Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Последно редактирано от TigerHunter; 11-01-25, 19:47.Your conscience is all you can take to your grave.
-
Сутринта отнесох една комбинирана шлайф машина за 100кинта(с Лидъл плюс). Всичките кашони бяха допълнително запечатвани, очаквах неприятни изненади от ползване, но вътре си личеше че не е пипано. Явно са слагали упътвания на български допълнително. Само с консумативите е кът, монтирали са по една лентова и дискова шкурка и толкова. Сега трябва търся лентовите 915Х100 и дискови Ф150.
Коментар
-
@TigerHunter :Пуснали са отворени кутии, които се окачват на вертикална плоча за стена. Има и др. кутии за "въвеждане на ред" .
Коментар
-
Преди време в Лидл пускаха пяна за почистване на тапицерия. Пяната излиза на струя и след това се разпенва, което според мен е по-добре, защото влиза навътре и разпенвайки се извлича мръсотията. Обаче вече не я пускат. Някой има ли идея от къде да намеря такава пяна, излизаща на струя?
Коментар
-
Акумулаторния шприц го пускат и при нас https://www.lidl.bg/p/parkside-akumu...ikon/p10032706 .
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Днес пред веригите Лидл е било нещо страшно заради гайковерта, всичките групи из FB само за това говорят, вярно че съотношение качество, цена и 5 годишна гаранция е добра, аз също съм им фен на Парксайд, но това е вече прекалено, чак толкова че ми се видя смешно и тъжно, то бива, бива ама чак толкоз, основната причина са търгашите, веднага са ги пуснали на по 450 лева из продавалниците, лошото е че много и купуват от тях на високата им и безсмислена цена, луда работа ви казвам....
Така е било днес от 7 сутринта пред Лидълите на много места, тъжна работа...
Последно редактирано от Еделвайс; 27-02-25, 21:42.
- 2 likes
Коментар
-
При тази реклама следващия път ще е още по жестоко . Мрежата е пълна с такива клипове . Пак според тях във Велинград имало доста бройки .
https://www.tiktok.com/@patnapomosht...=1740760255736 https://www.tiktok.com/@ivanstatev21...=1740760255736
-
Хм, днес минах през Уидъу за други неща и не забелязах необичайно оживление.
Ако знаех за примоцята щех да се включа в кютека!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеХм, днес минах през Уидъу за други неща и не забелязах необичайно оживление.
Ако знаех за примоцята щех да се включа в кютека!
Коментар
-
То да беше поне без тази батерия и зарядно с цена надолу, заринах се с батерии и зарядни. Имам зеления и с 8Ah батерия ми върши работа, развива болтовете на джантите. Иначе взех миналата седмицапрожектора за Х20 и Х12, но за работилницата е малко кофти, много блещи в очите. Монтирах го на тавана да свети отгоре. Вчера си купих от щипките за окачване на стена, идеални са за монтиране в каси за оръжие да крепят цевите на пушките.Последно редактирано от mitko 53; 28-02-25, 07:59.
-
Голяма работа. Нито знам какъв модел са, нито се интересувам. Ще си свърша работа със стария модел "С БРЪШОВЕ" или с машина на конкурентите им.
Ама тия тиквеници от магазина за чушки верно ли си мислят, че като създават изкуствен дефицит и народа ще им се върже?
Б@си, толкова ли не останаха алтернативни производители на винтоверти... Я да си ги държат!
Дори се изкушавам да спомена къде да си ги подредят, но няма да развалям тона на разговора.
- 1 like
Коментар
-
Преди няколко седмици бяха пуснали душове(2 вида инокс и черен) и отивам да си взема, защото ползвам техен и директно да го заменя , без да мисля за крепежи итн. Ми нямаше в целият град(Варна) , писах им и ми казаха къде имало , отидох и имаше само черен. И не са го отразили в брошурата както правят по принцип.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
До колкото знам и по нашето законодателство за такива дървени промоции може да им наложат доста сериозни като размер глоби стига някой да иска . Това е подобно . https://www.facebook.com/photo.php?f...01826041986223Последно редактирано от sek.1; 02-03-25, 09:47.
-
-
Декодирайки слогана им от брошурата: "Можеш го! С тези инструменти ти си победител!" илиза че с техните инструменти не можеш нищо, и не си победител, а левак, 'щото те не пред;агат никакво инструменти,
Много добра реклама!
Коментар
-
Благодарение на народа ,въпросният пазар в Лидл , все повече заприличва на пазара на недвижими имоти.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
Специално за пазара на недвижими имоти казват че е такъв заради предстоящото ни влизане в еврозоната . Има много левове кеш с меко казано сив произход които трябва да се легализират преди да станали на тапети . Един от сравнително безболезнен начин е през недвижимите имоти . Това в Лидл аз не го разбирам . Да пълниш гушата на разни търгаши смисъл няма . Най много до месец - два ще има с хиляди такива гайковери по рафтовете както стана преди това с 8 Ач батерия ; перфораторите и много други неща . В действителност гайковера е много добър за тези пари . Моя дойде от Германия .
-
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар