Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Айде и аз дасе оплача днес след като на никои не му се караше та реших сам да излязаТа както си карах аз вече подминавам местността Обесен камък и ми се скъса веригата но и телефона не си носехТа бутнах мотора във едни храсти и от там пеш леко леко тръгнах към Паничище
    преди хижа Пионерска ме настигна един джип познати и се качих с тях но вече се беше застъмвало и така аз си слязох а мотора остана във гората Та затова не ходете никога сами в гората

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
      Радвай се, че не си се счупил ти Иначе каде се стовари, там на тренировъчната писта ли.
      И следващия път като идваме да караме около Пасарел да дойдеш и ти. Защо изпусна миналата събота?
      Да няма проблем ЖИВИ И ЗДРАВИ ще дойда.Иначе карахме около плана и хижата.
      [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
        Айде и аз дасе оплача днес след като на никои не му се караше та реших сам да излязаТа както си карах аз вече подминавам местността Обесен камък и ми се скъса веригата но и телефона не си носехТа бутнах мотора във едни храсти и от там пеш леко леко тръгнах към Паничище
        преди хижа Пионерска ме настигна един джип познати и се качих с тях но вече се беше застъмвало и така аз си слязох а мотора остана във гората Та затова не ходете никога сами в гората
        Варна ли се да си го вземеш поне Да не си го присвои някои

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
          Варна ли се да си го вземеш поне Да не си го присвои някои
          Да мотора си е в къщи

Коментар

Първоначално публикуван от gulio_dr Преглед на мнение
            пичове скоро се регистрирах в саита много ме кефи но имам проблем карам сузуки др 600 само с манивелата модела ,получисе странен проблем давам контакт лампата едвам свети за фара да не говорим не му стига ток ритам паля включвам фара вече на запален двигател светва давам гас 3000 4000 об.и фара започва да жалтее и почти гасне самняваме че е изгоряла фаза на релето ама несам сигорен даите савет....
            Пробвай първо да си смениш акумолатора.
            [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
            ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
              утре ако незабравя ще ти пусна тел. на фирма от пловдив с директни доставки от щатите, за пример ангренажна верига за уз400ф 83лв
              в вторник я поръчах казаха ми 10 дни доставка
              Shumanski пусни този телафон тук,че ако има и други хора с такива проблеми да звънкат там.

Коментар

И аз да се оплача вече от 2 седмици имам прекрасен мотор
                WR 400,най после след сумати стари и тежки мотори които имах.
                Проблемът ми е че много ми се кара но немога да намеря време,от 9:00 до 18:00 съм на работа а само събота или неделя не ми стига да му се радвам.Май ще сменям работата,или жената която единия ден от уикенда все измисля някоя дяволия.
                Последно редактирано от Jori; 29-10-08, 14:57.

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                  И аз да се оплача вече от 2 седмици имам прекрасен мотор
                  WR 400,най после след сумати стари и тежки мотори които имах.
                  Проблемът ми е че много ми се кара но немога да намеря време,от 9:00 до 18:00 съм на работа а само събота или неделя не ми стига да му се рудвам.Май ще сменям работата,или жената която единия ден от уикенда все измисля някоя дяволия.
                  Добре дошъл в клуба, колега... направо не знам какво повече да ти кажа... Може би като се сдобиеш и с двама сина, ще ме разбереш още по-добре, че се радвам като хлапе, всеки път, който изляза с мотора. Но пък семейството си е хубаво нещо.

Ей че съм заплес... вярно - на аватара? Браво вече се е ориентирал младежа - жив и здрав!
                  Последно редактирано от господин никой; 29-10-08, 15:17. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                    Добре дошъл в клуба, колега... направо не знам какво повече да ти кажа... Може би като се сдобиеш и с двама сина, ще ме разбереш още по-добре, че се радвам като хлапе, всеки път, който изляза с мотора. Но пък семейството си е хубаво нещо.
                    Вече имам един син на 1 годинка,а за 2-ма немога да си помисля какво ще е .

Коментар

И аз да се оплача днес паднах с доста голяма скорост и здраво очуках мотора аз се отравах само с драскотини . чак сега разбирам ко нещо е предпазната екипировка

Коментар

А аз да се оплача. Немога да намеря шестогранен ключ 14мм. Направо ще откача. Целия мотор се разглабя с ключове 8 и 10 а тъпата предница с ключ дето го нямат по магазините.
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

А аз да се оплача. Немога да намеря шестогранен ключ 14мм. Направо ще откача. Целия мотор се разглабя с ключове 8 и 10 а тъпата предница с ключ дето го нямат по магазините.
                          Аз имам ама как ся да ти пращам ключ.Направи си:

Намери гайка дето влиза там завария на един болт и си готов.

Коментар

Има го ама не и по тези магазини
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ако нямаш наблизо СО да завариш, използвай главата на болта, а него самия го огъни на 90 градуса да може да нъпънеш с нещо, за да развиеш, ако се усуква тогава вече търси телоподаващо за гайката

Коментар

Да сега по съм дал задача на бащата да търси такъв ключ. Ако не стане ще заварявам гайка то това е.
                                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X