Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся такъв органайзер на Парксайд и от онези с многото прозрачни чекмедженца също. Ако на някой м у се намира или знае къде има, плащам си цената + доставка по Спиди или Еконт.
    ...Забравих да спомена и почерпката.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:viber_изображение_2025-01-11_20-13-54-293.jpg Прегледи:0 Размер:207.7 КБ ID:6984945
    Последно редактирано от TigerHunter; 11-01-25, 19:47.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• m_markovski
      m_markovski коментира
      Редактиране на коментар
      Имам подобен, лидълски, но с безцветни чекмедженца. Никога не е ползван, само го подмятам.
      Мога да пратя снимки/размери ако те интересува.

• Ако е този, също ме интересува, да.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2024_08_12_sBeHuDyPXCvtsWlBxEudc.jpg
Прегледи:1008
Размер:201.0 КБ
ID:6985047

Можеш да ми пишеш на Вайбър на нула 88шест 5985 две 3.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

• Сутринта отнесох една комбинирана шлайф машина за 100кинта(с Лидъл плюс). Всичките кашони бяха допълнително запечатвани, очаквах неприятни изненади от ползване, но вътре си личеше че не е пипано. Явно са слагали упътвания на български допълнително. Само с консумативите е кът, монтирали са по една лентова и дискова шкурка и толкова. Сега трябва търся лентовите 915Х100 и дискови Ф150.

Коментар

• @TigerHunter :Пуснали са отворени кутии, които се окачват на вертикална плоча за стена. Има и др. кутии за "въвеждане на ред" .

Коментар

• Преди време в Лидл пускаха пяна за почистване на тапицерия. Пяната излиза на струя и след това се разпенва, което според мен е по-добре, защото влиза навътре и разпенвайки се извлича мръсотията. Обаче вече не я пускат. Някой има ли идея от къде да намеря такава пяна, излизаща на струя?

Коментар

• Акумулаторния шприц го пускат и при нас https://www.lidl.bg/p/parkside-akumu...ikon/p10032706 .

Коментар

• Най накрая го пускат и в България https://www.lidl.bg/p/parkside-perfo...vert/p10033271 .

Коментар

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Който го вземе няма да съжалява . Моя го експлоатирам повече от година и съм много доволен . От понеделник пускат доста неща от черната серия . Акумолаторния верижен трион с двата акумолатора също е много добър . Вече 3 месеца с него режа почти всеки ден дървата за печката в работилницата .

• Днес пред веригите Лидл е било нещо страшно заради гайковерта, всичките групи из FB само за това говорят, вярно че съотношение качество, цена и 5 годишна гаранция е добра, аз също съм им фен на Парксайд, но това е вече прекалено, чак толкова че ми се видя смешно и тъжно, то бива, бива ама чак толкоз, основната причина са търгашите, веднага са ги пуснали на по 450 лева из продавалниците, лошото е че много и купуват от тях на високата им и безсмислена цена, луда работа ви казвам....

Така е било днес от 7 сутринта пред Лидълите на много места, тъжна работа...

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:12.jpg Прегледи:0 Размер:67.1 КБ ID:6990678
              Последно редактирано от Еделвайс; 27-02-25, 21:42.

Коментар

• kbot
                kbot коментира
                Редактиране на коментар
                При нас си беше нормално. Даже по-спокойно от обикновено, може би заради бойкотаджиите

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                При тази реклама следващия път ще е още по жестоко . Мрежата е пълна с такива клипове . Пак според тях във Велинград имало доста бройки .

https://www.tiktok.com/@patnapomosht...=1740760255736 https://www.tiktok.com/@ivanstatev21...=1740760255736

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Колега каза че в Лйдл Елин Пелин покрай щанда с инструментите още имало следи от кръв .

• Хм, днес минах през Уидъу за други неща и не забелязах необичайно оживление.
              Ако знаех за примоцята щех да се включа в кютека!
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Хм, днес минах през Уидъу за други неща и не забелязах необичайно оживление.
                Ако знаех за примоцята щех да се включа в кютека!
                Тълпите са били само сутринта като отворят магазина и за 10 минути е приключило, причината е че е гайковертите са били между 4 - 6 бройки на магазин а на някои 0, защото техни служители са ги запазили за техни близки и познати...

Коментар

• sek.1
                  sek.1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  В този в Слатина според един колега са били 0 . За мен тази стратегия е умишлена .

• mitko 53
                  mitko 53 коментира
                  Редактиране на коментар
                  То да беше поне без тази батерия и зарядно с цена надолу, заринах се с батерии и зарядни. Имам зеления и с 8Ah батерия ми върши работа, развива болтовете на джантите. Иначе взех миналата седмицапрожектора за Х20 и Х12, но за работилницата е малко кофти, много блещи в очите. Монтирах го на тавана да свети отгоре. Вчера си купих от щипките за окачване на стена, идеални са за монтиране в каси за оръжие да крепят цевите на пушките.
                  Последно редактирано от mitko 53; 28-02-25, 07:59.

• sek.1
                  sek.1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Батерията и зарядното винаги можеш да ги продадеш отделно и да ти падне цената на уреда ако искаш . Въпреки че то по евтино няма на къде . Най близкия с тези параметри примерно на Девелт е над 1000 лева .

• Голяма работа. Нито знам какъв модел са, нито се интересувам. Ще си свърша работа със стария модел "С БРЪШОВЕ" или с машина на конкурентите им.
                Ама тия тиквеници от магазина за чушки верно ли си мислят, че като създават изкуствен дефицит и народа ще им се върже?
                Б@си, толкова ли не останаха алтернативни производители на винтоверти... Я да си ги държат!
                Дори се изкушавам да спомена къде да си ги подредят, но няма да развалям тона на разговора.

И коментаторите...

Коментар

• sek.1
                  sek.1 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Това с изкуствения дефицит е един от най старите похвати в маркетинга и рекламата
                  и не случайно е забранен в много държави . Поне от цялата им политика до момента това ми се налага като виждане по въпроса .

• Преди няколко седмици бяха пуснали душове(2 вида инокс и черен) и отивам да си взема, защото ползвам техен и директно да го заменя , без да мисля за крепежи итн. Ми нямаше в целият град(Варна) , писах им и ми казаха къде имало , отидох и имаше само черен. И не са го отразили в брошурата както правят по принцип.
                Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
                Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

• Странна политика-още не са го пуснали и вече го няма Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1143.png
Прегледи:295
Размер:242.6 КБ
ID:6990833
                  Cherokee WJ 4.0L- NP242
                  Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

• sek.1
                    sek.1 коментира
                    Редактиране на коментар
                    До колкото знам и по нашето законодателство за такива дървени промоции може да им наложат доста сериозни като размер глоби стига някой да иска . Това е подобно . https://www.facebook.com/photo.php?f...01826041986223
                    Последно редактирано от sek.1; 02-03-25, 09:47.

• mitko 53
                    mitko 53 коментира
                    Редактиране на коментар
                    Не ми е притрябвал, автоинструментите не са ми приоритет. Актуалното за другата седмица в Кауфланд е пищоля за силикон, но и там ще си карам с ръчния. Заплюл съм си друга джаджа.

• Декодирайки слогана им от брошурата: "Можеш го! С тези инструменти ти си победител!" илиза че с техните инструменти не можеш нищо, и не си победител, а левак, 'щото те не пред;агат никакво инструменти,
                  Много добра реклама!

И коментаторите...

Коментар

• Благодарение на народа ,въпросният пазар в Лидл , все повече заприличва на пазара на недвижими имоти.
                    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• sek.1
                      sek.1 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Специално за пазара на недвижими имоти казват че е такъв заради предстоящото ни влизане в еврозоната . Има много левове кеш с меко казано сив произход които трябва да се легализират преди да станали на тапети . Един от сравнително безболезнен начин е през недвижимите имоти . Това в Лидл аз не го разбирам . Да пълниш гушата на разни търгаши смисъл няма . Най много до месец - два ще има с хиляди такива гайковери по рафтовете както стана преди това с 8 Ач батерия ; перфораторите и много други неща . В действителност гайковера е много добър за тези пари . Моя дойде от Германия .

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X