Направо ми омекнаха ръцете да пръскам с ръчна пръскалка този гъст Фертан, но поне приключих с този етап.
За камиона и за следващи подобни процедури по другите возила мисля да нароча една 5 литрова градинска помпа защото с ръчната спрей бутилка освен, че е изморително не може да се пръска под ъгъл е и почти невъзможно да се достигнат тесни места, а помпата има удобен маркуч и дълъг накрайник, което би трябвало да улесни и ускори процеса.
Мисля да поръчам още по две бутилки от Динитрол МЛ и Динитрол 4941 защото щом изхарчих 3-4 литра Фертан не мисля, че с 4 бутилки Динитрол ще успея да покрия отдолу Вранглера.
Много ми липсва канал или подемник, мисля да сделам/закупя по-големи и по-високи метални рампи за джипа и следващите процедури да са по-лесни, удобни и по-бързи.
Сега се сещам, че ще трябва да сложа нещо около джипа когато пръскам с Динитрол за да не омажа с мазнотии бялата мазилка на гаража.
Спрейове взех, но все още съм силно раздвоен дали да пръскам с 4941 защото това е битумно покритие и под него какво става е силно божа работа.
Не ми се иска да мажа с нещо, което ще ми създаде илюзия за сигирност, имам един джип, който е пред саморазпад именно защото е покрит с битумно или полиуретаново покритие и на вид е супер но под покритието е леш.
От спрейовете ,поне 6бр за отдолу , ако ще пръскаш кухините , от тия спрейове с маркучлетата башка , там ти трябва нещо по-течливо от нещата на Динитрол ( напр.Cavity wax и primer преди нея ).
А ако си с литровите бутилки и компресор - две ще ти стигнат , без кухините .
За предпочитане са литровите бутилки , а не спрейовете , щото и са в по-голям литраж , и можеш да си настроиш и налягане ,и дюза , а и накраниците дето са за кухини на пистолетите , са по-лесни за работа ,от тия в комплектите към спрейовете
Разбирам го това добре, но за сега действам само с готови спрейове, не ми се омазва с пистолети защото нито имам горещото време под ръка нито съм на защитено място да не направя мазало.
Вече осрах снежно белия гараж с Фертана, тази химия няма махане от балата мазилка
Преди малко изпръсках един спрей Динитрол МЛ половин кило, не ми харесва много но каквото такова. Мисля да напръскам корозиралите места с МЛ и после ще омазвам щедро върху МЛа.
Нещо взе да ме стяга шапката, втори месец джипа на трупчета и взе да ми писва, искам да го карам не само да лежа под и около него
Истината е, че козата си сака пръч, трябва си подемник, достатъчно разглобяване, бластиране, след това пасивиране, обезмасляване, праймери, защитни покрития и накрая консервационни мазила, които после да се освежават всяка година по възможност преди зимната луга.
Аз нямам нито подемник, нито песъкоструй, нито хубава рампа или канал поне, приел съм, че каквото постигна такова, все е много по-добре отколкото да не пипам нищо както 99% от водачите около мен.
Търся бутало за 4.7.
На 7 цилиндър е с 1 десета по-малък диаметъра.
То можеше и да не се разглобява, но.. 2 различни събития в един и същи момент.
Та така и така съм го разглобил...
Ще пусна тема, само да го направя.
Сменени са нови, прозрачни тела и крушки с две светлини - жълта и бяла. Ако се смени само крушката, няма как да свети бяло за дневни. Мисля, че добре съм описал интервенцията още в началото.
Да питам , крушките на късите при WJ със все фасонката ли се сменят . Ако да , намират ли се по магазините , специално за Варна питам . Снощи ми изгоря , свалих я , гледах , чудих се и пак я качих .
Да питам , крушките на късите при WJ със все фасонката ли се сменят . Ако да , намират ли се по магазините , специално за Варна питам . Снощи ми изгоря , свалих я , гледах , чудих се и пак я качих .
Здарвейте,
Ето крушките... https://pages.mtu.edu/~cralpers/jeep...mps/lamps.html
9006XS
Веднъж ми изгоря в Монтана през weekend-a и намяше от къде да взема нова.
Отидох в кауфланд и взех халогенна крушка за луничка. 50W.
Счупих изгорялата крушка и с устер клема свързах новата за оригиналната фасунга.
Така изкара докато се прибера и си купя 9006XS.
Само трябва да гледаш разстоянието от фасунгата до жичките да е еднакво, че да не пречиш на отсрещните.
Не бяха скъпи при дилъра на марката, ако не намериш друг вариант и сега е момента да сложиш гарнитура има такива китове да не се занимаваш повече с мазане със силикони.
Аз имам един който чете само двигателя и кутията , уж за скъп го взех , но пак не е истински . Искам да си видя и другите модули , но си трябва истински ELM с истински чип ELM . Твоя такъв ли е ?
Вземи си Jscan и някой модул, който поддържа. Плаща се за конкретен VIN, ама си го инсталираш на телефона и винаги е под ръка, а и можеш да програмираш едно-друго.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар