Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото Нюви765Т

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новото Нюви765Т

Готова е нова версия, която може да тествате ако сте регистриран потребител на OFRM Geotrade.

Пуснете меил на поддръжката и ще получите линк за сваляне.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      Колеги, днес се изключи нювито !!! Само, както си беше на конзолката (или както там се казва) в колата. После не можах да го пусна цял ден. Като се прибирах, го сложих пак на конзолката и тръгна. Като го закача на компа, не се намира всеки път. Това от днес....какво му става ? Ако е софтуерно, няма проблем, записах си оригиналния софт на SD картата, още като го закачих за първи път на компа. Но ако е хардуерно ??? В София ли трябва да го нося ??? Или в Техномаркет, от там го купих......
      Точно 10 дена направи днес.....тъкмо свикнах с него. Помагайте, моля.
      Здрвейте,

моето е 765 закупено преди месец и на третия ден се изключи и повече не се включи !след което от сервиза на Геотреид ми го смениха.
      НО по интересното е че вчера пак умря по същия начин.
      За по малко от месец 2бр НУВИ 765 ми умират.............
      Днес жената пак ще го носи в сервиза да видим , НО това не си е работа ако трябва да го сменям по два пъти месечно , да не говорим че всичките ми записи и тракове се губят.
      Не знам какво да ви кажа но напрово ми писна, пак регистрация пак упдаити на софта и на картата ......щв ви информирам какво се случва този път , но за мен е същия проблем като преди и не е до софт. а си е хард проблем

Коментар

Пак го сменихме .

току що жената се обади да каже че са и дали ново от геотраде.
        трето нуви 765 за 25 дни Този път стана веднага смяната , поне от геотрейд са коректни и деистват бързо.

Дано повече не се налага да го носим в сервиз.

Коментар

Моето засега се държи....може да са хилави нещо по принцип....

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
            Готова е нова версия, която може да тествате ако сте регистриран потребител на OFRM Geotrade.

Здравейте! Нов потребител съм на Гармин 765Т. Имам 2 въпроса - първият към Сабин - на кой e-mail да пусна запитване за новата по-бърза версия? Аз имам 4.80 в момента.
            И второ - за камерите. Сложих ги в POI, като ги изгетлих от http://www.renault-bg.com/radars/, но май няма никакъв резултат. Камерите са ми маркирани като активни, но не дава индикации. Трябва ли ми някаква допълителна антена? В комплекта нямаше...

Коментар

Камерите от Рено нещо правят проблеми. И други се оплакват. Пробвай тези:
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=585

Коментар

Мислех, че регистрираните потребители получават мейл за новите версии....нали това е идеята, че сме си платили картата. Иначе може да се изтегли от торрент-тракерите.....

Коментар

Мислех, че регистрираните потребители получават мейл за новите версии....нали това е идеята, че сме си платили картата. Иначе може да се изтегли от торрент-тракерите.....
                  Че те откъде да знаят, кой с какво устройство е? Въпросът е неуместен! Трябва ти, пишеш им, пращат ти, какво толко сложно има
                  LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                    Камерите от Рено нещо правят проблеми. И други се оплакват. Пробвай тези:
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=585
                    Мерси за инфото. Инсталирах новото, махнах старото инфо. Работи. Тествано по пътя - София - Кюстендил с микробус Ивеко. На няколко пъти маркира камери, като предупреждава за ограничение на скоростта. Не индикира полицията на караулката при Владая. Утре ще го тествам и с моята кола - фолксваген Тигуан.

Коментар

• До: Новото Нюви765Т

Така е, но това не нова версия. Това е тестова версия за конкретният случай. Ако съм сигурен, че е по добра може и да решим да я изпратим на хората.

Някой сложи ли си я вече тази карта и има ли положителен ефект?

Коментар

Така е, но това не нова версия. Това е тестова версия за конкретният случай. Ако съм сигурен, че е по добра може и да решим да я изпратим на хората.

ми аз бих опитал да я сложа. моля да ми се каже къде да пусна e-mail. Камерите ги тествах и в моята кола - работят за сега. Няма проблем

Коментар

Ако картата Ви е закупена или е дошла в комплект с устройството - в кутията имате брошура с инструкции какво, как и защо...
                          Зима иде

Коментар

Днес сложих олекотената версия в устройството. Тези дни ще пиша дали има съществена разлика.
                            Зима иде

Коментар

Все още не съм. Уж не ми остава време. Аз съм в момента с най-тежката май. Ама се кефя на изолиниите поне. Наистина се губят участъци от пътя за секунди. А като съм извън пътя изобщо не иска да навигира. Може да съм му отметнал нещо погрешно. Ама в гората и му давам у дома. Нищо, докато не стъпя на асфалт. Тогава любезната мацка вътре оживява. Кога ли ще я изкарам оттам и......

Коментар

Покарах малко с олекотената карта. Няма накъсване при местене на изображението, но все още няма шанс да покаже имената на населените места, покрай които се минава.
                                Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X