От: Доброволен резерв на армията
Еми нали трее отстрелвате бягащите от родината. Как да сложат некъф кьорчо като мен. Аз като огвс казаха че ставам макс за кашик. 

Еми нали трее отстрелвате бягащите от родината. Как да сложат некъф кьорчо като мен. Аз като огвс казаха че ставам макс за кашик.

Ник`ви СРБ-та, щикове, ножове, гимнастики, лостове (искаха там първата година три коремни и втората три силови "възлизания"), кашишки пътеки. Търчанье и стрелянье - да догониш врага и там... да изкараш  легендарните 15 дена отпуска + малко санаториумче на "Дружба" у МеФеРе-станцията, да си възстановиш "разклатената психика".
 Ник`ви СРБ-та, щикове, ножове, гимнастики, лостове (искаха там първата година три коремни и втората три силови "възлизания"), кашишки пътеки. Търчанье и стрелянье - да догониш врага и там... да изкараш  легендарните 15 дена отпуска + малко санаториумче на "Дружба" у МеФеРе-станцията, да си възстановиш "разклатената психика".  - сега се сетих, че през зимата се полагаше по 50 гр. коняк на ден след наряд
 - сега се сетих, че през зимата се полагаше по 50 гр. коняк на ден след наряд  ние пък компенсирахме с къде-къде по-качествени домашни алкохоли, подарявани от признателното местно население.
 ние пък компенсирахме с къде-къде по-качествени домашни алкохоли, подарявани от признателното местно население.

Коментар