Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бензиновите резачки под 50кубика стават само за кастрене. Рязането на дърва за огрев означава постоянни високи обороти(щото режат бавно и дай да насмогнем...)=бърза смърт за машинката...
    Ако пък е батерийна една батерия ще направиш три ряза и почивка за зареждане. Просто рязането е много енергоемък процес.
    Олео мак и маккълъч правят също сравнително прилични машини за ЛЮБИТЕЛСКА употреба, но поне няма да се чудиш това дали ще запали в началото на сезона...

Коментар

• Joca
      Joca коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря за включването! Като цяло мене си ми е за кастрене, мн рядко да ми се наложи да режа нещо по-дебело и по много. Досега карах на брадва и акумулаторен шлайф с диск за дърва , но ми писна + рязовете и зареждането. На бензиновия ме дразни , че филтри милтри свещи и ми идва като на кола...

• IvanIvanovi
      IvanIvanovi коментира
      Редактиране на коментар
      За кастрене на живи прави дървета ти трябва нещо дето го държиш с една ръка.

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
      ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
      Редактиране на коментар
      Ники , не си прав за електричките Държат доста повече от 3 ряза , но не могада се мерят с бензиновите - факт : )

• Каквато и бензинова машина да вземеш (важи за всичко де е с карбуратор) като си свършиш работата излей бензина и я запали да опразни карбуратора. Ще си спестиш много главоболия.

Коментар

• От утре пускат в Кауфланд голямата бензинова за 225лв. Конкретно за нея нищо не мога да посъветвам, фен съм на бензиновите щилки. Имам лидълска на ток, с кабел 2400W,от първите, още Флора Бест бяха, нищо не и се опира, но има един проблем, само разхлабва и се опъването на веригата, та периодично проверявам и дозатягам.

Коментар

• Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
        От утре пускат в Кауфланд голямата бензинова за 225лв. Конкретно за нея нищо не мога да посъветвам, фен съм на бензиновите щилки. Имам лидълска на ток, с кабел 2400W,от първите, още Флора Бест бяха, нищо не и се опира, но има един проблем, само разхлабва и се опъването на веригата, та периодично проверявам и дозатягам.
        Благодаря за включването! Кабелните не ме устройват , защото мобилността ми отива по дяволите...

Коментар

• Здравейте колеги , в Кауфланд пускат дробилка за клони с ножове . Дали ще върши работа ?

Коментар

• Аз ползвам 2ра година валцова от ЛИДЛ (в момента има) и съм много доволен!

Коментар

• Някой такива преходници да е ползвал? И доволен ли е, на пръв поглед доста сполучливо ми изглежда и спестява доста.https://bazar.bg/ads/user/2849877

Коментар

• mitko 53
              mitko 53 коментира
              Редактиране на коментар
              Не виждам голям смисъл на скъпа, маркова батерия да се прави преходник за евтин инструмент. Обикновено евтини батерии литиево-йонни се пригаждат на остарели маркови инструменти с никел кадмиеви батерии. Има доста клипове за преходник от пвс тръба . Аз съм си правил досега два предходника. Единият да ползвам самсунговите parkside performance 5Ah батерии към лидълски инструменти Х20. Другият преходник е за винтоверт Parkside 18V за батерия Х20. Имам и един винтоверт пак лидълски 18V, директно преработен за Х20. Синът ми има 3Д принтер,но не ми се занимава да разпечатва преходници.

• Купих им на тея телоподаващото с флюсова тел. Ами да ви кажа аз съм доволен. Купих 4 ролки с различна дебелина. Много съм зле със заварките и това по ми пасва от електрожена. Нямам ръка и с електрода ми е по-трудно да контролирам заварката.
            Рядко заварявам и цена от 6-7 лв за ролка изобщо не ми е фактор.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

• IvanIvanovi
              IvanIvanovi коментира
              Редактиране на коментар
              и аз така, запаси се с 0.9 тел че свършва учудващо бързо

• Някой излъга ли се с домашната прахосмукачка за 90лв?

Коментар

• v.kostov
              v.kostov коментира
              Редактиране на коментар
              За гаража е идеална......не знам за мокро почистване как е .....

• m_markovski
              m_markovski коментира
              Редактиране на коментар
              Тази, за която питам е 700 вата, домашна прахосмукачка за 90-99лв класически дизайн с три колелца.
              Иначе за гаража си имам.

• Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение
            Някой излъга ли се с домашната прахосмукачка за 90лв?
            Ако е тази от миналата седмица на Парксайд - аз. Смуче на звяр, повече от доволен за тия пари. Смуче една идея повече от домашната ни Ровента, дето я платихме нещо към 200 лв. май преди години. Братовчед ми има същата и също е много е доволен. Аз имам на село следващия рамер, също много доволен.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

• Паджеровод
              Паджеровод коментира
              Редактиране на коментар
              А всичките те с един и същи модел филтър ли са?

• Asen Kushlev
              Asen Kushlev коментира
              Редактиране на коментар
              Много е вероятно. Не съм ги слагал една до друга, но на външен вид разликата е в големината на резервоара, по-големите имат и допълнителна дръжка. Разликата в моторите е минимална, тази е 1200, на село е 1300 а най-голямата май беше 1400 W. На сайта на фирмите за торбички има менюта за избор по модели на Парксайд, може да се провери.

• mitko 53
              mitko 53 коментира
              Редактиране на коментар
              Най голямата,30литровата е 1500W, имам такава от първите, много е добра, но гледам цената и вече е 50лв отгоре. Имам и най малката 1200W, пак от първите, още бяха с пластмасов казан, смуче и тя яко. Само където окомплектовката беше без филтър, някакво чорапче беше нахлузено. Иначе има място да се монтира такъв. Тръбите бяха много зле, три пластмасови масура. Ползвах я с такива от друга прахосмукачка.

• Другия четвъртък излиса електронен таимер за поливане. Пускали са и преди.
            Някой ползвал ли е такова устройство от Парксайд?
            Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
              Другия четвъртък излиса електронен таимер за поливане. Пускали са и преди.
              Някой ползвал ли е такова устройство от Парксайд?
              Перфектен е за парите си, имам 2 такива

Коментар

• Няколко бързи въпроса - някой да е послзвал посочените , не ме бърка, че са с кабел , работа да вършат само , че се мъча с едно акумулаторно винтовертче на Рейдър. Отделно днеска чистих и си намерих една глава на Stihl, преди 2 лета й строших сапа от душманска употреба иначе за парите е много добра брадва, беше ръждясала повърхностно , играх й телената четка, някакъв бюджетен ръждопреобразувател да ми препоръчате, с който да я мина, после като я наточа и обработя мисля да я мина с грунд и грунд-лак 2 в 1 антикорозивни, останалия сап как да го изкарам и как да поняда после нов че няма изкарване, принципно универсални ли са , спрял съм се на този https://www.onlinemashini.bg/univers...38050308/74688
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Joca; 16-03-24, 21:48.

Коментар

• mitko 53
                  mitko 53 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Имам шест бормашини и така си стоят откакто винтовертите станаха популярни. Конкретно за лидълските, имам двускоростна, редукторът и издава ужасен звук, иначе си пробива. Имам и кабелния винтоверт, доволен съм, много ми е удобен свалящият се патронник при редуване операции пробиване-завиване. С всякакви винтове до 6мм се справя без проблеми. За топорчето, режеш с ножовка отдолу наравно и дупчиш с бормашина дървото докато охлаби и избиваш остатъците нагоре. Може да си запазиш тръбния клин. Новата дръжка я напасваш с рашпила да влезе стегнато отдолу и отгоре заклиняваш с тръбичка. 27лв. за дръжка ми се виждат прекалено, дано поне материалът е хикория.

• crazyjob83
                  crazyjob83 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Имам винтоверта от няколко години и съм доволен.

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_5801.jpeg
Прегледи:312
Размер:284.4 КБ
ID:6960087
                Този модел читав ли е, а и цената с две батерии и зарядно как е спрямо офертите до сега?
                Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

• mitko 53
                  mitko 53 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Цената е нормална ако нямаш други батерии и зарядно. Аз взех ударния само с куфар без батерия и зарядно за 50лв., мисля в Кауфланд го взех. Скоро пробивах със степенчато свредло едно елтабло, до 22мм се справи успешно в метална ламарина . Иначе за завиване и аз ползвам 12 волтовите, по удобни са ми.

• FiveFinger
                  FiveFinger коментира
                  Редактиране на коментар
                  Става. За пробиване и затягяне. На мен ми е късал 10мм дюбел в бетон, че се отплеснах. НО, ако го ползваш за нещо различно от това да пробиваш дупки, и да го държиш да работи с минути, няма да стане. Аз разсипах един, като си свалях лепило за тежести от джанти. Хвърли си греста на втоарта джанта и около 15 муниту работа без да спира. И сега работи, ни има голям луфт в короната.

• Моят е работил малко. Нямам оплаквания. Цената е добра с батериите. По-малкия ми е по удобен. Този го използвам само, когато на малкия не му достига мощност.
                Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X