От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Да няма смисъл стига да намери подходящия за преден.............иначе си струва!

Първоначално публикуван от sparkybg

Преглед на мнение

. Ако има варянт да стане без да нарушавам оригиналните захвати мога да се жертвам да похабя едни пари, но не мога да си позволя да не мога да го върна в оригинален вид. Затова голямо умуване, ще е. Не казвам, че почвам да го правя, но съм се надъхал някък. Особенно затова, че аз колко съм го карал, а трябва да сменям вече доста тампончета отдоло
. Ако има варянт да стане без да нарушавам оригиналните захвати мога да се жертвам да похабя едни пари, но не мога да си позволя да не мога да го върна в оригинален вид. Затова голямо умуване, ще е. Не казвам, че почвам да го правя, но съм се надъхал някък. Особенно затова, че аз колко съм го карал, а трябва да сменям вече доста тампончета отдоло . А за мост H233 се огледах тогава и цената беше двойна от моята за ремонта, а и там има два пъти повече пластини за чупене и респективно 2 пъти по-скъпо, ще ми е ако се строшат. А и съм виждал на дизел след 2000 да слагат такъв и си е здрав и читав. Може да е по-кекав ама си е моя и като се скапе, ще му мисля.
. А за мост H233 се огледах тогава и цената беше двойна от моята за ремонта, а и там има два пъти повече пластини за чупене и респективно 2 пъти по-скъпо, ще ми е ако се строшат. А и съм виждал на дизел след 2000 да слагат такъв и си е здрав и читав. Може да е по-кекав ама си е моя и като се скапе, ще му мисля. .
.

- ПРИЗЕМЯВАНЕ УСПЕШНО ! Колега Дамян, запомни че човек е голям колкото мечтите си ! Невъзможни неща няма, стига човек да желаее нещо силно то се сбъдва, така че не губи надежда. Най-лесно е още отначалото всички да ти бяха писали - Абе ти за нищо не ставаш - нито знание имаш, нито пари, нито нищо - къде си тръгнаЛ
 - ПРИЗЕМЯВАНЕ УСПЕШНО ! Колега Дамян, запомни че човек е голям колкото мечтите си ! Невъзможни неща няма, стига човек да желаее нещо силно то се сбъдва, така че не губи надежда. Най-лесно е още отначалото всички да ти бяха писали - Абе ти за нищо не ставаш - нито знание имаш, нито пари, нито нищо - къде си тръгнаЛ  и да ти резнем "крилцата". Нали за това е форума - всеки да сподели както иска да направи, който има възможност да му момогне, който няма да му даде акъл.
 и да ти резнем "крилцата". Нали за това е форума - всеки да сподели както иска да направи, който има възможност да му момогне, който няма да му даде акъл.  

.
. 

Коментар