Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз се записах оня ден при личния,ама не ми е звънял, то тука в Троянско е ясно че няма да сме от първите де

Коментар

• Тоя па факт от къде го взе?
      Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• pan_rt
        pan_rt коментира
        Редактиране на коментар
        От флатърт форума

• И аз се записах човека ме пита дали евентуално имам някакви предпочитания . Викам му докторе тая с която върви активиран поне Лидл +
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• kbot
        kbot коментира
        Редактиране на коментар
        Лидл + иска локация, иначе не работи

• Хм, българите обичат да се редят на опашки...
      HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

• Някои военни, изглежда са пропуснали опашката за акъл...
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Бях забравил да напиша още когато ме ваксинираха. Файзер американска омразна ваксина. 1 дем ме боля ръката, не денят на ваксинирането а следващият ден. На 01.03.2021 съм на втора ваксина. Друго няма. Няма Windows 10, няма чип, няма 5G. паднала ми се скапана ваксина явно без екстри. Преди ваксината тест за Антитела количествен с умопомрачващия резултат от 0,09 антитела. 10 дни след втората ваксина ще има пак тест за антитела да видим какво ще покаже.

Коментар

• Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
            Някои военни, изглежда са пропуснали опашката за акъл...
            Да, бях на учение...за радост...

Коментар

• caribi
              caribi коментира
              Редактиране на коментар
              Хахаха, то чепик те на учение

• На много хора им омръзна това пазене, маски, дезинфектанти, провалени почивки, пътувания и минаване на граници все едно сме във военно положение. Отделно са десетките хиляди умрели. В края на 21 век държави загубиха население колкото за един средноголям град само от тази болест.

Коментар

• Санта, ти какво очакваш да се случи след "масовата ваксинация"?

Коментар

• bojitch
                bojitch коментира
                Редактиране на коментар
                Маски без край!

• Песимист съм колко ще е масова. Ако стигне 50% ще е чудо.
              Иначе резултатът... би трябвало към края на тая година и в началото на следващата вече да има нормализиране на икономическата ситуация. В момента твърде много неща са полуработещи. Това не е нормално. Хора, трудили са с години, създавали там някакъв бизнес, репутация, клиенти...всичко отиде в калта за няколко месеца без перспектива за излизане от там. Много малко са икономическите сектори, в които пандемията не се е отразила въобще. С днешна дата по-скоро изобщо няма такива. Полузатворените училища са също много голям проблем.

Коментар

• А, ето за какво били опашките...
                https://www.dnes.bg/politika/2021/02...vRAucK289IIjtg

Коментар

• Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Днес се чипирах с Астра-Зенека. От нея се вдигало температура, ще видим колко.
                  Вдигна ли ти се трафика на безжичния рутър?
                  Жената шсе чипира утре със същата, явно в града ни няма много желаещи. Мен евентуално за сряда, щял да е следващият чип-дей
                  П.П. Откровено си го казвам, че го правя заради хартишката. Иначе досега трябваше да съм я лепнал короната много, ама НАИСТИНА много пъти. Може пък да съм сдобил имунитет на кутийки ...или както му викат там.
                  And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                    А, ето за какво били опашките...
                    https://www.dnes.bg/politika/2021/02...vRAucK289IIjtg
                    Ами крайно време беше!

Коментар

• Ама той вярно им се скара, защото забавиха отварянето на 4-та фаза и се получи излишък на ваксини. И понеже трябва да ги сложат на някого, взеха да продуцират скандали-нещо мноого вредно преди избори. Бяха започнали да се обаждат по фирмите- магазини, разни програмисти и т.н....абе я си докарайте хората да ги убодем, че имаме излишък.
                      И на последния брифинг имаше оправдания...ама тия поддържали системата на КАТ, ония поддържали АЕЦ Козлодуй, третите нещо си на военните, храна за болниците, за армията, за не знам си какво....и на всички им стана ясно за какво иде реч, та скоростно отвориха път за пенсионерите и хронично болните. Защото от тия във втора и трета фаза, от 150 записани, я се явят 50, я не. И НОЩ
                      са отнесли яко конско. С основание.

Коментар

• Гледаш ли какво правителство имаме, от мазни червеи някакви. Всеки един с поне малко самоуважение и достойнство би му теглил една майна и би си хванал дърмите! А помниш ли ония дето го пращаше на центъра на селото да бие тъпана!? И генерали и НОЩ и щабове разни и министри и депутати ииииии... всички са такива боклуци.

Коментар

• Ясен
                          Ясен коментира
                          Редактиране на коментар
                          Г-н Сомов, знаем че всички са маскари, но тоя подход не е полезен в дългосрочен план.

• santaclash
                          santaclash коментира
                          Редактиране на коментар
                          Дори да предположим, че е така по принцип, в конкретната ситуация няма кой знае какви възможности за избор. Всички правят горе-долу едно и също. Като се виждат и някои много големи разлики между държави, култури и цивилизации по принцип. Например разликата между Израел и останалия свят, разликата между щатите и останалия свят...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X