Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Къщата"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Къщата"

Здравей,изчетох твоята и на Петьо темите за къщите.Респект за мераклийската и добре свършена работа.Въпросът ми и към двамата е трябват ли някакви разрешителни за такъв тип ремонт?Имам една наследствена къщичка която вероятно след време ще подлежи на подобен ремонт та за това питам.Въпросът го задавам само в твоята тема ама гледам и колегата чете и пише тука.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Какво да кажа? Аз го наричам ремонт, а не строеж. След 5 години дали ще се знае какво как и кога е правено. Придържам се към писаното в нотариалния акт и скицата. Въпроса май беше вече коментиран в темата на Петьо.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
        Какво да кажа? Аз го наричам ремонт, а не строеж. След 5 години дали ще се знае какво как и кога е правено. Придържам се към писаното в нотариалния акт и скицата. Въпроса май беше вече коментиран в темата на Петьо.
        Благодаря за отговора.И аз съм чувал че, ако не променяш основите и остане поне една стена се води ремонт.В темата на Петьо не съм обърнал внимание.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Коментира се скоро след като смени концепцията си. Някъде последните страници.Пп. Колкото до коминните тела, има лоши и по-лоши. Т.е. от рехав, но и от по-рехав бетон. Избирал съм от по-добрите. Тухлички не мога да сложа, защото отстоянието ми от стената е малко и предвидено за тяло. Инче намалявам сечението на комина. Хич не го мисля, ако се изпоти, ще го облека с нещо и толкова. То колко ли и ще се ползва долу огнището!?
          Последно редактирано от ctef; 28-08-13, 20:23.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            Благодаря за отговора.И аз съм чувал че, ако не променяш основите и остане поне една стена се води ремонт.В темата на Петьо не съм обърнал внимание.
            Оффф, зависи от много работи,най вече от съседите !
            Най добрия вариант е да си в добри отношения.Иначе си във голям филм !

Коментар

И така, лятната офанзива приключи. Това не означава че работата ще замре съвсем, но темпото ще падне, и обекта ще отива към зазимяване.
              В резюме, като резултат от тазгодишната дейност имаме вече стени, обособени стаи, 2 от които и баня на груба мазилка, а другите помещения частично започнати да се измазват.
              Горе-долу ясен външен вид, с изключение на парапета и комините и стената на долния етаж.
              Прикачени файлове

Коментар

Красива е и както си мераклия ще стане още по-хубава
                Grand Vitra ddis 2008
                SEAT Althea XL tsi 2010
                Mitsubishi Canter

Коментар

Коментар

Браво, Стефане!
                    Браво!

Красота!
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Браво Стеф, шапката пред теб отдавна е свалена.
                      Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Стефане Велик,Велик !!!
                        Евала !
                        Аз не мога да съм като тебе.
                        Поклон Човече!

Коментар

Браво!Красота
                          Имам едно питане,със какво е мазана дървото
                          878511557

Коментар

М-у другота фасадата, а и таванните греди в стаите са пръскани. С Wagner закрепен на един около 3 метров прът, и изнесено дистанционно копче за включване. Не съм висял на стълбата. Много е рискова. Тя е само за приковаване на някой и друг пирон.
                            Та, писал съм го няколко пъти. Горяло масло. На такива места където ще се вижда, смесвам дизелово с бензиново или газово, за докарване на цвят. Този цвят, с времето разбирасе се променя. Но все пак придава вехт вид. Там където не се вижда, повечко дизел за повечко сажди, да морят гадовете. Добавям и около 1-2% парафин. Доре е процедурата да се прави в горещите слънчеви летни дни, за по-добро проникване. Колкото и да се грее маслото, като падне на студена повърхност се сгъстява и прониква по трудно, не че не прониква.
                            А иначе, преди колко време качих последните снимки? Вече няма почти никаква миризма. Даже мога да кажа, че като помириша колоните отбизо, миришат приятно. Но никакво трансмисионно масло! Него, за колци за огради.

Коментар

Благодаря ти много.
                              Изчетох цялата тема на един дъх,и явно накрая много ми се спеше та съм забравил.
                              Съжалявам много.
                              Успех по проекта.
                              878511557

Коментар

Много е красива!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X