Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
    Да не сте си издокарали и по някое мозъчно сътресение щом ви се гади и ви е лошо?
    не...при мене е от това че не мога да се изправя и да дишам свободно и презрамката на това дето ми държи ръката ми стяга артерията... а бе ще се оправиме, ама ще трябва да потърпиме

Коментар

И Аз да се оплача ,вече 2-ри или 3-ти месец не съм карал Вече спрях да ги броя

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
        ако е вярна приказката клин - клин избива - предлагам утре да покараме-току виж се наместили работите.
        Наи вероятно е да се разместят още повече.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          с изключение на ребрата зад сърдечната област..
          Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
          Нямам счупено, ама си ме боли ставата. Екипа според мен спаси положението.
          Колеги, желаем ви бързо възтановяване от физическите и психически травми И не си правете експерименти защото и клин клин НАБИВА
          Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Благодаря ти, но при мен за психическа травма и дума не може да става...
            Доказано е, след като Сл. Даскалов ми писа, че прилошаването може да е вследствие на мозъчно сътресение се изплаших сериозно и отидох на лекар...
            Там след обстоен преглед докторите първо бяха много учудени и после избухнаха в бурен смях..

ДИАГНОЗАТА беше...при теб "мозъчно сътресение" НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ....

Аз право да си кажа не можах да ги разбера но се надявам да е било за мое добро..

Коментар

...
              ДИАГНОЗАТА беше...при теб "мозъчно сътресение" НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ....
              ..
              Колега добре, че има хора като теб, дето го приемат от веселата страна! Жив и здрав и бързо възстановяване!

Коментар

КОЛЕГААА, казвам го с големи букви щото вчера и мойто каране завърши в Пирогов...
                И аз бях с Дупнишката група и се заиграхме в една кариера за добив на чакъл или по точно трошляк както се казва....
                Имаше само камъни и изкопи...супер докато не се престраших да атакувам един праг висок не повече от 2.5-3 метра но отвесен..
                Точно се изкачих горе и върнах гаста, загубих равновесие и политнах назад заедно с мотора...
                Паднах директно на камъните и екипировката ме спаси с изключение на ребрата зад сърдечната област..
                Най-интересно ми е днес защо веднага след като успях да регулирам дишането си /бях си изкарал въздуха/ ми стана много лошо и започна да ми се повръща...
                Мотора продължаваше да работи и впоследствие установих, че е изтекло много масло през отдушника...
                И ТУК ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ГАРГАТА който ми се притече на помощ, другите бяха малко по далече и се върнаха когато вече всичко беше попреключило.

Прибрах се с помоща на Будин, 25км по асвалт и може би защото всичко беше още топло успях да се преоблека и да тръгна за Пирогов..тоест за София.
                Чак когато се включих по паветата на бул. цар Борис...разбрах колко са разбити софийските улици..на всяка дупка изпитвам много силна болка.
                И щастието ми се усмихна след като минах рентгена..нямам счупено..
                А нощес съм успял да заспя чак към 4 и 30 сутринта...от болката..
                Остава довечера да мина някаква ....скопия не запомних името на вътрешните органи..стискайте ми палци.
                Еййййййй Ванка какви ги свърши бе, айде бързо оправяне
                Иво Георгиев
                Gworkshop

Коментар

Да се оплача отново Май се очертава и комутатор След всичко ,което смених без да сам го карал излезе ,че трябва да се расна с нз-си още колко $

Коментар

Пъро на всички контузени бързо оздравяване и обратно по моторите.
                    А ти колега тоя мотор направо го направи като нов, поне сега ще си сигурен, че всичко си е ОК. Не пожелавам на никого такъв късмет като твоя
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                      Да се оплача отново Май се очертава и комутатор След всичко ,което смених без да сам го карал излезе ,че трябва да се расна с нз-си още колко $
                      Пич,ако не бях броил пари за моя щях да го натоваря на камиона да доида да те намеря и щях да ти го подаря та и ти да покараш бе човек.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                        Пъро на всички контузени бързо оздравяване и обратно по моторите.
                        А ти колега тоя мотор направо го направи като нов, поне сега ще си сигурен, че всичко си е ОК. Не пожелавам на никого такъв късмет като твоя
                        Така е колега ,но трябва да му сменя и гумичките на клапаните понеже попушва .И Аз не пожелавам такъв късмет като моя на никой ,но поне сега ще знам ,че мотора ще е ОК Другата седмица ще го закарам на едно момче от София Боби мисля ,че се казваше да го оправи и се надявам вече да се повозя някоя и друга хулядна

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                          Така е колега ,но трябва да му сменя и гумичките на клапаните понеже попушва .И Аз не пожелавам такъв късмет като моя на никой ,но поне сега ще знам ,че мотора ще е ОК Другата седмица ще го закарам на едно момче от София Боби мисля ,че се казваше да го оправи и се надявам вече да се повозя някоя и друга хулядна
                          Колега,Има една поговорка че евтиното излиза скъпо...ти си живият пример за това

Поздрави
                          MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                            Колега,Има една поговорка че евтиното излиза скъпо...ти си живият пример за това

Поздрави
                            Това е много вярно колега ,но сега поне се надявам да го покарам след като 3 месеца не сам го карал и над 1200 ватре

Коментар

Еми реглътни ги тея пари и го караи колкоте се може повече, поне ще си сигурен, че караш здрав мотор. И хич няма да те грее какво става в двигателя щото ти практически го направи нов. Дано си дотук с ремонтите и натам само каране и веселба
                              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                                Еми реглътни ги тея пари и го караи колкоте се може повече, поне ще си сигурен, че караш здрав мотор. И хич няма да те грее какво става в двигателя щото ти практически го направи нов. Дано си дотук с ремонтите и натам само каране и веселба
                                Да се надяваме да е така. Мс колега! То всъщност са много нещата ,който смених глава с сичко по нея ,за работата на майстора ( ivoSvoge),рачка за спирачката и целия механизъм,накладки ,спирачна течност,масло,филтри,комутатор,спреиове за веригата и буксите,седалката ще оправя ,калниците и фара си дооправях Въобще доста работа и труд,но се надявам да му се насладя най-накрая
                                Последно редактирано от ulkataa; 24-06-08, 22:38.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X