До: Новото Нюви765Т
Ако мога да бъда полезен с нещо. И аз имам 765 (втора ръка) и до момента си работи както трябва. В началото се наложи да въведа ред в организацията (пои точки, няколко карти вградени в една, като взаимно се биеха и изключваха и т.н.). От тогава - работи много добре.... При цъкане като симулация по-бавно изгражда картата визуално, но при реално ползване този проблем няма как да го има, понеже няма как да се движим с няколстотин км в час, та да бърза толкова при рефрешването на картинката. Ъпдейтнах го с най-новия фирмуеър. Да си призная - не мога да разбера кои са новостите му в практиката.
Като цяло - аз съм много доволен...
И в заключение - зависи кой работи и как работи... Пример - аз лично успях да си забия новичкия iPod touch за около 20 минути бърникане и всички не можеха да повярват, че съм успял с такава скорост да омажа такава стабилна система. Та се наложи да преинсталирам фирмуеъри, та чудесии.... А иначе от това по-стабилна машинка трудно може да се намери... Та - некомпетентните игри с тези техники се връщат обикновено тъпкано...
Първоначално публикуван от sms71
Преглед на мнение
Като цяло - аз съм много доволен...
И в заключение - зависи кой работи и как работи... Пример - аз лично успях да си забия новичкия iPod touch за около 20 минути бърникане и всички не можеха да повярват, че съм успял с такава скорост да омажа такава стабилна система. Та се наложи да преинсталирам фирмуеъри, та чудесии.... А иначе от това по-стабилна машинка трудно може да се намери... Та - некомпетентните игри с тези техники се връщат обикновено тъпкано...

Коментар