Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз ползвах малкия перфоратор,със 1 джаул от лидъл...даже още се ползва от колегите ми...та малкия лидълски ,го замених със макита 171 ....същия размер но много по истински....
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

• mitko 53
      mitko 53 коментира
      Редактиране на коментар
      Макитата е друга категория. Два пъти по тежка, безчеткова и с вертикален двигател.

• Първоначално публикуван от sek-1[
    ]Поръчал съм си още два 8 Ач от този търговец . Цената му е добра 100 лева бройката . https://www.olx.bg/d/ad/baterii-park...2-ID9ncTv.html
    А гаранцията, от Франция ли е?

Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      То аз на повечето машинки дето съм ги купил от магазин не им пазя касовите бележки . Единственото с което съм имал проблеми и съм сменил по гаранция е гайковера от зелената серия и там причината за да откаже си бях аз . Големия гайковер като има гаранция в Германия кога ще я ползвам ако се наложи ?

• Акумулаторен къртач, това чудовище сигурно ще тежи яко, тези черната серия на Парксайд са голяма работа, цената и гаранцията им е неочаквано добра комбинация за домашно ползване, здрава стена няма да остане :

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:123.jpg Прегледи:0 Размер:20.8 КБ ID:6952379

Коментар

• Леле... Направо разцепих гащите!
      Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
        Акумулаторен къртач, това чудовище сигурно ще тежи яко, тези черната серия на Парксайд са голяма работа, цената и гаранцията им е неочаквано добра комбинация за домашно ползване, здрава стена няма да остане :
        Имам спомен че живееше на партера. Остави някоя колонка или поне диагоналче, за да има на какво да се крепят горните етажи.
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          Имам спомен че живееше на партера. Остави някоя колонка или поне диагоналче, за да има на какво да се крепят горните етажи.
          Ха ха, направо ще къртя миФки

В действителност нямам интерес към този къртач и няма да го купувам, перфоратора по-назад по темата е идеален за моя случай а и е лек.

Коментар

• Това какъв захват е? Като му гледам дупчицата ми мяза на SDS plus, та не е чак толкова тежка категория. То самата концепция за къртач на батерия ми се вижда безсмислена. Интересно ми е за какво му служи ограничителят монтиран на ръкохватката. Това да не е някакъв перфоратор?
            Последно редактирано от mitko 53; 21-01-24, 07:05.

Коментар

• Еделвайс
              Еделвайс коментира
              Редактиране на коментар
              Най-вероятно е комбиниран перфоратор и къртач, ако е само перфоратор се обезсмисля, защото ще е много тежък за работа, само по снимка можем да гадаем.

• За къв чеп му е лампичката ?
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

• Еделвайс
              Еделвайс коментира
              Редактиране на коментар
              Най-вероятно е комбиниран перфоратор и къртач, ако е само перфоратор се обезсмисля, защото ще е много тежък за работа.

• Roninn
              Roninn коментира
              Редактиране на коментар
              Аз имам такъв на макита ,с две батерии на 36 волта,не се ползва постоянно,по тежък е наистина,но не много.

• mitko 53
              mitko 53 коментира
              Редактиране на коментар
              Те Макита на 36V имат и със захват. SDS Max перфоратор, 8J. Имам такъв захват едно Спарки 540СЕ на кабел, ама го вадя много рядко за някоя голяма дупка 25 или 32мм. Много му скъпи консумативите.

• Такава приставка -зеге за винтоверт не бях виждал https://www.lidl.cz/p/parkside-vrtac...-b2/p100370652 .

Коментар

• kbot
              kbot коментира
              Редактиране на коментар
              Имам едно зеге, купувано на промоция за 10лв. Още работи.
              По-добре евтино зеге, отколкото приставка.

• Първоначално публикуван от mitko 53 Преглед на мнение
            Такава приставка -зеге за винтоверт не бях виждал https://www.lidl.cz/p/parkside-vrtac...-b2/p100370652 .
            Интересно, а и е 12 лв. като гледам по курса на кроната. За такъв като мен е идеално, бих взел една като пуснат тук.
            Ford Maverick II 2.3 XLT
            Ford Mondeo MK5

Коментар

• mitko 53
              mitko 53 коментира
              Редактиране на коментар
              Кофти е че при употреба и двете ръце са заети, докато със зеле си пердашиш с една ръка, а с другата крепиш детайла. Но и аз бих взел , да седи там в куфара с бормашина, за зор заман, предполагам много място не заема.

• Asen Kushlev
              Asen Kushlev коментира
              Редактиране на коментар
              На мен зеге ми трябва веднъж в годината, даже и по-рядко. За 12 кинта се прежалвам.

• Зегето е сложна машина , тази приставка за 12лв. , най-вероятно има живот един ден домашно рязане , освен ако не се реже фазер 3мм.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

• И аз малко съм скептичен за тези приставки, докато не видях на живо шина с верига за монтаж на малък ъглошлайф. Това нещо реже доста прилично, клони Ф60-70 мм. Добро е да почистиш някой запуснат двор, да подрежеш дръвчета. За 25 лв. става, ако имаш и акумулаторен ъглошлайф де. То за 120 ще си купиш моторна резачка, но хем заема място, хем не може да влачиш всичко с теб. Ако ми трябва зеге веднъж в месеца ще си купя, ама ми трябва веднъж годишно, и все съм се оправял и без него. Но бих жертвал 12 кинта.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

• Отнесох малката ударна бормашина (PABH 20-li B2).
                Видимо е слабичка машинката и оборотите и са малко за просто пробиване. За ударното - то и в инструкцията бетон изобщо няма. Само тухла е спомената.
                Но пък е лека и универсална. Идеята е да не разнасям голямата, когато жената се сети да окачи още две картини на вилата. За това ще свърши работа.
                От нея разбрах, че опашките на SDS-свредлата тряббва да се мажат
                Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• mitko 53
                  mitko 53 коментира
                  Редактиране на коментар
                  Пробива си и бетон машинката, с нея на цял апартамент поставих корнизите за пердета. Само къде много прах се ръси от тавана, та и правих нещо като пончо от наилон да не влиза в двигателя. За пробиване със свредла е бавна, а тези с шестостенните опашки в комплекта са боклук, хванати са с някакви щифтчета, всички ги изпокъсах. Става и за завиване на винтове, доста 4Х40 съм завил, когато не нося верт.

• Новият перформърс на кабел https://youtube.com/watch?v=a5X8wpGk...nZ_zFkFFgA3f8T . Само където 25J и захват СДС плюс ми се вижда несериозно. Може пък да и Мах захвата, при по сериозно заглеждане. SDS Max e захвата, вижда се под увеличение.
                Последно редактирано от mitko 53; 28-01-24, 09:04.

Коментар

• Не е задължително 25J да е съкращение от 25 joules. Може да са имали предвид 25 july.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X