Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стягане на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Стягане на Фероза

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
    До колкото гледах при мен механиката за сгъване е една метална П-образна тръба. Не е част от бризента, а е залепена с лепенки. Ще огледам пак внимателно да не пропуснам нещо.
    можеш ли да я снимаш добре механиката - имам един хора да питам дали ще могат да направят нещо такова
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Това с мекия таван и мен ме интересува. Ако може да се организира направата му и излезе добра цена, бих си поръчал и аз.

Дайте някакви снимки да видим как е направено.

Ако мога с нещо да помогна?

Коментар

Всъщност май и аз бих си поръчал. А с механиката може би ще се справя и сам. Само трябва да погледна за какво иде реч.

Та, дайте някаква цена, пък да си преценяваме.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Довечера ще снимам конструкцията на моя гюрук. На мен ми се видя доста проста като идея и реализация.

Говорих с баща ми. Бризентите на камионите се плащат на квадратен метър. По спомени за около 100 квадрата вземат около 1200 лева с включени материали и труд. Това е цената, на която са направили няколко бризента. Незнам за 3 квадрата джип колко ще искат. Правят ги с Пловдив, излизало по-евтино от колкото в София. Довечера ще взема координати.

По принцип преди време купиха машина за лепене на брезенти, но е голяма хамалогия. Аз за АРО-то си бях правил на нея, добре стана, но малко грубо. Материал за прозорци бях намерил във Видин на прилична цена.
          Последно редактирано от Иван Горчев; 16-07-08, 12:34.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

я виж тука
            http://www.brezenti.com/index.html
            сигурно става дума за тях - известни са

обаче ходих при тях да ми шият калъф за резервната гума и се оказа, че имат проблеми със заварки по определен радиус
            не ми ушиха калъфа, де

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              я виж тука
              http://www.brezenti.com/index.html
              сигурно става дума за тях - известни са

обаче ходих при тях да ми шият калъф за резервната гума и се оказа, че имат проблеми със заварки по определен радиус
              не ми ушиха калъфа, де
              Машината, на която правих моя е с около 50см 'нож'. Лепи със високо напрежение с определена честота, натиск и ток. Подобно на микровълнова печка най-грубо. Извивките са сложна работа при този тип лепене.

Нещо за цена на калъфа споменаха ли ти? Имаха ли готовност да го направят, въпреки, че е миниатюрен в сравнение с камионите?
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

не стана дума за цена, при положение, че се затрудняват с изработката

иначе в скоро време ще ги посещавам отново, защото искам да си правя една прозрачна стена на вилата, и това ще е след около десетина дни - ако трябва да ги питам нещо, давай, защото до петък съм на линия - после - ОТПУСКААААААААА
                една седмица, де....

Коментар

В една морга в Асеновград имало твърд таван, но без заден и ляв прозорец, продавали го за 150 лева.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    не стана дума за цена, при положение, че се затрудняват с изработката

иначе в скоро време ще ги посещавам отново, защото искам да си правя една прозрачна стена на вилата, и това ще е след около десетина дни - ако трябва да ги питам нещо, давай, защото до петък съм на линия - после - ОТПУСКААААААААА
                    една седмица, де....
                    Една, една, кой ти я дава
                    Основният въпрос, който се заформя е дали биха се занимавали да правят бризент за Фероза. До колкото четох има няколко желаещи при прилична цена.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                      В една морга в Асеновград имало твърд таван, но без заден и ляв прозорец, продавали го за 150 лева.
                      Благодаря за информацията. Прерових мобилето, но не намерих координати на морга в Асеновград. Имаш ли представа от къде мога да намеря някакви телефони?
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        то самото ушиване е лесно ама нали има един механизъм за сгъване на гюрука -той ми е по-интересно дали могат да го направят
                        Колега,не се занимавай с глупости ела и ще ти дам чисто нов за 250лв.
                        0888637001 софия

Коментар

От днес запя и на газ Добре работи. Вчера взех и новите свещи та се надявам съвсем да заспи. Газовата обаче нещо не иска да се разбере с автоматичния смукач. Ако не е съвсем загряла и не е отворил до карай оборотите падат докато загасне. Крива работа.
                          Газта е вкарана с плочка над карбуратора. Изпарителя е Ловато с електически клапан, не е с вакуум.

P.S. И един въпрос към колегите каращи на газ - какъв разход да очаквам приблизително?
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                            P.S. И един въпрос към колегите каращи на газ - какъв разход да очаквам приблизително?
                            Моята харчеше по около 14 на градско и 10 извънградско, но предвид факта, че явно си беше със леко пукнат блок и клапани и сегменти в кошмарно състояния, би следвало да е значително по-малко. Една приятелка разправя, че нейната харчи 10 на градско след огромен брой посещения за настройки при газаджиите, ама не съм сигурен, че й вярвам .
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                              Моята харчеше по около 14 на градско и 10 извънградско, но предвид факта, че явно си беше със леко пукнат блок и клапани и сегменти в кошмарно състояния, би следвало да е значително по-малко. Една приятелка разправя, че нейната харчи 10 на градско след огромен брой посещения за настройки при газаджиите, ама не съм сигурен, че й вярвам .
                              Е това добре Дано не съм си оставил ръчичките при реглажа на изпарителя, но то ще си каже.
                              Аз не вярвам в чудеса!
                              Разчитам на тях!

Коментар

Днес се опитах да паля направо на газ - не става. Иска си да мине през бензин. Възпламен ли веднъж на бензин от там нататък няма грижи с газта.Продължавам да подозирам, че нещо не се спогаждат с автоматичния смукач и газогоривната смес идва едно към кесим. Някой сблъсквал ли се е с подобни проблеми с карбураторен двигател?
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X