Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стягане на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стягане на Фероза

Нови джанти "Mangels" в магазина са около 150лв/брой, за стоманени. Алуминиевите май пак там някъде

Ако това 200лв е за 4-те, взимай ги.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да, 200 лева е за 4-те заедно с гуми в съмнително състояние.
      А за тавана добра ли е цената? И съответно възможно ли е да се намери липсващото стъкло?
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Здравей ! май нещо скъпо ми се вижда за таван и то без 1 стъкло. Влез в Мобилето и ще намериш няколко обяви за Фероза на части - пробваи само за таван ,само за за стъкла и ще се навърже нещо. И ако вземаш таван - по добре иди и го вземи лично,защото с него вървят още доста джунджуриики и все едни специфични.
        :D Мога да помогна на всеки - стига да не ми иска пари !

Коментар

По книгите има ли описани джунджурииките, които вървят с тавана? При мен е гюрук и незнам какво трябва да за се сложи твърдия таван. Ще разгледам обявите в Мобилете.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Не съм махал моя, ама доколкото виждам се държи на болтове.

Предполагам че ще ти трябват болтовете, и евентуално уплътнение някакво.

Колегата е прав - разрови се по обявите за ферози на части. И не взимай нищо без да го огледаш лично.

За цената нямам представа дали е изгодна. Не съм се интересувал, защото мойто си е в ред. Провери по обявите, звънни тук-там и ще се ориентираш в цените.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И моята минава през рециклиране в момента... Днес се оказа, че и блока ми е леко спукан , та явно така и така ще обикалям да търся друг, ще питам и за тавани. По принцип по 350 лева продават меките, та за твърд ми се вижда прилична цена, ако е възможно стъклото да се смени с не оригинално, но не съм се заглеждал много какво е положението там.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

И за меките тавани прочетох в Мобиле - това е невероятна цена за парче гумиран брезент /350 лева/ - всеки къдърен шивач на кожи би го направил по мостра и то за не повече от 100 лева/даже са много/ + материали за около 50 -60 . А за тръд таван звъни на обявата от Благоевград - мисля че ще изкочи нещо прилично,защото от доста време я продават тази фероза + още 2 такива. Преди се обаждах за ръчни хъбове ,но нямаха и ми обявиха че са ги продали за 100 лв двата.

Коментар

а ти имаш ли идея кой шивач може да направи мек таван?
                  и как ще се сгъва?
                  смисъл на мен също 350 лв ми се виждат много ама има ли реална алтернатива?
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Цената от 350 лева ми я дадоха в Авто фокс'ЕООД (София, Горубляне). До колкото знам точно тези не се славят с ниски цени. И аз мернах обявата за меки тавани по 350 лева, и на мен ми се вижда височка Ще питам баща ми къде шият бирзенти за камионите. Според мен не би им било проблем да спретнат един за Фероза.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

• До: Стягане на Фероза

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                      ...До колкото знам точно тези не се славят с ниски цени...
                      Никак даже. Значи търсиш и другаде. Със сигурност ще го намериш по-евтино.

Коментар

Тези ми бяха първите на които попаднах. Пък са оставили Софийски телефон. Ще звънна и на останалите обяви да видим дали ще излезе нещо. Въпреки, че незнам дали с транспорта пак няма да стъпи на подобна цена.
                        Аз не вярвам в чудеса!
                        Разчитам на тях!

Коментар

Цената от 350 лева ми я дадоха в Авто фокс'ЕООД (София, Горубляне). До колкото знам точно тези не се славят с ниски цени. И аз мернах обявата за меки тавани по 350 лева, и на мен ми се вижда височка Ще питам баща ми къде шият бирзенти за камионите. Според мен не би им било проблем да спретнат един за Фероза.
                          Там ще помогнат ,предполагам,но ще им трябва мостра

Коментар

Първоначално публикуван от genkogenev Преглед на мнение
                            Там ще помогнат ,предполагам,но ще им трябва мостра
                            Моята е с бризент, мога да им го покажа да видята за какво става дума и дали въобще биха се охванали с подоно нещо.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Моята е с бризент, мога да им го покажа да видята за какво става дума и дали въобще биха се охванали с подоно нещо.
                              то самото ушиване е лесно ама нали има един механизъм за сгъване на гюрука -той ми е по-интересно дали могат да го направят
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

До колкото гледах при мен механиката за сгъване е една метална П-образна тръба. Не е част от бризента, а е залепена с лепенки. Ще огледам пак внимателно да не пропуснам нещо.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X