От: Доброволен резерв на армията
Не прочетох цялата тема,но мога да споделя че това не е вярно !Служих във ВВ и сме да твърдя че бяхме истинско бойно поделение,подготвено в рамките на 3 мин. да е строено на плаца 2500 души ! През вечер бяхме дежурнобойно подразделение,спеше се със камуфлажите,без да си събуваш кубинките и с автомат под дюшека,сумката със 4 пълнителя по 30 патрона.Не говоря за наряд,караул а за дежурно бойно подразделение към Полицията !
Никога не е имало каквото и да е било странично занимание посочено от Bogoljub Gagic
Като се има в предвид че съм 1.80 м бях един от най-ниските ,но за сметка на това два пъти републикански шампион,а имаше къде къде по големи гиганти от мен !Във всеки взвод имаше по няколко индивида ,които ходеха по ризки и анцузи в продължение на 1-2 месеца,докъто им направят големи камуфлажи за тях !Имаше един от казанлък ,212 см. над 140 килограма ! Същите впечатления имам и от поделенията в Разград,Нови пазар....!
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic
Преглед на мнение
Никога не е имало каквото и да е било странично занимание посочено от Bogoljub Gagic
Като се има в предвид че съм 1.80 м бях един от най-ниските ,но за сметка на това два пъти републикански шампион,а имаше къде къде по големи гиганти от мен !Във всеки взвод имаше по няколко индивида ,които ходеха по ризки и анцузи в продължение на 1-2 месеца,докъто им направят големи камуфлажи за тях !Имаше един от казанлък ,212 см. над 140 килограма ! Същите впечатления имам и от поделенията в Разград,Нови пазар....!
Коментар