Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с турбо и съединител Nissan Patrol Y60 2.8TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми с турбо и съединител Nissan Patrol Y60 2.8TD

Еййй тоз Патроль сега пък друга болест...клаксоните!Ами махни ги и си сложи едни яки тромби и би-биииип!Мойто животно даже и километража не му раБти ама.....Загрявал ама колко.....бе ръчкай го яко пък като умре ще го мислиш!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ще го сменям маслото след 3хил. км така че тогава ще му мислим за филтрите, със сигурност ще ви уведомя Не го водя никъде, то сега не му се прави нищо Толкова загрява, 21 годишна кола в крайна сметка, не може да се чакат чудеса баш.

Коментар

МНОГО загрява. Имаш проблем по охладителната система. По нета обаче не мога да ти кажа какъв е.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от nikyyyyyy Преглед на мнение
          ... Но при теста пак загрява: ...
          Какъв ти е тестът? Щото при мен при това положение на стрелката допълнителният термометър (поставен преди радиатора) показва 90*, което не го броя за загряване ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Тестът представлява на добре загрят двигател колата се кара с газ до ламарината до 3400-3600 оборота до 100-110км след което карам нормално и спада температурата. Това е.

Коментар

Тестът представлява на добре загрят двигател колата се кара с газ до ламарината до 3400-3600 оборота до 100-110км след което карам нормално и спада температурата. Това е.
              За мен това не е загряване.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                За мен това не е загряване.
                И аз това се опитах да му кажа но......
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Изчетох целия форум, но така и не можах да разбера какво масло е най-правилно за този мотор в комбинация с нашия климат? Също какво трябва да направя, за да промия двигателя преди да ми го сменят - добавка, която се добавя 300км преди това или...? Има ли вариант да се сложи по-голям маслен радиатор евентуално с ръчно вентилаторче? Кажете какво още може да се премахне на Патрола, затапиха ми ЕГР-а сега с някаква гарнитурка и като че ли по-добре завървя, може и да си внушавам. Има ли още нещо контролиращо изгорелите газове, за да го махна ? Друго - като ми измият хубаво двигателя, мога ли да напръскам с нещо помпи и други неща например с нещо почистващо и смазващо, контактни спрейове?
                  Прикачени файлове

Коментар

Изчетох целия форум, но така и не можах да разбера какво масло е най-правилно за този мотор в комбинация с нашия климат? Също какво трябва да направя, за да промия двигателя преди да ми го сменят - добавка, която се добавя 300км преди това или...? Има ли вариант да се сложи по-голям маслен радиатор евентуално с ръчно вентилаторче? ...
                    Аз го карам с 10w40 (в частност - Motul Synergie 6100)
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Някакви други предложения? Какво масло препоръчват в книжките на Нисан? Утре междувпрочем ми пристига оригиналната капачка на радиатора, няма нищо специфично? Като че ли се отпуши без този ЕГР и с хубава нафта - хвърчим. Какво масло иска на хидравликата - синтетично или минерално - черна ми е капачката и колко събира?

Коментар

Някакви други предложения? Какво масло препоръчват в книжките на Нисан? Утре междувпрочем ми пристига оригиналната капачка на радиатора, няма нищо специфично? Като че ли се отпуши без този ЕГР и с хубава нафта - хвърчим. Какво масло иска на хидравликата - синтетично или минерално - черна ми е капачката и колко събира?
                        E па да ги беше прочел книжките на Нисан!
                        На хидравликата - ATF.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

На снимката по-долу искам да попитам какво е това, което съм оградил и за какво служи по-точно? И стрелката сочи оставаща резба т.е. не е затегнато докрай, как трябва да е по default? Омаслено е около него.
                          Прикачени файлове

Коментар

Не го барай.
                            Маслото там мое нищо да не значи, може да значи и че си за ново турбо.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              Не го барай.
                              Маслото там мое нищо да не значи, може да значи и че си за ново турбо.
                              Или счупени сигменти!
                              0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
                                Или счупени сигменти!
                                ...или бутало.
                                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X