Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
    Не на всички. Някой друг размачквал ли си е мястото на ваксината непосредствено след ваксинирането и после кога се сети? Да не би заради това да получавате проблеми? В момента като се мачкам усещам мястото с радиус около 4 пръста около мястото на убождане. Това 28 часа след ваксината. При вас така ли е? А аз съм си кекав - това няма общо със защитните сили на организма срещу други болести и го отхвърляме като предпоставка. Другото с което може да съм малко по различен е 150 кг живо тегло. Но учудващо за всички нямам кръвно, захар, холестерол и т.н.
    Не съм размачквал нищо. Сега боли като го пипам.
    Май ще се окаже, че "здравите" и неболедуващи по принцип караме ваксината по-тежко. С още няколко човека говорих - млади и здрави на парцал, а болнати и по-възрастни им няма нищо. Има някаква логика по принцип.
    Аз упорито държа 38 и не ме кефи хич. Дано утре вече да съм добре, че ще пътувам.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

• Veselin Monkov
      Veselin Monkov коментира
      Редактиране на коментар
      Бях писал някъде за една позната на около 45. През живота си не е боледувала никога, няма нито един кариес в устата си, а ковида го изкарала много зле.

• Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
    Май ще се окаже, че "здравите" и неболедуващи по принцип караме ваксината по-тежко.
    Възразявам!
    Аз съм неприлично здрав (съвсем сериозно, на моменти ми е неудобно) - никакви реакции на ваксината.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Да, ама си дрт.

• Иван Жоров
      Иван Жоров коментира
      Редактиране на коментар
      Ако се задържа така повече от 2 дни спокойно мога да го броя за най-тежкото ми боледуване. 38 съм вдигал и друг път, но за кратко. Пих един парацетамол за проба, дано да има ефект.

• davc
      davc коментира
      Редактиране на коментар
      Ще има, не се съмнявай. Три часа... Спокойно може да си спестиш още един илач отгоре.

• Интересен случай от Литва:

"Избухване на коронавирусна зараза е регистрирано в старчески дом в Литва, след като всички пациенти са били напълно ваксинирани, съобщиха от старческия дом Лауксаргяй в Таурагския район, цитирани от "Новости".

"Ново огнище на коронавирусна инфекция е регистрирано в дома за възрастни Лауксаргяй в Таурагския район. Четиринадесет от 15 заразени с COVID-19 бяха ваксинирани съгласно пълния график за ваксинация", се казва в прессъобщението на старческия дом.

По данни на ръководството на старческия дом, Националният център за обществено здраве започва допълнителна проверка на процеса на ваксинация в дома."

"Новости" по принцип не се смята за надежден източник на информация за земите на запад от Карпатите...но все пак съобщението си циркулира в новинарския обмен днес.
    Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      "Новости" е аналоговия соцялистически аналог на "Блитз". Още повече Раша още тъгува за прибалтийските республики - защо да не ги облъчи малко с фей новости...

• icos
      icos коментира
      Редактиране на коментар
      Що пък непременно фейк? Не е невъзможно, по купчина причини.

• p-pleven
      p-pleven коментира
      Редактиране на коментар
      Верно, може да не е фейк , но не го вярвам

• #288.3

icos коментира
    Днес, 10:39 Що пък непременно фейк? Не е невъзможно, по купчина причини.
    Наистина.
    И на листовката пишеше, и докторът (който извърши манипулацията) го подчерта - реалното изграждане на имунитет започва около две седмици след инжектирането на първата доза и нараства до максимална степен, до около месец след втората. Т. е. това е процес, течащ около два месеца. От което напрактика следва, че към момента фактически никой няма имунитет следствие ваксинация.

Коментар

• Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение

Вчера нищо, но днес не е съвсем така. Още през нощта като се събудих имах болки в рамото и като си легнах повторно внимавах на коя страна спа, на страната на убоденото рамо си наболява. Съвет - вечерта гледайте да не си лягате на убоденото рамо!
      Рамото е леко подуто, без зачервяване.

По някое време към 9ч. усетих, че вдигам леко температура. Чак преди час успях да я измеря - 38,2. Имам и леки болки в тялото. Като цяло не се чувствам съвсем добре, но за сега държа и не съм пил парацетамол. Такава температура не съм вдигал от години.
      Да продължа. Вечерта след 1 парацетамол температурата падна на 37,5. Вечерта се будих няколко пъти силно изпотен, направо мокър. Сутринта бях почти добре. През деня вдигах температура леко на няколко пъти, не съм я мерил, но едва ли е стигала 38. Вечерта беше 37,5 и след 2 ракии падна 36,5 и може да се каже, че вече ми няма нищо. Общо взето на следващия ден след ваксината цял ден зле, на втория почти нищо, днес ми е трети ден и нямам вече никакви оплаквания.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

• Аз се възползвах от импотентността на българските институции да организират смислен план за ваксинации и на 21.02 минах край Пирогов да видя как е положението с иновативната стратегия "Зелен коридор" (или по-точно "Юруш на ваксините"). Оказа се, че опашка изобщо няма - хората все още не бяха разбрали и липсваше масовост.
        Отне ми не повече от 20 минути заедно с попълването на формуляра за съгласие и чакането за странични ефекти след инжекцията. Бях започнал да се съмнявам, дали не са ме боцнали с плацебо. Към 4:00 през нощта се събудих и усетих температура 37.6. През деня достигна до 38.3 и имах стандартните за температура болки в мускулите и умора. Изпих профилактично един аспирин за температурата. Всичко приключи до вечерта, когато имах отново нормална температура.
        Единственият непланиран страничен ефект беше, че бившата ми жена (върла антиваксърка) ми забрани да се виждам с детето докато не ми "мине" ваксината. Доводът е умопомрачителен: Имало много случаи, в които прясно ваксинирани заразявали здрави хора. А тя не искала да поставя в риск здравето на детето. Аз реших да не споря и си казах: "Добре че вече ми е бивша и това безумие не ми е ежедневие."
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

• Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
          ... Имало много случаи, в които прясно ваксинирани заразявали здрави хора...
          Тва е готино. С чипове ли ги заразяват или само с корона?
          П.П На втория ден след чипосването минах антигенен тест(негативен), че ми трябваше за пътуване. А одеве на паспортен контрол във Франкфурт един тип пред мен с важен вид показваше розовото ваксинационно картонче на озадачените швабски граничари. Тоя народ май наистина живее според квото чуе по телевизора....​
          And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• Егати страданията след ваксинация

Аз изкарах ковида с по ниска температура и по бързо ?!?!
            Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

• petkov_bb
              petkov_bb коментира
              Редактиране на коментар
              Познавам хора при които мина по леко от настинка.
              Не е лошо да се хвърлят трийсетина лева за теста за антитела. Жената го направи и има приличен имунитет, а аз още не не съм отделил време,но ще го направя.

• Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение

Тва е готино. С чипове ли ги заразяват или само с корона?
            П.П На втория ден след чипосването минах антигенен тест(негативен), че ми трябваше за пътуване. А одеве на паспортен контрол във Франкфурт един тип пред мен с важен вид показваше розовото ваксинационно картонче на озадачените швабски граничари. Тоя народ май наистина живее според квото чуе по телевизора....​
            Аз вчера кацнах на летището Франкфурт-Хан - без тест, без попълнена дигитална регистрация. На граничаря казах, че съм транзит и продължавам към Люксембург. Каза ми само да си сваля маската, да ми види лицето и ми пожела приятен ден.

П.П. Какви са тези розАви картончета? Мен защо ме прецакаха с обикновено?
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20210221_142048.jpg
Прегледи:475
Размер:241.3 КБ
ID:6714095
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

• icos
              icos коментира
              Редактиране на коментар
              Еми същото, само, че розово откъм другата страна. То без предварителен тест и да останеш можеш, /още/ не сме вирусвариантен регион, но предпочитам ако ще светна да си карам карантината вкъщи. Вадене на бг болничен лист на база немско предписание за карантина се оказа главоблъсканица, трудно разрешима на ниво замминистър на здравеопазването.

• p-pleven
              p-pleven коментира
              Редактиране на коментар
              Розовите са на Астра Зенека, на Пфазер са също бели.

• Дали някога ще доживеем такъв премиер!?
            https://m.facebook.com/story.php?sto...&id=1403138380
            Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              santaclash Никъде не иска да ходи а и не може много че има шипове в колената . Чака личния да и се обади ама това кога ще стане един господ знае . А и с ваксината на Астра Зенека не ваксинират над 65 години . kameno karp никой не ни е спирал директно да си договаряме ваксини и цени и с тези които са одобрени от ЕС . Нещо при вас в Лукойл служебно от руската няма ли ? За нея съмнения че върши работа нямам .
              Последно редактирано от sek.1; 01-03-21, 08:43.

• santaclash
              santaclash коментира
              Редактиране на коментар
              При личните лекари нещата ще се забавят много.
              Спутник засега няма в БГ. Ще има в руското посолство, за намиращите се в БГ руски граждани, които искат да се ваксинират. Но не е ясно кога.
              Ние такива неща за българите в чужбина нямаме...

• sek.1
              sek.1 коментира
              Редактиране на коментар
              Така де ще се забавят заради рекламната кампания на тиквата . Сега се изживява и като спасител на народа от коронавируса . Всеки един план е добър ако се спазва . Плана за ваксинация може да има доста недостатъци но трябваше да се спазва точка по точка .

• https://thebulgariantimes.com/Предла...а-за-то/
            https://vtorifront.bg/article/ne-bla...-s-astrazeneca

Коментар

• icos
              icos коментира
              Редактиране на коментар
              Вие май немате акаунти в Лице-Книгата? Там какви образе мъкнат щуротии от четирите ъгъла на глобуса....

• Kirilpm
              Kirilpm коментира
              Редактиране на коментар
              Аз тея глупости съм ги позабравил, щото тефтера при всичките му гадости има една много готина функция да спираш всякакви напъни от такива сайтове.Просто цъкаш статията като misleading и от години не са ми се появявали разни брадви, секири, бългериан таймс(колко модерно звучи!), актуално, без цензура, абе цяла страница имам с такива блокирани - голям кеф е!От едно известно време почна да излиза партийна агитация, съответно и оплюване на същите, но лесно и бързо успях да ги изловя и блокирам, еееех ако можеше и в форума да се отсее политическата пропаганда....

• santaclash
              santaclash коментира
              Редактиране на коментар
              ФБ го ликвидирах радикално преди около 5 години. Писна ми. Тълпи от идиоти. Нямам нерви.
              Но понеже чат-пат преглеждам линкове тук и там, скоро един ме отведе на ФБ страницата на партия Възраждане. Стоях гледах...точно бяха излезли някакви статистики за изборите, според които тия получаваха има-няма 1%. Адски много са им! То са чипове, то Ковид няма, при теста за ПСР всъщност се имплантирали наночастици, които по кръвен път стигали до мозъка...Ама идея нямате какви простотии. В сравнение с тия...как да ви кажа...от Мангъров направо се лее гласът на разума!

• #295.10

kameno karp коментира
            Днес, 20:44 Орбан отдавна е показал среден пръст на европедерастията.
            Храни куче да те лае, не е точно педерастко поведение.

Коментар

• Kirilpm
              Kirilpm коментира
              Редактиране на коментар
              И политкоректно!

• Ясен
              Ясен коментира
              Редактиране на коментар
              Политкоректното е "лай куче, за да те хранят". И отразява по-точно реалността с Орбан.

• NovemberCharlie
              NovemberCharlie коментира
              Редактиране на коментар
              Ха-ха, Ясене, право в десетката!

• В петък и аз минах на "чипиране" със АЗ. По инициатива на шефа, който желаеше.От около 30 човека само 4 се писахме.Като един беше минал есента през диагноза положителен ПСР. Вчера сутринта станах в 5 часа за първа смяна с 37.7 температура ,леко главоболие,болки на мястото на убождане и мускулна треска в краката. Като се прибрах в три температурата беше същата.До вечерта спадна до нормална, а днес само лека болка в ръката.
            CR-V 2.0i RVSi 147PS

Коментар

• Чипирах се и аз.
              Веднага усетих страничен ефект - силно ми мирише на море, узо и калмари.

В Окръжна болница, имаше хора, но бързо вървеше опашката.

Коментар

• Венци- малкия
                Венци- малкия коментира
                Редактиране на коментар
                Не гледам там.. видя ли игла и колената ми се подкосяват.

• Ясен
                Ясен коментира
                Редактиране на коментар
                Значи калмари било другото. Узо и море знам как миришат.

• sek.1
                sek.1 коментира
                Редактиране на коментар
                Че то на мен и без ваксина всеки ден ми мирише . С това и скарата всеки ден се тествам за коронавирус . За сега нито обоняние нито вкус са ми изчезнали а какъв апетит ме гони като запаля скарата .

• Натиснете снимката за да я уголемите  Име:156118409_123571463015440_9095039587473597361_n.jpg Прегледи:0 Размер:70.7 КБ ID:6714950

Коментар

• viperr
                viperr коментира
                Редактиране на коментар
                Да доста одавна беше, тогава като ходихме никой не искаше да се ваксинира

• p-pleven
                p-pleven коментира
                Редактиране на коментар
                Сега тия, дето не са искали драпат ли?

• viperr
                viperr коментира
                Редактиране на коментар
                Да вчера беше пълно с хора, май бяха такива от избирателните комисии.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X