Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся съвет за куче.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Търся съвет за куче.

Не се получава с "Не" и вестника. "Не"-то работи във всички други ситуации, но не върши работа срещу кражбите му. В къщи не останаха здрави вестници (отмъщава им).

п.п. Много бързо бяга, докато го стигна с вестника и вече съм се уморил. Това не е куче, има поне две сърца и е дете на атома...
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Нямам сили да изпратя още един, близките ми също - две трагедии ни стигат за този живот.Единия от рак на бъбреците, другия от придобита епилепсия от 25.01. до 28.01. получи 62 епилептични припадъка и накрая инсулт.Капки за епилепсия, инжекции диазепам за овладяване на гърчовете, невробекс - не би, на 29 сутринта си отиде.
      Категоричен съм.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
        Не се получава с "Не" и вестника. "Не"-то работи във всички други ситуации, но не върши работа срещу кражбите му. В къщи не останаха здрави вестници (отмъщава им).

п.п. Много бързо бяга, докато го стигна с вестника и вече съм се уморил. Това не е куче, има поне две сърца и е дете на атома...
        Тогава щракаш по носа и глад.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Тогава щракаш по носа и глад.
          Не му ли е рано за глад, на девет месеца е...!?
          А и вече като види вестника ръмжи и оголва зъби

Коментар

А, ако сега ти вземе предница - подарявай го.Една булка си гледаше овчарката и си я лигавеше, докато мъжът й и направи остра забележка, на другия ден ги намерил арестувани със синът им в ъгъла оголил бърни докато се върне мама.Отпътува на село на синджир, беше на година забравих да уточня.
            Въобще не му е рано/9 месеца не са малко изобщо/ за наказателни мерки - ще се освятка защо няма папу.
            Последно редактирано от maxxx; 24-03-13, 17:37.

Коментар

Разбрах те. Мерси!
              Имам някакъв опит с кучетата, от дете ги гледам, и няма как да ме скъса.
              Ма... т'ва не е куче...

Коментар

Разбрах те. Мерси!
                Имам някакъв опит с кучетата, от дете ги гледам, и няма как да ме скъса.
                Ма... т'ва не е куче...
                Като гледам вече не сте и реми, завивай му юлара Овреме или го подари на някой който недолюбваш.

Коментар

Няма да му се дам. Имаме малък напредък, но само с играчките, с храната засега ме води тая гад. Ще, ще.

Коментар

Бе късно се сетих, ама...

Как ще направи връзката между защо не му давам да яде и пакостта му? Ако са в различно време пък съсвсем!

Коментар

Добре.Разбира се нямам намерение да те убеждавам да вземеш ново куче сега.Просто ми е минавало през главата същото и знам какво става след време.....като те погледне някое пале в очите.

Коментар

Бе късно се сетих, ама...

Как ще направи връзката между защо не му давам да яде и пакостта му? Ако са в различно време пък съсвсем!
                        ..ще я направи,ако не първия път, то при някой от следващите.

Коментар

Ще, бъди убеден, за един ден няма да умре гладен - ако посяга пак, пак през носа, в момента не си ти шефа на глутницата, без да се обиждаш, тоя келеш ти е взел предница.

Коментар

Не се обиждам разбира се, очаквах да се стигне дотук още като попитах какво да го правя. Ще я видим тая работа.

Коментар

Не се обиждам разбира се, очаквах да се стигне дотук още като попитах какво да го правя. Ще я видим тая работа.
                              Гриша, ако нямаш бокс (клетка) си вземи! Следващия път, като набута муцуната в манджата - шляпваш го с един чехъл през дупето 1-2 пъти, колкото да се стресне, караш му се и му навираш чинията пред очите, после го затваряш в бокса за един час (ще скимти и ръмжи - ще недоволства, но ти не му обръщай внимание)! Ако повтори - пак така... Сигурен съм - след третия път максимум ще престане! Ако е минало време от белята - по същия начин с чинията или тенджерата (от каквото е ял)! Ако нямаш бокс и няма от къде да намериш, вързваш го с каишката за тръбата на парното (късо) - идеята е да го ограничиш. Ако не стане - искам да го напишеш тука с главни букви - всички да разберат колко не разбирам. Ако стане - нищо не пиши... Аз повече няма да се обаждам, за да не дразня публиката! Избирайте си и си гледайте кучетата, както ви е кеф! Да са ви живи и здрави, и да ви радват много!

Коментар

Марто, малкия краде от масата до колкото разбрах.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X