (оказва се, че май не е за водопада?) и има отбелязана точка на картата веднага спрях и пуснах дрона. Водопадчето е готино и закътано (на картата на водопадите е отбелязано като Слабова Вапа), та имаше какво да се види

Коментар

• Като войник в полагаемата отпуска отидохме с един приятел на Рила. И един от най-ярките ми спомени беше как от хижа Рибни езера отскочих до Смрадливото езеро, една от най-красивите ми разходки! Незнайно защо вече близо 40 години все не намирам време да я повторя, но попадна ли в района поне дрона гледам да ме отмени

Коментар

• Цяла Витоша е пълна с подобни камъни и където водата и/или вятъра са махнали почвеният слой се образуват каменни реки. Една от красивите е над Офелиите, а на залез е още по-впечатляваща и на поредната кучешка разходка се спрях да я снимам.

Коментар

• Долината на р. Даутица в Рила

Коментар

• Не бях пускал дрона от десетина дни, та вчера вече не издържах и направих едно кръче след залеза над Бойковец

Коментар

• Коментар

• Вчера попаднах на клипче от Чудните мостове от преди година и половина и ми се приходи отново та като се събудиха децата и се натуткахме, макар и късно се занесохме до това Прекрасно място, облаците бяха в повече, но поне не ни валя, а и за 5 минути го хванах без хора та да си полетя на воля. Не ми стигна мерака да прекарам дрона и през долната пещера (имах силното усещане, че ще загуби сигнал ) но пак се получи по-добре от предишните опити - значи надобрявам - като в старият виц, за човечеца на средна възраст който казал, че ако продължава да напредва със същите темпове в ските, след някакви си 70 години ще кара като Томба

Коментар

• В продължаващите жеги, Витоша е едно прекрасно убежище. И ние често я посещаваме, обикновенно ходим по-високо, но вчера се поспряхме само до Дендрариума и направихме кратка разходка до Игликина Поляна. Където не се удържа за пореден път да се разходя из рушащата се сграда с дрона, че вече не бих влизал на крак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X