Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съвет за куче.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся съвет за куче.

Лека му пръст на аватара, на 29.01. си отиде, никога никакви проблеми съм нямал с него, а си говорим за старогерманска овчарка и то беше много едър дори за породата си, нали дойде ръкавичка от Германия с всички родословия.
    Живееше вкъщи, Ако и да съм в къща нямам двор.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Не намирам източно европейска овчарка. Дайте някои насоки за търсене, че изпускам влака.
      Само, моля нещо проверено. Измамници вече и сам си намерих.
      Вальо, аз взех източно европейска овчарка миналото лято, сега е на 10-11 месеца. Майката е на познат, а бащата е руснак. Чистокръвни. Обадих се да питам, но всички са продадени, моя човек си е оставил едно за него, но ти искаш пале до 2 месеца, така че не ти върши работа. Не знам дали ще ражда пак скоро. Ако искаш се обади да видиш моето.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Циганин и дроб със зехтин, още малко и "Бьоф Строганоф", алангле.
        Добро ловно гонче върви от 2000 лв. нагоре, така че и с черен хайвер може да ги мамят.
        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          Имам си тест, вдигам го за предните лапи и ако виси като дроб, не го щЪ... Та това прави нещата малко сложни.
          Страшен тест, и какво трябва да прави като го вдигнеш - набирания ли
          gsm - 0899388807

Коментар

Да! Със задните крака да рита, нещо да се гърчи. Да покаже, че е жизнено. Такова си остава и после. Не ми се спори де. Да кажем, че съм дебил ако така те устройва повече...

Коментар

Не го казах за да се заяждам, а на майтап
              не можах да се сдържа
              gsm - 0899388807

Коментар

По-лесен начин да провериш характера на едно пале аз не знам, все пак нямаш време да го наблюдаваш с дни. Ако шава и се бори, значи има буден и енергичен, борбен характер. Ако ти е все тая или пък искаш спокойно кученце, пак помага и взимаш висулката, дето не мърда. Елементарно е.

Коментар

То характера е като при хората, една част е заложена генетично, друга /не малка/ част се придобива с възпитанието.
                  Те за това казват, че кучето прилича на стопанина си .
                  gsm - 0899388807

Коментар

Да ти кажа, едно куче, а и човек, ако е муден или жизнен, така си и остава. Това не се възпитава. За останалото си прав.

Коментар

Така е, темперамента си е вроден и не се променя с времето - в общия случай .
                      gsm - 0899388807

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        Да! Със задните крака да рита, нещо да се гърчи. Да покаже, че е жизнено. Такова си остава и после. Не ми се спори де. Да кажем, че съм дебил ако така те устройва повече...
                        Май тебе трябва някой да те увеси да се гърчиш!
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Насов, колко кутрета си избрал по този определено дебилски метод?
                          Щото пробата е друга - отиваш при палетата/заедно със собственика им, че да не стане грешка с мама/ и хвърляш връзка ключове или нещо дрънчащо - което/ите го стрелне с поглед и тръгне да провери какво е, то е твоето кученце.
                          Тестът е след 40/45 ден, когато майката ги отбива и можеш да го вземеш и направиш първа ваксинация.
                          Мъжко или женско, според желанието на бъдещия стопанин.
                          Последно редактирано от maxxx; 13-03-13, 14:33.

Коментар

Моята източногерманка като я взех беше тихо, кротко и сладко кученце, което останалите му трима братя и сестри разнасяха насам-натам, тоест беше по-слабо или не знам как да го нарека, но мен ми хареса от пръв поглед и си я взех. Сега е страхотен пазач, не дава чужд човек да припари, даже прекалява на моменти. Иначе си е страхотна глезла, но само с познати и най-вече с мен, много умно и послушно куче.
                            Ford Maverick II 2.3 XLT
                            Ford Mondeo MK5

Коментар

Щото пробата е друга - отиваш при палетата/заедно със собственика им, че да не стане грешка с мама/ и хвърляш връзка ключове или нещо дрънчащо - което/ите го стрелне с поглед и тръгне да провери какво е, то е твоето кученце.
                              Тестът е след 40/45 ден, когато майката ги отбива и можеш да го вземеш и направиш първа ваксинация.
                              Изпитана и вярна проба!Така си и избрах доберманката /измежду 4 кученца беше най-гържавото....ама само то отиде до ключовете/, шест месеца преди да се роди голямата щерка........

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Май тебе трябва някой да те увеси да се гърчиш!
                                Действай!

Насов, колко кутрета си избрал по този определено дебилски метод?
                                Дебилския метод показва дали кучето е жизнено и енергично, ключовете са за да се прецени как се ориентира и също дали е любопитно и находчиво. Аз гледам и дали ми допада като излъчване. Не става дума за тормоз над животинките също така. Не е като да се имам за голям разбирач, но от бебе съм с кучета и се обичаме взаимно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X