Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Основанията са,че не излизало при тях дали има винетка. А той има и дори разпечатката с това и обиколи цяла България с колата си и никъде не са го спирали. Те така са му казали, ама дали е било вярно....Използвали са момента явно,че е бързал за летището на Букурещ тогава, за да посрещне сина си с полета си от Нидерландия и явно са решили да покажат малко власт. Доколкото знам, не са му писали акт, той с 200 зора е успял да си плати глобата от 70 лева с почти неработещия им приносим терминал за картови плащания и на балежката са му написали номера на колата и сумата на ръка.
    JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
    Тел: +359 887 847261

Коментар

• Масло Бардал 5 по 30 + всички филтри , профилактично смених и тремостата , тъй като имах съмнения че е прецакан моя , още не е тестван стария да се види дали е окей .
      П.С Колата е WK 2007 3.0 CRD - за маслото някой мнения може ли да даде и отзиви , то малко след свършен факт , но пак какво да очаквам J​​​​​​

Коментар

• Колеги, относно глобата на моя приятел, се оказва,че той си е платил винетката през портала на А1 (мобилния оператор), но онези серсеми са го прецакали, като не са направили нужното, за да излиза тази информация,че има винетка и в системата на БГ ТОЛЛ. Напълно разбирам приятеля си,че в никакъв случай няма да си продължи договора с тия плиткоумници. Те даже официално не са изразили съжаление или нещо подобно. Той парите им ги е превел по банков път, а в системата на БГ ТОЛЛ излиза, че е платено в брой за номера на колата му. Аз лично също не смятам да си подновявам договора за телефона към тях.

Коментар

• Пенчо
          Пенчо коментира
          Редактиране на коментар
          Нищо не разбрах!!
          Защо през портала на А1.
          Защо по банков път.
          И защо са го глобили след като в системата на БГ ТООЛ излиза, че е платено/ без значение дали е в брой, кеш или на ръка/

• IvanIvanovi
          IvanIvanovi коментира
          Редактиране на коментар
          не че са цвете А1, но аз пък имам 3 винетки купени през сайта им и нула проблеми

• Asen Kushlev
          Asen Kushlev коментира
          Редактиране на коментар
          Затова избягвайте посредници - още един некомпетентен на клона, който може да сбърка. При А1 това е почти гарантирано. Аз си купувам само от сайта на бгтол. Плащал съм и с карта, и по банков път. Проблеми никакви.

• 4 нови А/Т гуми - по високи и по широки от стандартните преди месец и тъй като много ме дразнеше километража и разходомера да показват неверни данни си купих софтуер за промяна на параметрите в джипа и така смених:
        -размера на гумите - вече и километража и разхода са ок
        -намалих налягането при което да свети лампа за меки гуми от заводските 2.4 на 1.9 бара - тази функция сработвала след определено време, не знам каква е логиката, другите неща се активираха веднага...
        -активирах дневни светлини

Коментар

• Направих си защита на картера от 5мм ламарина , минах я шагрен и остава да я монтирам на джипката - Cherokee KJ 2.8CRD.

Търся сега да си купя 3мм алуминева рифелова ламрина и ще сложа и под скоростната кутия....
          Прикачени файлове

Коментар

• Първоначално публикуван от sttekata Преглед на мнение
            Направих си защита на картера от 5мм ламарина , минах я шагрен и остава да я монтирам на джипката - Cherokee KJ 2.8CRD.

Търся сега да си купя 3мм алуминева рифелова ламрина и ще сложа и под скоростната кутия....
            КОлега, аз търся да намеря майстор, който да може да ми направи и на мен метални защити отдолу на моя звяр, защото оригиналните ми са пластмасови. Говоря за катер и скоростна кутия. Само на WK2 модел Trailhawk се предлагад заводски метални. Имаш ли идея, къде около София мога да намеря читав майстор,който да ми ги изработи и да са от хубав материал със съответната антикорозионна защита?

Коментар

• Пенчо, Благодаря много. Успях да видя координатите му, въпреки,че нямам регистрация в Сурат тефтер.

Коментар

• Първоначално публикуван от ivaningbg Преглед на мнение
              Пенчо, Благодаря много. Успях да видя координатите му, въпреки,че нямам регистрация в Сурат тефтер.
              То и аз нямам. Успех.
              На практика са точно преди блокадата преди Божурище.

Коментар

• Сега получих отговор, за жалост за KJ не правят подкартерни защити...

Коментар

• Първоначално публикуван от Kalin Galinov Преглед на мнение
                  Сега получих отговор, за жалост за KJ не правят подкартерни защити...
                  Подкартерни има от моргите - аз моята я купих за 30лв - смешна сума , но кората е без забележки.
                  Направих си за раздатката и сега търся от къде да си купя 1м2 алуминиев рифел 3мм за кора под скоростната кутия.
                  Измислил съм къде и как ще я хвана и така приключвам - ще съм я затворил отдолу.

Коментар

• Първоначално публикуван от Kalin Galinov Преглед на мнение
                    Сега получих отговор, за жалост за KJ не правят подкартерни защити...
                    Отговор от кой?

Коментар

• От Соти.

Коментар

• Завърших я кората под раздатката
                        Прикачени файлове

Коментар

• Първоначално публикуван от sttekata Преглед на мнение
                          Завърших я кората под раздатката
                          Браво

Коментар

• Аз вчера по съвет на Пенчо се свързах със Сотир и останах много позитивно изненандан от отношението му към мен като към клиент. Не говоря само за приветливия му тон, но и чисто професионално ми даде допълнителни идеи, които могат да се направят още по колата ми със съответнате техническа обосновка. Определено не съжеляшам,че съм се свързал с него. Лошото само беше,че там покрай това КПП на Божурище можеше да ми се наложи да чакам много за да се добера до него.Но поне си поприказвахме спокойно на дълго и на широко по телефона и получих всички отговори на въпросите си.

Коментар

• Пенчо
                              Пенчо коментира
                              Редактиране на коментар
                              Онзи ден, като ходих, бях трета кола преди КППто.
                              Та не би трябвало да е проблем, стига да не е преди 10 часа.

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X