Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Леле хора да знаете как ме на**ба един маистор уж да ми прави 3 та скорост ми смени буталото да го е*а направо ми идва да го грамна

Коментар

Няма предпазно средство което да предпази глезена ти на сто процента. И въобще - няма предпазно средство което да предпази каквото и да било на сто процента. Виновни са ти не ботушите, а продавача че ти е говорил глупости. Пиши ми на лично кой номер носиш.

И между другото тия ботуши Scott роботските забравете да са най-добрите. Добри са, да. Но най-добрите - леко да не са. Нито като предпазване, още по-малко като удобство.

Цената им е висока понеже са новаторски на вид, понеже са различни, и понеже матрицата за отливането им струва бая пари. Прочетете който и да е тест в западно списание на тези ботуши и ще ви стане ясно за какво става въпрос. Хубави са, но се купуват основно от хора които искат да изглеждат различно, а не които искат най-добрата защита.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Luca Преглед на мнение
        Дойде време и аз да се оплача от ботушите си DIADORA MX5 ! Миналата седмица при съвсем нормално падане (с около 40км/ч) каквото ми се случва веднъж на 2-3 излизания си счупих глезена и сега съм с единия крак нагоре. ...
        На това ако му казваш нормално ... нямам думи
        Щом падаш толкова често значи доста си надхвърляш възможностите
        2010 CRF 250 R

Коментар

Гоблин, нямам право на лични съобщения, изглежда все още ме считате за пълен новобранец Нося 45 номер и приемам всякакви идей, съвети и предложения.
          Димитър, имам се за разумен карач, карам на границата на риска и рядко я прескачам. Паданията за съжаление са неизбежни, особено по терените в нашия край

Коментар

Първоначално публикуван от Luca Преглед на мнение
            ... Димитър, имам се за разумен карач, карам на границата на риска и рядко я прескачам. Паданията за съжаление са неизбежни, особено по терените в нашия край
            Вдигнал си прекалено високо летвата на разумния си риск. Паданията винаги могат да се избегнат. Винаги.
            И аз се смятам за разумен карач. За годините през които съм с мотор, включително и участие в ендурошампионата 2005 и 2006г. имам 2 по-сериозни падания. Първото ми костваше изкривено кормило и навехната китка, а на второто си натъртих яко рамото, но бях без нагръдник. И двата пъти бяхме на разходка.
            Тази година като се прибирах по един черен път към града, едно куче ми се навря под предната гума и за да не го осакатя се пльоснах на земята, но без проблеми.
            Иначе от 2006г. гледам да карам така, че да не падам и да съм по-бърз. Горе-доло се справям.

п.п. Не си мислете, че умирам от желание да ви наливам акъл
            2010 CRF 250 R

Коментар

To oт падането до, не-падането границата е много малка.
              Там е май чалъма на бързината.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                Иначе от 2006г. гледам да карам така, че да не падам и да съм по-бърз. Горе-доло се справям.

Със кое да не падаш или да си по-бърз?Аз не знам някой дето кара да не пада,това се случва и на най-добрите.
                [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от teodor1 Преглед на мнение
                  Леле хора да знаете как ме на**ба един маистор уж да ми прави 3 та скорост ми смени буталото да го е*а направо ми идва да го грамна
                  Ееее ти разби бе човек,хахахахаха,това си е ебахти преебавкатаабе то все едно да отидеш за операция на апендесит а те да ти резнат мъдотомалееее пиша и се смее чеснооо,хахахаха

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                    Със кое да не падаш или да си по-бърз?Аз не знам някой дето кара да не пада,това се случва и на най-добрите.
                    С двете едновременно.

На най-добрите се случва да падат, но рядко. Питайте Георги Тодоров - Кокера колко често пада На световното по мотокрос в Севлиево пък забелязах, че почти всички карат без нагръдници, само ботуши, каска и някои са с шина за врата. Професионалистите знаят докъде е премерения риск и не го преминават, защото после им коства загуба на цял сезон или повече.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Искам да се оплача,каквото и да напиша на търсачката нищо подобно не открива,всичко друго излиза ама не и това което търся.Пример:пиша "как се качват снимки" или "качване на снимки" и темподобни ,но ядец,е как да работим с тая търсачка като тя грам не отбира от това което и е зададено

Пробвах и с други неща които могат да ме заинтересуват и знам,че ги има но темите които изкарва са коренно различни от търсеното от мен,даже и обяви ми излизат,но не и търсеното-незнам защо не сработва
                      Последно редактирано от Chinela; 15-04-09, 22:39.

Коментар

И при мен е така затова си ги търся сам
                        А и да се оплача ,че сам много голям карък с тоя мотор от половин година не сам го виждал

Коментар

Търсачките на форумите не са много добри, факт.
                          Аз като търся нещо, ползвам Google.
                          Примерно в случая пиша offroad bg качване на снимки

Коментар

Има и още по лесен начин да откриеш нещо на даден сайте с Google, просто пишеш кой сайт те интересува и след това какво търсиш.
                            примерно ето така

site:forum.offroad-bulgaria.com снимки качват
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Aз имам едно конструктивно предложение Защо не се пренасочи търсачката на форума към гугъл като по подразбиране търсенето е ограничено само в този сайт. Така ти си пишеш в търсачаката и като натиснеш търси се отваря страница на гугъл с резултати само за сайта.
                              Или пък ако някой си държи на тази търсачка да се добави една нова с име търси с гугъл и воала проблема решен.
                              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Искам да ви се оплача, че вчера ме ухапа пепелянка и вече втори ден съм в болница. За мое щастие нищо ми няма.
                                Надявам се, че утре ще ме изпишат. какво да ви кажа....няма пържоли...няма кебабчета, не мога да ям нищо освен картофено пюре!!
                                Добре, че е брат ми да ми донесе лаптопа си и IPOD-a, иначе ще изперкам.

Айде и да внимавате със змиите, че работата в това топло време е сериозна.

Поздарави, Данаил
                                Последно редактирано от Chinela; 21-06-09, 14:09.
                                Пази душата си, не гумите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X