Някой да има развалена или излишна лампа 12V, от този модел
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Гледах сега брошурата на кауфланд и видях този тример на парксайд, не ми е спешен, но някой има ли го даде отзиви предимства, недостатъци спрямо този , ако е по- хубав от еквивалента на einhell https://www.onlinemashini.bg/akumula...-li-solo/87910 , бих си го взел и прежалил 25 лева за преходник за батерии, проблем ли е че парксайдовите батерии са 20 волта, ана айнхел са 18 волта?
Коментар
-
Осемнадесет или двадесет си е все тая, едните смятат по 3,6V на клетка,а другите по 4V. Това като означенията 10,8 и 12V , 14,4 и 16V , 36 и 40V.Предполагам че тези преходници от продавалниците са направени като хората, би трябвало да тръгне без проблем. Виж ако сам си го правиш има някои принизи, не е като да вържеш + и -.Последно редактирано от mitko 53; 15-04-24, 07:32.
-
-
Купих голямата прахосмукачка Parkside PWD 30 B1 1500W, за строителни отпадъци и при работа с жирафа, харесва ми че мога да включвам съответните машинки и при включване автоматично се включва и прахосмукачката, 210 лв е но пък марковите със същите характеристики започват от 500 лв, има си 3 год гаранция та не се притеснявам и ще ми върши работа, единствено ще купя качествени текстилни торби заради строителната прах при работа с жирафа.
Последно редактирано от Еделвайс; 24-04-24, 13:11.
Коментар
-
Тази им е последния писък при прахосмучките https://www.lidl.fr/p/parkside-perfo...-a1/p100374197 , но пет стотака не бих дал. Тази която си купил става за жираф,моята е от първите, 2015г., що хипс е изгълтала. Слагай от хартиените лидълски торби и се не плаши . Така я натъпквам,че трудно я местя.
-
За съжаление никъде не мога да намеря от тези лидълските торби -Първоначално публикуван от mitkoСлагай от хартиените лидълски торби и се не плаши . Така я натъпквам,че трудно я местя.
Ако знаеш къде мога да ги намеря ще е супер?
Един страничен въпрос, какъв е проблема на LIDL да поддържат постоянно в наличност поне консумативите на машините които продават?Последно редактирано от Еделвайс; 27-04-24, 16:16.
Коментар
-
Такъв им е бизнес модела.Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
Един страничен въпрос, какъв е проблема на LIDL да поддържат постоянно в наличност поне консумативите на машините които продават?
Дефицитът вдига търсенето. Включително изкуствено създадения двфицит.
И тогава има редене по опашки, ранно ставане, разграбване до 9 часа, защото е на сметка и тям подобни картинки от соца.
- 1 like
Коментар
-
В общи линии това правя . Отивам когато имам възможност и ако го има има ако е свършило следващия път . Това го правят защото закона им го позволява . В Германия никога нищо което е обявено на промоция не свършва . Ако нещо го няма и някой се оплача на съответните органи глобите стигат милиони .
-
Вече не им се връзвам, отдавна не се редя в 7 часа сутринта. Нагрухал съм се с много техни машинки от по старите и съм доволен от тях, сега нещо много познати се оплакват от новите. Иначе сме си последна дупка на кавала, в Румъния даже пускат много по интересни неща. Това да не пуснат тука 8Аh батерии вече втора година си е подигравка.
-
Тези май се засрамиха от последния ми коментар https://www.lidl.bg/p/parkside-perfo...eriy/p10018892 .
Коментар
-
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Коментар
-
Последно редактирано от sek.1; 07-05-24, 05:42.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Сигурен съм, че Бош, Макита, Хитачи и Хилти гледат засрамено китайското изчадие и пушат нервно в ъгъла...Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение[...според друг колега е много добър...
- 1 like
Коментар
-
Нее до данък марка, до направията си е ! ТИ (Станьо) поне знаеш, че едно нещо дето изглежда по един и същи начин и върши една и съща работа, може да струва 5 лева, може и 50 лева. Разликата с това дето е 50, е че някой е вложил малко повече акъл, много по-качествени материали и е предвидил гаранционна и след гаранционна подръжка с резервни части от А-я, без изключение.
За мен това последното винаги е било водещо при закупуването на някаква такава техника, след безбройно много ноунейми и тнт. Наприме преди 5 години си купих Dewald DCD796, за същия с 2 батерии и зарядно дадох малко над 500лв. Към днешна дата същото работи както в същия ден в който го купих, построи 2 къщи (буквално), не ми е слизал от ръката по много дни и нито едно нещо по него не се е предало, дори и батериите работят все още изключително адекватно. Зимата от мързел го разглобих за гресиране и почистване от строителната прах - никакви следи от проблеми. Разбира се си поръчах като оригинална част комплект етикети за страшните 4лв
, вярно дойдоха след почти месеч, че чаках групаж за други части от чехия ма какво от тва, нали ги има.
За сметка на това, уморих 2 батерии по 12В от лидълските, при все че са със сменени елементи, умира им електрониката..
Та едно нещо в най-общия случай струва толкова, колкото струва и това, че лидъл продава с малка надценка и създава изкуствен дефицит си е политка та дрънка. Особено напоследък, откак качестовто падна драстично на ниво райдър...
-
Най накрая пускат ножа за тухли и при нас https://www.lidl.bg/p/parkside-perfo...rion/p10019069 ,четвъртата снимка.
Коментар
-
Имаха една малка която не става. По-голямата ,която преди беше жълта,бива. Сега виждам в същия клас зелена. Става за домашно миене. Тягата не е чак като на водоструйките по автомивките ,но върши работаПървоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеКакво ще кажете за водоструйките на парксайд от другата седмица?
Трябва ми да си мия джипаките вкъщиSent from my Nokia s fenerche
Коментар
-

Да похваля нещо смислено лидълско.
Знам че не е акумулаторно и не е тяхно откритие ама върши яка работа
До тука разпалвах или с газовата горелка или с бензин , но с тоя кюнец е много по културно
Пускат го отново тая седмица 14лв е
Коментар
-
А каква е тая джаджа и как функционира?
Коментар
-
Пълниш с дървени въглища, слагаш един-два намачкани листа от вестник отдолу, палиш и след 5 минути всички въглища са разпалени и готови за мръвки. Действа като комин, засмуква топлия въздух и помага за разпалването. Един колега му слагаше решетка отгоре да си прави турско кафе, докато се рапалят. Ако изсипеш последния трошляк от дъното на чувала се задръства и става бавно. Иначе е страхотна джаджа и имам няколко.
https://www.youtube.com/results?sear...himney+starter
-
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар