Работи. Аз имам, макар не от алито. От тук някъде го купувах. Метална кофа задължително, че пластмасовите ги мачка.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Лидълците имат(в чужбина естествено) някаква система за стърготини https://www.lidl.de/p/parkside-absau...ack/p100371741 , ама не съм в час доколко става и дали е изгодно за тези пари.
- 1 like
Коментар
-
Един от отзивите отдолу от линка на Митко:
"Не съм доволен от качеството на извличане на стружки. Постоянно монтираните груби филтри задържат стружките, така че те бързо се запушват и изискват трудоемко отстраняване. по този начин не е възможен непрекъснат работен процес. Това се случва при рендосване, подозирам, че същото се случва и при струговане. Но много подходящ за прахоулавяне."
Значи май е с филтри...
Коментар
-
Ето я темата . Точно дърводелска работилница е . https://offroad-bulgaria.com/forum/%...e4#post6592004Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Коментар
-
Тя е . Има всякакви на цвят . Това ми е първия електроинструмент в живота . Купих я от ЦУМ през 1985 година . Стойката и тя си е заводска за бормашината и нея съм я купувал тия години . Стойките още изпадат по продавалниците . Реално тази бормашина без стойка е трудна работа . Толкова е мощна че със свредло около максималния диаметър 16 мм ако се заклини вероятността да ти потроши ръцете е голяма . https://www.olx.bg/d/ad/stoyka-za-go...2-ID8XAHH.htmlПоследно редактирано от sek.1; 18-06-24, 07:53.
-
Имам такава,синя, наследство от тъста, 79г., патронникът е на конус.Няма съединител и вярно е ръкотрошачка, веднъж ми заклини и добре че патронникът изпадна. Имам и стойка за нея самоделка, сигурно тежи 20 кила. Ползвам я повече за бъркалка, за тежки мобилни пробивания ползвам BUR2 - 350E, тя поне е със съединител.
-
-
Отдавна не са пускали уоки-токита (не детски)??
Търся нещо за село, до 100лв може и от Чайна понеже не винаги телефона е удобна опция, особено ако си на покрив.
Иначе бижутерските везни на Силвъркрест за смешните 9лв - роботят много точно! Сега само да им измисля приложение.
ПП: Защо са толкова поевтинели парксайд - този зелен флекс дето ще е 50лв... беше последно 80лв преди година?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от hakama Преглед на мнениеОтдавна не са пускали уоки-токита (не детски)??
Търся нещо за село, до 100лв може и от Чайна понеже не винаги телефона е удобна опция, особено ако си на покрив.
Иначе бижутерските везни на Силвъркрест за смешните 9лв - роботят много точно! Сега само да им измисля приложение.
ПП: Защо са толкова поевтинели парксайд - този зелен флекс дето ще е 50лв... беше последно 80лв преди година?Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Като се спомена марката Силвъркрест - имам кантар, батерията 2032 до скоро държеше над месец (което ми се струваше малка), Обаче започна да изкарва по 1-2 седмици. Изхабих си запасите, купих нови, различни марки, все същото.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар