Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съвет за куче.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся съвет за куче.

Колега, разбрахме че си разбирач, но в България всички им казват Старонемска Овчарка. Малцина са тези, които знаят какво е FCI, така че, какъв е проблема, че казват Старонемска Овчарка ? Все пак, няма значение, дали е Старонемска, Новонемска или Немска. Важно е да се грижиш за него и да го караш да е щастливо. Мисля, че това е най-важното!
    Хахаха братче,човек иска да е полезен с каквото може, а те му викат,че е разбирач и Ганьо си знаел,че у нас така си му викаме... е па викайте си му.. утре обаче,ако решиш че искаш истинско куче (здраво и отговарящо на всички породни белези) и се обадиш ето тук примерно http://www.arlett.de/ ,много ми е интересно как ще обясниш на хората какво искаш и как тука У НАШЕ ние те така си му викаме... разбиш ли..

Коментар

Първоначално публикуван от fnqkhhhzzz Преглед на мнение
      Хахаха братче,човек иска да е полезен с каквото може, .....
      Колега, не си полезен, поне на мен.
      Написах, че моето куче няма да ходи на ФБР, БКП, СЦАЗИ, и пр. виско интелектуални места.
      Ще си стои на двора а аз обещавам да не се обаждам на онова място с излъсканите приклекнали, идеално стерлизирани кучета.
      Ако внимавам за мнението на подобни, не уважавани от мен оганизации, ще трябва да си изхвърля котето щото е улично, жената щото е пловдивчанка и джипа щото не е Ровер.
      Искам источно европейска оварка и се надявам повечето четящи тук да се сещат какво искам да кажа, дори да не отговаря на стандарта на ПКЛ.
      За неразбралите това е онова куче на което му викат Вълча порода.
      Ландзеера е другата възможност ама Тедо не чете темата.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от fnqkhhhzzz Преглед на мнение
        Хахаха братче,човек иска да е полезен с каквото може, а те му викат,че е разбирач и Ганьо си знаел,че у нас така си му викаме... е па викайте си му.. утре обаче,ако решиш че искаш истинско куче (здраво и отговарящо на всички породни белези) и се обадиш ето тук примерно http://www.arlett.de/ ,много ми е интересно как ще обясниш на хората какво искаш и как тука У НАШЕ ние те така си му викаме... разбиш ли..
        Ако искаш да бъдеш полезен, пиши по темата. Човекът си е написал в горния пост, че иска Източно Европейска Овчарка. Разбрахме, че разбираш от кучета.
        А на хората ще им обясня, много лесно, не ме мисли.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Колега, не си полезен, поне на мен.
        Написах, че моето куче няма да ходи на ФБР, БКП, СЦАЗИ, и пр. виско интелектуални места.
        Ще си стои на двора а аз обещавам да не се обаждам на онова място с излъсканите приклекнали, идеално стерлизирани кучета.
        Ако внимавам за мнението на подобни, не уважавани от мен оганизации, ще трябва да си изхвърля котето щото е улично, жената щото е пловдивчанка и джипа щото не е Ровер.
        Искам источно европейска оварка и се надявам повечето четящи тук да се сещат какво искам да кажа, дори да не отговаря на стандарта на ПКЛ.
        За неразбралите това е онова куче на което му викат Вълча порода.
        Ландзеера е другата възможност ама Тедо не чете темата.
        Източно Европейската Овчарка е много хубаво куче. По-добър пазач е от Немската Овчарка, но е малко по-мързелива. Ще те радва много, както всяко куче, на което му е дарен дом, храна и обич!
        Поздрави!
        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Моля модератор да премести коментарите и стадартите за кучешки изложби в друга тема.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Добре че не си избирам любимите овчарки по стандартите .....и аджеба кой може да каже колко е чистокръвно кучето, като това са мерки и теглилки измислени от някой на когото е платено....За мен моите кучета са си чисти Немци, пък били те със или без източна или западна(синя)кръв.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:хари 110.jpg
Прегледи:2
Размер:156.1 КБ
ID:5445644Натиснете снимката за да я уголемите

Име:хари 057.jpg
Размер:100.4 КБ
ID:5445645Натиснете снимката за да я уголемите

Име:хари 010.jpg
Прегледи:1
Размер:139.4 КБ
ID:5445646Натиснете снимката за да я уголемите

Име:хари 011.jpg
Размер:130.5 КБ
ID:5445647Натиснете снимката за да я уголемите

Име:хари 106.jpg
Размер:145.4 КБ
ID:5445648
            Верни,изпълнителни, послушни, и те обичат безпрекословно.
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ти вече си взел решение и то правилното. Като бивш собственик на Кавказка от тия с по голямо досие от на Бин Ладен, категорично НЕ за кавказка. Много вярно куче, но и много агресивно и буквално опасно. БОК е също толкова тъпо и по малко, но достатъчно агресивно.
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

А някой да знае от къде мога да се сдобия с Ризеншнауцер?

Коментар

Виж в сайта на Шнауцер клуб България. Ако не можеш да го намериш, драсни едно ЛС.
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Аз имам хубав мъжки ризеншнауцер, ако Бат Пепо си прежали неговата шнауцерка, може да се пръкнат прекрасни кутренца.
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ето това е приказка, искам едно женско . Таман е момента за пролетно кучило. Прежалвай шнауцерката, то и за нея полезно .

Нещо не разбирам тоя клуб дали има някой кученца там, няма ли... инак преди да пиша тук, баш тях гледах... Сигурно трябва да се внася?

Коментар

Като влезеш в сайта отиваш на "кучила". Гледам,че имат родени септеври 2012г. Звънни и питай изглеждат много сладки

Коментар

Мителите не са ли най-малките шнауцери, аз търся ризан...

Коментар

Има "Цверг" - декоративен, те са най-малките, като болонки, след това е "Мител" - среден шнауцер, и "Ризен" - грамаден шнауцер. Има едно мъжко от септемврийското кучило на клуба, макар да гледам, че не са си пипали сайта скоро.

п.п. В никакъв случай не се препоръчват за първо куче! Много умни и може да те направят на маймуна, ако тепърва ще трупаш опит с кучетата. И специфичен характер. Иначе може да ти отгледат децата спокойно. И много добър и респектиращ пазач.
                            Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 23-01-13, 19:27.
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Като стана реч за възпитание на кучета внимавайте да не свикват с алкохола!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 017.jpg
Размер:152.9 КБ
ID:5445854
                              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Аз имам познат който е имал ризен.. и историите му са... а бе забавлявам се Голям сладур е бил със собствено мнение по всички въпроси и голям биткаджия Определено са и добри пазачи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X