Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GAS GAS 300+/гас мания/

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: GAS GAS 300+/гас мания/

Да мога да си ги поръчам, но ще ги имам към коледа. Чудя се дали си заслужава да купя за 140 лева гарнитури. Разликата от 50 лева не е малка и може би си заслужава да изчакам?

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
      Стават, от тях си взех. Тази за картерите при мен на две места не застава изцяло там където трябва, но е напълно достатъчно да уплътни. Тази която е на капака който затваря съединителя и останалите колела... пък на едно място иска да се резне една лента от няколко мм.
      Аз ги взел от http://shop.ml-racing.eu/bg/category...rticle/487883/ за 90лв с доставката
      Този комплект съдържа две гарнитури за картерите - едната е за 200сс и има малки разлики с картерите на 250 и 300.
      Силата е нищо без контрол.

Коментар

Има три гарнитури за картерите в комплекта, две не стават на едно две места, третата си става навсякъде, но просто на две места е по къса и тясна. Така гарнитурата има по малка площ на която уплътнява, но както казах не е проблем. Явно с годините с малко има изменение на картерите и капака.
        А в комплекта е пълно с доста о-пръстени и всякакви гарнитурки, остана ми една торба с гарнитури

Според мен си ги поръчай от там където аз ги взех, при мен пристигнаха точно за една седмица.
        EXC TPI 2019

Коментар

Някой знае ли от къде мога да си купя гард за носача, не знам как правилно се казва. Гледам по разни сайтове... има за всякакви мотори, но за Гас Гас не откривам. Също така не е казано, че трябва да е точно за Гас Гас, може да е за всякакъв друго, но да става.
          EXC TPI 2019

Коментар

http://www.hyderacing.com/store/dirt...56#prettyPhoto американците са царе на афтърмаркета ,но пък си е цена .

Коментар

Един пич който си продава моторчето(ЕС250) ми разправя, че скоро е сменял буталото.... Сложил бил ПроХ за 200 лв., а нещо не виждам много много да се продават в БГ, възможно ли да е от Ямаха?

Коментар

Гаската ми не даваше искра ,мерих навсякъде с мултицет и всичко изглеждаше наред .Мислех ,че може да е електрониката (cdi) ,но днес установих ,че датчика на магнета се е отчупил от плочата или по—скоро плочата се е отчупила там където се хваща датчика .Дали това е причината да няма искра и да пробвам ли да го заваря или да търся нова плоча .
                Последно редактирано от GeToVvV; 08-12-16, 16:45.

Коментар

Напълно възможно е това да е причината. Датчика трябва да минава на определено разстояние.
                  EXC TPI 2019

Коментар

Да ще се заварява ,явно причината е силните вибрации и умора на материала .Ще пробвам да заваря отчупеното парче ,както си е било и дано датчика проработи .Че плочата върви заедно с магнета ,като резервна част и ще ми бръкне в джоба .

Коментар

Ебати Газката,обикалях я половин час докато разбера как се сваля въздушния филтър.
                      Хитро са го измислили.
                      Ама не можах да стигна до резервоара,един болт отгоре и не мърда?
                      Антимотор май !

Коментар

Развиваш болтчето ,махаш седалката ,откачаш корите и го вадиш .

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                          Ебати Газката,обикалях я половин час докато разбера как се сваля въздушния филтър.!
                          Тоз момент най - ме дразни. На всяко миене по няколко пъти проверявам дренажа дали водата изтича или е запушен. Първия, втория път път преди година направо си го нахаках с вода колко мое поеме.
                          EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                            Тоз момент най - ме дразни. На всяко миене по няколко пъти проверявам дренажа дали водата изтича или е запушен. Първия, втория път път преди година направо си го нахаках с вода колко мое поеме.
                            И аз я удавих моята, та това беше първия мотор който съм давил така. Затова сега за по сигурно направо свалям дренажа и тогава мия филтърната кутия.
                            Иначе филтъра е лесна работа, един болт на седалката и филтъра е долу.
                            Резервоара също е на един болт, но ако е клеасал е лошо. При мен всички болтове са от неръждавейка и аз отделно си ги мажа с медна паста за да ми е мирна главата.
                            Последно редактирано от chavetoo; 14-12-16, 05:51.
                            EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                              И аз я удавих моята, та това беше първия мотор който съм давил така. Затова сега за по сигурно направо свалям дренажа и тогава мия филтърната кутия.
                              Иначе филтъра е лесна работа, един болт на седалката и филтъра е долу.
                              Резервоара също е на един болт, но ако е клеасал е лошо. При мен всички болтове са от неръждавейка и аз отделно си ги мажа с медна паста за да ми е мирна главата.
                              Да бе ама имаше една джаджа със четири болчета над въздушния филтър,така и не схванах за кво е.?
                              Предполагам че вие сте ги махнали ,и вече достъпа е супер.

Коментар

Тази джажа ти имитира акумулаторната кутия и на нея ляга седалката, отделно най вероятно държи двете части на опашката една към друга. Не я махай защото ще се спука седалката, при мен жабара беше я махнал и седалката ми беше спукана точно там. Първоначално мислех, че е спукана от друго, но като си сложих акумулаторната кутия и всичко се навърза.

П.С Ако още не си забелязал или някой не ти е казал, но опашката е на две части. Цената на лява и дясна част не е нещо толкова сериозно колкото разправят някои хора, но не е приятно ако се счупи. Затова и избягвай да го премяташ.
                                EXC TPI 2019

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X