Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Регистрация в системата на 20.03.21 избрахме близка дата 09.04.21 ... час 10.20.
    Днес се чипирах с Файзер. Нямаше опашки. Всичко мина за под 10 минути.
    За сега странични ефекти не се наблюдават ..... ... само ми иде, некак отвътре да си регистрирам Убунтуто, Либре офиса, заедно с Фрии Кад-а ....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

• След втората доза си изтеглих сертификата на телефона и го разпечатах и на хартия. Има си QR код, но дали ще ми потрябва, не се знае
      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        ...

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Vacc-ed.jpg Прегледи:13 Размер:177.5 КБ ID:6730293
        Странно, но знаеш ли защо не са ти попълнили партидния номер ?

Коментар

• u_bo
          u_bo коментира
          Редактиране на коментар
          тоест на теб не са ти дали № на партида, но #който трябва си я знае в Програмата. найс а?
          Просто тази статия от сайта обяснява защо партидата е важна:
          https://offnews.bg/analizi-i-komenta...to-749102.html

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Изтрих номера на партидата с MS-Paint по консТиПативни съображения, не стана ли ясно? Имам си партида в оригиналното картонче.

• u_bo
          u_bo коментира
          Редактиране на коментар
          е аз пък много тактично се опитах да покажа, че не ти вярвам за № -ра по некои съображения/съобразявания. Нищо лично, просто обективност

• От днес и аз с първа игла .
        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

• Някой успял ли е да се запише за ваксинация ВЪВ ВАРНА ? Че откакто '' работи '' порталът за записване все червени ( заети ) квадратчета показва.

Коментар

• Днес и мене ме боцнаха първа игла на Пфайзер. GP-то си свърши работата.

Коментар

• Е батти само аз и Кольо ли ще мрем от АЗевзек

Коментар

• Кольо
                Кольо коментира
                Редактиране на коментар
                Аз пък като ида за втората доза нарочно ще искам пак да е с А три.

Баси дивотията бе, баси...
                80 случая на недотам сигурни тромбози, при над 25 МИЛИОНА поставено ваксини.
                80-25 000 000. Виждате ли разликата в порядъците? Процента няма да го смятам. Риска всеки може да си го прецени сам.
                Ако на това не му се вика медийно раздуване на балон, правене на слон от муха, паника и психоза-не знам на кое би трябвало.

То истерията с вируса е същата работа, ама на.

• pan_rt
                pan_rt коментира
                Редактиране на коментар
                Ти и да не щеш -с тая ще е ,важното че ще прескочим интубацията

• Кольо
                Кольо коментира
                Редактиране на коментар
                Не бе, щото преди час по телевизията казаха, че се обмисляло втората доза на нас-дето започваме да ръждясваме да можело да се направи с някоя друга ваксина.

То не знам дали изобщо ще се сработят двете ваксини, това е работа на учените да го кажат, но аз си мисля, че трябва и двете дози да са от една и съща.

• ...
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• "Опел" е най-евтината ваксина, също е и най-технологичната (не става въпрос за производство, а за употреба). Май все по-отчетливо се оказва и най-ефикасната. Е, съвсем резонно е да бъде предмет на ...интересуване. От всякакво естество.
                Последно редактирано от davc; 09-04-21, 21:29.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

• Bogoljub Gagic
                  Bogoljub Gagic коментира
                  Редактиране на коментар
                  Куйé било в небитието? Няма прочее нито един "Ролс" произведен когато и да било, който да не е в движение. Може да кеси в някоя колекция, но можеш да го запалиш и да тръгнеш с него.

• davc
                  davc коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ми то, точно така и със ЗАЗ-ките!

• santaclash
                  santaclash коментира
                  Редактиране на коментар
                  В един двор има тука изостанала ЗАЗ-ка. Със сигурност мога да я запаля и да тръгна с нея.
                  Ама само аз го мога!
                  Прилаган в медицината, тоя принцип няма да доведе до нищо добро.

• 1 месец и малко след втората ваксина с Пфайзер си направих тест за антитела. Имам много над 250. Само като минавам покрай 5G клетки, трябва по бавно да получавам обновления но се свиква.

Коментар

• Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                  Някой успял ли е да се запише за ваксинация ВЪВ ВАРНА ? Че откакто '' работи '' порталът за записване все червени ( заети ) квадратчета показва.
                  Много късно влизаш.

Датите се пускат ден за ден - вчера беше за 29-ти днеска 30-ти.

Вчера следобед за Варна нямаше нищо а в Бургас тъй като имат 17 ваксинационни центъра имаше още места.

Деска в 6:30 сутринта си имаше места във Варна, предполагам ги пускат след полунощ.
                  Land Rover Discovery II, V8 4.0
                  VW Golf VI variant
                  Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

• Благодря за насоките !
                    Точно така се оказа - в 7,30 имаше, записах се. Малко по-късно изчезнаха графиците и после пак се появиха, успях да запиша и родителите ми. С предпочитания за Пфайзер.

Коментар

• #368.5

kameno karp коментира
                      Днес, 08:10
                      Вече няколко пъти писах, че и аз бих се боднал но със Спутник.
                      Защо!?

Коментар

• Защото е класическа ваксина с много добър замисъл.
                        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Bogoljub Gagic
                          Bogoljub Gagic коментира
                          Редактиране на коментар
                          Това в руските статии ли го прочете?
                          А Путин пАчему не се бодне със същата?

• Точно такава е и Астра-Зенека.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X