Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся съвет за куче.
Свий
X
-
От: Търся съвет за куче.
E не ми е първо куче, ще се сшравя. Аз съм строг обаче, та не ставам за всяки пес. Трябва да е умно животно и жизнено. Върнах си пумчото миналата седмица и ми е много тъпо без куче
. Опитваше се да не слуша и да се прави на вироглав, та малко се наложи стягане. Сега слушал господаря си и го гледал в очите, вика аз толкоз послушен не съм го виждал. Ноо, от мен вече го е страх и се напикава като му викна... И то само щото го напердаших като си срути къщата... Та трябва да не е страхливо, че ме дразнят страхливите. От много време умувам за куче и мисля че ризена отговаря на всичките ми изисквания. А и надали ще се задовля само с 1 куче, но ми трябва нещо вече спешно
. Искам и дакелче, но то не става за основен пес, ако и да пази повече от предполагаемото
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеИскам и дакелче, но то не става за основен пес, ако и да пази повече от предполагаемото
Децата вече страшно много ме врънкат за куче, голямата щерка е почти готова за отговорността да помага в грижите за домашния любимец и съм се замилсил за един хубав немски дог, ама да видим.Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Ловджия е да, но е стабиляга и лае, хапе... мята се удивително за кренвирш. Така де, всяко кучи лае и пази малко или много. Аз и пинчерче съм имал и то си пази, слухти... казва ти ако нещо става. Както си го отгледаш, такова става
. Та дакелчето не ми е за пазач, а щото е агент от класа
. Готин характер... А в мелето ако имаш няколко песа, дребосъците са доста опасни, никой не им обръща внимание, щото има голямо, а мъника действа и не се чуди. Захапе ли те по краката като минимум си се разсеял и играта се променя
. Жената пък иска исландска овчарка и/или финландски лабхунд /а сега де/...
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение... и съм се замилсил за един хубав немски дог, ама да видим."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Има си строги нашийници за това, освен дето куче дето дърпа и не слуша явно не е получило нужната доза възпитание... Щото ако кучето се мисли за шефа и само го лигавят, породата или липсата на такава няма отношение, нито размерите. Обаче намирането на читаво куче в татковината се оказва сериозно предизвикателство... За ризеншнауцер с неясен произход ми искат 500-800, за радословие уж може и да става дума, но приятел си е купил женска за 500 лева "с връзки" и не е чиста, с бели косъмчета тук таме. Инак е готина. Предложи ми да чакам да му роди и да ми продаде на 250, направо не знам. А в нета всичко е мизерия, внасят всява плява... отчайващо е.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеПредстави си каква картинка ще са, когато тръгне да го разхожда и той(тя) си науми да тръгне в друга посока. Не е било веднъж да гледам как куче разхожда стопанката си. Моя е 32 кила и като се опъне понякога го изпускам, че ще ми счупи ръката, а пес 70+ кила .....Ей това на картинката е още тийн непораснала и през лятото беше 70+кг. През зимата повече. Детето като го води никога не си е позволявала да изпъне повода, камо ли да повлече някой. Имаш куче и знаеш че е такова каквото си го възпиташ. Водил съм я на повод само защото много хора се плашат от големи кучета
иначе в ред до десният крак може цял ден. 14,5 г. си бяхме верни дружки. За съжаление вече я няма.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Всички кучета се дърпат, дори и най-възпитаните. Много моля да ми обясниш как да го накарам да не гони разгонена женска и да не се бие с другите мъжкари? Иначе с послушанието за други неща нямам проблем."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеВсички кучета се дърпат, дори и най-възпитаните. Много моля да ми обясниш как да го накарам да не гони разгонена женска и да не се бие с другите мъжкари? Иначе с послушанието за други неща нямам проблем.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Ми аз съм го възпитавал, ама пак се бие. Явно не съм се справил много добре или характера си му е по-серт. За разгонените знам. Питах просто ей така, да чуя някоя смешка като в по-горния пост...
П.П. Бие се само с песове от неговия калибър и по-големи (от което си и изпати един два пъти...) и обикновено не напада пръв, ама често провокира скандала докато се усетя да го вържа.
Последно редактирано от kuzdov; 31-01-13, 08:51."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Друга за...?Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
[QUOTE Не разбирам въпроса, ако е към мен. Ако имаш предвид смешката, визирах поста, в който ме съветват да го кастрирам. Общоизвестен факт е, че няма "лечение" за тоя проблем. Пробвал съм да го държа вързан доста време след като кучката си е отишла и познай какво става след като го пусна. Както се прави на гъба и уж я е забравил, веднага хуква с 200 да я търси..Последно редактирано от derhunter; 31-01-13, 10:04."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеАз по ред причини предпочитам женско куче... или двойка. Така е нормално да бъде. Ако условията не позволяват, пробелма не е в кучето.
не мога да кача снимка на кученцето че тука няма с какво да го снимам а и без децата не мога да я и кача...
Кученцето(женското) е шарено бяло и белезникаво с черна муцунка с тънка бяла ивица...
имаше едни кавказки овчарки с подобно оцветяване едно време...
Майка и и бащата са много добри пазачи...
Майката е зла към чужди хора и налита като бесна но към мене жена ми и децата е кротка може да и извадиш кокала от устата и тя само ше гледа жално...
Много интелигентна кучка майката и беше прекрасна немска овчарка а бащата кавказец.
Кученцето се намира у Вакарел...
0888 50 62 21 ТониК мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар