Ако не си напълно здрав, няма да те ваксинират. То и с бебетата е така. Никога не слагат ваксина и при най-малко неразположение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ваксиниране за Н.В. Коронавируса
Свий
X
-
- 2 likes
Коментар
-
То в статията си пише. Щом си дал линк, би трябвало да си я чел. И не са умрели о Файзер, а от Ковид, въпреки двете игли на Файзера.
И къде съм писал, че ваксините разболяват. Пак прочети написаното.
-
Сигурно е прав авторът, но аз като обикновен потребител мога да кажа, че през акъл не ми е минавало, че тези високи % 90-95 може да са реални. Обикновена реклама. Пак като потребител, разчитам на ефективност поне като на обикновения Инфлувак, който използвам всяка есен. Ефективността му спрямо себе си (на база многогодишно ползване) съм определила на 70-80%. Т.е. случва се и да се заразя от грип, но го карам леко за около 3-4 дни.
Е, ако го докарат до познатите грипове срещу които се ваксинираме ежегодно - слава Богу. Пък коя ваксина, всеки ще избира според организма си.
-
Че ваксините не разболяват е горе-долу ясно. Нямат с какво.
Но за колко време помага конкретната ваксина и как расте и как спада ефектът във времето е много рано да се знае и тепърва ще се броят пилците.
Лично аз залагам (хазартно, без да съм специалист) на по-традиционните Астра-Зенека и Спутник.
- 1 like
Коментар
-
Нашия директор се ваксинира с А-З преди няма и месец първа доза . Другата седмица ще си прави изследване какво количество антитела е придобил евентуално . Сестра ми и зет ми служебно са ги ваксинирали с Модерна . Вече минаха и втора доза никакви странични ефекти като вдигане на температура и подобни .
-
То май и ефекта от нея(РНК ваксините) е никакъв или близо до никакъв. Също като страничните ефекти.
Айде още нещо дето по телевизията едва ли ще го чуете. От разговор с лекар, практикуващ от 20 г в Германия. Хората още масово НЕ искат да се ваксинират. "Натиснали" са старците в старческите домове да ги бодат с Файзер. Сега същите с доста сериозни темпове мрат.Последно редактирано от kameno karp; 04-04-21, 06:40.
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеЧе ваксините не разболяват е горе-долу ясно. ...
Канада спря ваксинирането с АЗ
Холандия спря ваксинирането първо на хората под 60, а после и на всички
Германия първо спря АЗ за хората под 60, а сега препоръчват при всички, които вече са били ваксинирани с първа доза АЗ, за втора да се използва друга ваксина
Що така правят тези хора?
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Който е ваксиниран срещу грип, изглежда се заразява по-рядко с коронавирус и прекарва Ковид-19 по-леко.
А какви са резултатите от БЦЖ ваксината срещу Ковид? Има ли достатъчно статистика вече?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
Германия първо спря АЗ за хората под 60,
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеа сега препоръчват при всички, които вече са били ваксинирани с първа доза АЗ, за втора да се използва друга ваксина
Що така правят тези хора?
And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
На тъщата на бивша колежка дъщеря и е в Германия.Преди дни и се беше обадила да се ваксинира с каквото намери.Естествено най достъпна е АЗ.Там ваксинират наред, има временно ограничаване на по-възрастните с АЗ. Тъщата се ваксинира в деня в който ги спряха при нас.Нямаше никакви странични ефекти.Тя наближава 70 ,а бившата и колежка е по-възрастна.
Аз се "чипирах" преди 5 седмици с АЗ и имах лека температура и болки в мускулите за ден.Последно редактирано от gecata1059; 04-04-21, 15:04.CR-V 2.0i RVSi 147PS
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
А сега я препоръчват за хора над 60. Макар, че преди това казваха, че не я препоръчват за нея група, понеже нямало достатъчно информация/да се чете експерименти/ дали е безопасна за над 60 годишни...
Б@лимум@м@та. Хаосът тепърва се забърква
Коментар
-
Боцнаха ме с Астра-Зенека първа доза преди седмица, никакви ефекти/афекти. Бам и заминаваш, дори няма стол да седнеш след това. А дори за обикновена грипна ваксина ме караха да чакам 10мин преди да си тръгна, явно е била по-страшнаНа познати за Пфайзер са ги карали да седят 15мин преди да ги пуснат след ваксинацията, после на някои им докара болки в ръка и главобол за един ден, изглежда по-тежка. Тук Пфайзера го дават на хора над 60г, Астра-З. на по-младите.Интересно обаче беше, че статистиката за фаталните случаи от АЗ са многократно повече в Европа, не помня точни цифри но за Разединеното кралство бяха 1 на половин или един милион души, за ЕС се цитираше 1 на 100хил. Може Гълфстрийма да оказва лечебно действие, или наноботите на Бил Гейтс да са програмирани различно
Коментар
-
Това с вредността на А три стана като онова за сестрата дето била курва...Има ли желание-има и начин!
- 1 like
Коментар
-
Абе имаш - нямаш, Важното е, че е курва.
Сега чакаме някой да каже, че който боц - боц. Кака се жени......
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТова с вредността на А три стана като онова за сестрата дето била курва...
Разбира се , че огромната част от хората няма да имат проблеми с А3 или с на Файзер ново-виаграта, но и огромна част от хората няма да умрат от коронясания вирус.
Тробмоза в мозъка съпроводена с много ниски тромбоцити е доста по-тежко състояние дори от двойна пневмония, каквато аз получих при срещата си.
А изглежда не случайно 'царя' в голямата източна страна се ваксинира в деня, когато одобриха за употреба последния им модел ваксина направена вече по ТРАДИЦИОННИЯ начин, с убит вирус.
В края на деня --> това е свободата - който иска си се ваксинира с нещо си минало три месеца 'проби' при условиче, че досега най-бързото одобряване на ваксина е било за 6 години.
който не иска - не се ваксинира.... ъъъъ стига да не живее в Израел, Юк или да не работи в ментел, където уволняват безваксинните
vive la liberté!
Коментар
-
Другаде изобщо не ги назначават. Един познат оня ден ми се оплакваше...за системен администратор в мед. център не го искат, защото не е ваксиниран. А той е антиваксър по принцип.
-
Койт си иска си живее в 20 или по-ранен век и си мисли, че изведнъж и ХОП учЕните са скокнали да правят ваксини, след като ги сръчкали с: "пичуве, ставайте,
почвайтее"...
Батко, жив и здрав с тия мирогледи, но науката си върви, колкото и да не ни се иска. Друго, че и някой леф като се вкара и феса почва да мята пискюла.
Още преди години един български уЧен, в ония времена, когато нямаше суперкомпютри (а наличните тскива бяха от сорта на Правец 8/16), беше рекъл, че може да опише математически алгоритъма как се раззеленява дърво, даже конкретно всяко листо. С други думи: кое листо го е ухапало гугутката, кое е на сянка и т.н. и като цяло - математическо дърво.
Това разбира се предизвикало мощно "хахахахаах"...
Сега ми се чини, че не едалеко този момент.
Двайспърви век сме днес, края на първата му четвърт!Последно редактирано от p-pleven; 05-04-21, 17:29.
-
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТова с вредността на А три стана като онова за сестрата дето била курва...
Обаче за съвета си отговаряш с главата си. Не с кило банани или бутилка, а с главата си в най-буквалния смисъл.
Ако с въпросната жена стане нещо, ти получаваш дупка за проветрение на мозъка ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първо трябва да се дефинира какво е действително умрял от коронавирус.
Защото в доста голям процент от случаите умрелите имат доста отслабени организми. Които организми се крепят сред живите едва ли не на косъм, и благодарение на медикаменти. И когато ги сполети една пневмония-тя в голям процент от случаите е пагубна.
Та кое е по-водещото-пневмонията или предишните заболявания?
Защото много хора без други заболявания изкарват по една пневмония, и им минава. А други-които си имат заболяванията, обаче не са се срещнали с вируса си живеят.
Доста е объркано, та не може да се твърди нищо със сигурност.
Знае се, че смъртността се е увеличила, и това си е заради короната. Обаче не се е увеличила чак пък с толкова с колкото се наплашиха хората по света.
-
малко грубо взе да става тука ама , да си боднеш ваксина в рискова група със сумати съпътстващи болежки на база оффроуд форум, БЕЗ да се консултираш с личния си лекар е меко казано лабаво, та няма как Колю с мнението си тука да отговаря за нечий живот
-
-
Кольо коментира
Днес, 20:14
Първо трябва да се дефинира какво е действително умрял от коронавирус....байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар