Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ваксиниране за Н.В. Коронавируса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Високопоставен представител на Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) потвърди връзката между поставянето на ваксината срещу COVID на "АстраЗенека" и образуването на тромби в организмите на ваксинирани, предаде Франс прес.

"Вече сме в състояние да кажем, че е ясно, че има връзка с ваксината. Все още обаче не можем да кажем кое е конкретното нещо, което провокира тази реакция", заяви Марко Кавалери, който отговаря за ваксинационната стратегия на ЕМА, в интервю, публикувано в италианския всекидневник "Месаджеро". ...

А сега доцентите по имунология и вирусология да си кажат тежката дума!
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Чавдар (V93)
      Чавдар (V93) коментира
      Редактиране на коментар
      https://www.dw.com/en/ema-official-s...ine/a-57108247

https://www.independent.co.uk/news/h...-b1827238.html

Между другото, къде в цитирания по-горе текст видя да се споменава "официално становище"?

• kbot
      kbot коментира
      Редактиране на коментар
      Аз не твърдя, че го има в текста. А че го няма изобщо.

• santaclash
      santaclash коментира
      Редактиране на коментар
      С нещо ми напомня истерията от преди няколко години как имало радиоактивно замърсяване.
      И на въпроса от къде сигурни в това, отговорът беше: "Ми не виждате ли, че мият улиците".

• Високопоставения представител има ли си име?
    Щото ако няма-нещо намирисва работата.

Също да питам-в телата на колко от ваксинираните са открити тромби, също са ги доказали?
    Благодаря.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Чавдар (V93)
      Чавдар (V93) коментира
      Редактиране на коментар
      Ами чети бе, Кольо! Името го има и в цитирания текст, и в линковете.

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Искат да си махам адблокера за да им гледам рекламите.
      Няма пък!. Ще си умра необразован и прозд.

Но ти щом си го чел-отговори на въпроса-колко са случаите на доказани тромбози след ваксиниране с А три. Бройки.
      А после виж колко са ваксинираните със същата ваксина. Пак бройки.
      Процент се смята лесно.

• Георги Коритаров се споминал от "КОВИД" със сърдечни усложнения СЛЕД ПЪРВА ДОЗА (засега крият марката ваксина)
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• Чавдар (V93)
      Чавдар (V93) коментира
      Редактиране на коментар
      По-скоро може да е някоя от "хубавите", защото тези дни му предстояла втора доза.

• pan_rt
      pan_rt коментира
      Редактиране на коментар
      ако му наближава втората доза ,то първата му е била преди 60 дена за евтината и три седмици за лъскавата,та не ми се вярва да е от ваксината ,виж да са му боднали втората доза и се е преселил,по има логика да е от илача. Иначе доста бързо е протекло там квото е

• Тъста и тъщата, на 90 и 80, днес ги убодоха с AZ. Следващата ще е юни. За сега са в кондиция, ма няма и 12 часа оттогава.

Коментар

• Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Аууу, не знаете ли, че тази ваксина не се препоръчва за хора над 65 години? Как така си играете с живота на възрастните хора?
      Да бяхте прочели из форума, че е силно непрепоръчително...

• Преди малко ме набодоха с Moderna. Засега съм добре.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Ето го от преди малко

https://btvnovinite.bg/article/svetu...rombozite.html
      Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Ми айде де, ще започна да получавам странични ефекти от чакане

• Alexfield
        Alexfield коментира
        Редактиране на коментар
        Ръжда по веждите?

• Кольо
        Кольо коментира
        Редактиране на коментар
        Хаха, точно в десятката...

А накрая току-виж съм изгнил целия...

• https://www.dunavmost.com/novini/rus...ot-lichen-opit

Коментар

• Европейският съд по правата на човека (ECHR) постанови, че задължителната ваксинация може да се разглежда като необходимост в демократичните общества, информира АФП.

Ключовото съдебно решение е във връзка с жалба на чешки семейства срещу задължително ваксиниране на децата.

"...Мерките могат да бъдат разглеждани като "необходимост в демократичното общество", мотивира съдът решението си и отбелязва, че чешката здравна политика е в съответствие с "най-доброто" за децата.

Съдът допълва, че целта е всяко дете да бъде предпазено от сериозни заболявания чрез ваксинация или изграждане на стаден имунитет.

В резултат на това съдът заключи, че няма нарушение на Член 8 от Конвенцията за защита на правата на човека и основните свободи, която е свързана с право на зачитане на личния и семейния живот.

За първи път евросъдът излиза с решение за задължителната ваксинация срещу детски заболявания. Експерти коментират, че решението може да окаже огромно влияние върху всяка политика за задължително ваксиниране срещу коронавируса.

https://news.bg/world/espch-s-klyuch...ratsiyata.html
        Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• Кольо
          Кольо коментира
          Редактиране на коментар
          Камено, спрете с тази мантра, че видиш ли нямало смисъл от ваксинирането щото ваксинираните се разболявали и също така пренасяли вируса.

Да, има случаи на заболели след ваксинация, но са малко. На някого идва ли му на ума, че това може да са случаи на онези 5010% или колкото са там на коти ваксината не е подействала. То си се казва, че ваксината е ефвктивна в еди си колко процента.
          Но и да не е от това-знае се, че разболелите се след ваксинация го карат много по-леко, като почти не се налага да се влиза в болница. Според мен само заради това си заслужава ваксинацията.

Относно пренасянето на вируса-вече писах-ваксинираните хора пренасят мнооого по-малък брой вируси, това поради невъзможността на вируса да се размножава в тялото неконтролируемо. И когато вирусите са малко-риска от пренасяне и наплюване е много по-малък.
          Разбира се-ако човек иска нарочно да наплюе и накашля с вируса(и е носител де)-с много старание може да му се получи.
          Обаче в нормалното ежедневие-риска е минимален.

• kameno karp
          kameno karp коментира
          Редактиране на коментар
          Коментара ми беше към Плевенския.
          Кольо, къде прочете да съм против ваксинирането? Който иска да се ваксинира. Вече няколко пъти писах, че и аз бих се боднал но със Спутник.

• NovemberCharlie
          NovemberCharlie коментира
          Редактиране на коментар
          И защо със спутник?

• Ne kunite crne oci
        Nema vise a-a-a-a-anti-tèla
        Navikli ste da vas nosi
        Mоје de-e-e-e-ebelo tèlo

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Vacc-ed.jpg
Прегледи:414
Размер:177.5 КБ
ID:6730293
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

• pan_rt
          pan_rt коментира
          Редактиране на коментар
          Ти каза ли им че си Чси

• Вчера с жена ми се набодохме с първа доза Модерна, днес само ръцете ни болят малко, други странични (д)ефекти няма.

Коментар

• А словаците нещо се оплакват от спутника. Да не са им пратили флакони с новичок ...
          https://pik.bg/%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0...ws1015475.html
          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• Ясен
            Ясен коментира
            Редактиране на коментар
            Те и новичока не винаги го докарват.

• Да б
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• Добре добре.

Пфайзер е само за по равните ))
            Даже самия Гешев не можа за всички послушни деца да уреди, та някои отгърмяха с модерна.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

• ВЕрно ли няма....Цвета утре ще я чипират с Пфайзер при личната лекарка. От нормално равните е, информира я за желанието си за Пфайзер или Модерна. Имаше и избор...утре с Пфайзер или следващата седмица с Модерна...даже личната и лекарка е нова...виждала я е един път на живо.
              Виж банани за Кольо...вЕрно няма...

Коментар

• Kozzzec
                Kozzzec коментира
                Редактиране на коментар
                Бате Боеко оди до кауфланда и купИ. За тва има. Обеща и донесе.

• Stbd
                Stbd коментира
                Редактиране на коментар
                Преди десетина дни е нямало достатъчно ваксини без връзки, късмет или кой знае още какво, различни от АЗ

• Явно сме по-равни, щот през портала се регистрирахме с мъжО преди време, час за днес сутринта, дочакахме си го и вече сме горди собственици на чипиращо устройство Пфайзер. След 21 дена ще качат и най-новата версия. И дори нямаше опашка. Съсипаха я тая държава.
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

• p-pleven
                p-pleven коментира
                Редактиране на коментар
                Майка ми я записах за Файзер още първия ден на записванията по телефона (Февруари)- никой не се обажда. Става дума за ваксинационния пункт на УМБАЛ Св. Марина - Плевен.

• Вива ViRuS4eto
                Вива ViRuS4eto коментира
                Редактиране на коментар
                През онлайн-портала и на мен никой не ми се обаждал, получих си стандартните мейли смси и тн и направо си отидох днес.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X