Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Високопоставен представител на Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) потвърди връзката между поставянето на ваксината срещу COVID на "АстраЗенека" и образуването на тромби в организмите на ваксинирани, предаде Франс прес.

"Вече сме в състояние да кажем, че е ясно, че има връзка с ваксината. Все още обаче не можем да кажем кое е конкретното нещо, което провокира тази реакция", заяви Марко Кавалери, който отговаря за ваксинационната стратегия на ЕМА, в интервю, публикувано в италианския всекидневник "Месаджеро". ...

А сега доцентите по имунология и вирусология да си кажат тежката дума!
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Високопоставения представител има ли си име?
    Щото ако няма-нещо намирисва работата.

Също да питам-в телата на колко от ваксинираните са открити тромби, също са ги доказали?
    Благодаря.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Чавдар (V93)
      Чавдар (V93) коментира
      Редактиране на коментар
      Ами чети бе, Кольо! Името го има и в цитирания текст, и в линковете.

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Искат да си махам адблокера за да им гледам рекламите.
      Няма пък!. Ще си умра необразован и прозд.

Но ти щом си го чел-отговори на въпроса-колко са случаите на доказани тромбози след ваксиниране с А три. Бройки.
      А после виж колко са ваксинираните със същата ваксина. Пак бройки.
      Процент се смята лесно.

• Георги Коритаров се споминал от "КОВИД" със сърдечни усложнения СЛЕД ПЪРВА ДОЗА (засега крият марката ваксина)
    Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

• Чавдар (V93)
      Чавдар (V93) коментира
      Редактиране на коментар
      По-скоро може да е някоя от "хубавите", защото тези дни му предстояла втора доза.

• pan_rt
      pan_rt коментира
      Редактиране на коментар
      ако му наближава втората доза ,то първата му е била преди 60 дена за евтината и три седмици за лъскавата,та не ми се вярва да е от ваксината ,виж да са му боднали втората доза и се е преселил,по има логика да е от илача. Иначе доста бързо е протекло там квото е

• Тъста и тъщата, на 90 и 80, днес ги убодоха с AZ. Следващата ще е юни. За сега са в кондиция, ма няма и 12 часа оттогава.

Коментар

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Аууу, не знаете ли, че тази ваксина не се препоръчва за хора над 65 години? Как така си играете с живота на възрастните хора?
      Да бяхте прочели из форума, че е силно непрепоръчително...

• Преди малко ме набодоха с Moderna. Засега съм добре.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Ето го от преди малко

Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Ми айде де, ще започна да получавам странични ефекти от чакане

• Alexfield
        Alexfield коментира
        Редактиране на коментар
        Ръжда по веждите?

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Хаха, точно в десятката...

А накрая току-виж съм изгнил целия...

• Коментар

• Европейският съд по правата на човека (ECHR) постанови, че задължителната ваксинация може да се разглежда като необходимост в демократичните общества, информира АФП.

Ключовото съдебно решение е във връзка с жалба на чешки семейства срещу задължително ваксиниране на децата.

"...Мерките могат да бъдат разглеждани като "необходимост в демократичното общество", мотивира съдът решението си и отбелязва, че чешката здравна политика е в съответствие с "най-доброто" за децата.

Съдът допълва, че целта е всяко дете да бъде предпазено от сериозни заболявания чрез ваксинация или изграждане на стаден имунитет.

В резултат на това съдът заключи, че няма нарушение на Член 8 от Конвенцията за защита на правата на човека и основните свободи, която е свързана с право на зачитане на личния и семейния живот.

За първи път евросъдът излиза с решение за задължителната ваксинация срещу детски заболявания. Експерти коментират, че решението може да окаже огромно влияние върху всяка политика за задължително ваксиниране срещу коронавируса.

Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Камено, спрете с тази мантра, че видиш ли нямало смисъл от ваксинирането щото ваксинираните се разболявали и също така пренасяли вируса.

Да, има случаи на заболели след ваксинация, но са малко. На някого идва ли му на ума, че това може да са случаи на онези 5010% или колкото са там на коти ваксината не е подействала. То си се казва, че ваксината е ефвктивна в еди си колко процента.
          Но и да не е от това-знае се, че разболелите се след ваксинация го карат много по-леко, като почти не се налага да се влиза в болница. Според мен само заради това си заслужава ваксинацията.

Относно пренасянето на вируса-вече писах-ваксинираните хора пренасят мнооого по-малък брой вируси, това поради невъзможността на вируса да се размножава в тялото неконтролируемо. И когато вирусите са малко-риска от пренасяне и наплюване е много по-малък.
          Разбира се-ако човек иска нарочно да наплюе и накашля с вируса(и е носител де)-с много старание може да му се получи.
          Обаче в нормалното ежедневие-риска е минимален.

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Коментара ми беше към Плевенския.
          Кольо, къде прочете да съм против ваксинирането? Който иска да се ваксинира. Вече няколко пъти писах, че и аз бих се боднал но със Спутник.

• NovemberCharlie
          NovemberCharlie коментира
          Редактиране на коментар
          И защо със спутник?

• Ne kunite crne oci
        Nema vise a-a-a-a-anti-tèla
        Navikli ste da vas nosi
        Mоје de-e-e-e-ebelo tèlo

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Vacc-ed.jpg
Прегледи:456
Размер:177.5 КБ
ID:6730293
        Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

• pan_rt
          pan_rt коментира
          Редактиране на коментар
          Ти каза ли им че си Чси

• Вчера с жена ми се набодохме с първа доза Модерна, днес само ръцете ни болят малко, други странични (д)ефекти няма.

Коментар

• А словаците нещо се оплакват от спутника. Да не са им пратили флакони с новичок ...

Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

• Ясен
            Ясен коментира
            Редактиране на коментар
            Те и новичока не винаги го докарват.

• Да б
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Добре добре.

Пфайзер е само за по равните ))
            Даже самия Гешев не можа за всички послушни деца да уреди, та някои отгърмяха с модерна.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• ВЕрно ли няма....Цвета утре ще я чипират с Пфайзер при личната лекарка. От нормално равните е, информира я за желанието си за Пфайзер или Модерна. Имаше и избор...утре с Пфайзер или следващата седмица с Модерна...даже личната и лекарка е нова...виждала я е един път на живо.
              Виж банани за Кольо...вЕрно няма...

Коментар

• Kozzzec
                Kozzzec коментира
                Редактиране на коментар
                Бате Боеко оди до кауфланда и купИ. За тва има. Обеща и донесе.

• Stbd
                Stbd коментира
                Редактиране на коментар
                Преди десетина дни е нямало достатъчно ваксини без връзки, късмет или кой знае още какво, различни от АЗ

• Явно сме по-равни, щот през портала се регистрирахме с мъжО преди време, час за днес сутринта, дочакахме си го и вече сме горди собственици на чипиращо устройство Пфайзер. След 21 дена ще качат и най-новата версия. И дори нямаше опашка. Съсипаха я тая държава.
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

• p-pleven
                p-pleven коментира
                Редактиране на коментар
                Майка ми я записах за Файзер още първия ден на записванията по телефона (Февруари)- никой не се обажда. Става дума за ваксинационния пункт на УМБАЛ Св. Марина - Плевен.

• Вива ViRuS4eto
                Вива ViRuS4eto коментира
                Редактиране на коментар
                През онлайн-портала и на мен никой не ми се обаждал, получих си стандартните мейли смси и тн и направо си отидох днес.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
            X