Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото Нюви765Т

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Новото Нюви765Т

Първоначално публикуван от ISZ Преглед на мнение
    Здравей ! Мисля , че не се зарежда , защото докато си играх да вкарвам песни и качвах новата версия на 4.9 (около един час) от една "чертичка" , стана "празно" и ми написа , че батерията се е изтощила .
    Опитайте с друг USB порт или друг компютър.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      С цялото ми уважение определено не съм съгласен в това мнение!
      Съжалявам, че е прозвучало така. Мнението ми за Garmin е много добро и аз лично съм доволен. Не случайно от 5-6 години работя само с такива уреди. По-скоро идеята ми беше да кажа, че 765 си е много качествена машинка, защото във форума чета много оплаквания от него. Нормално е да има повече оплаквания от Garmin, те просто са много по разпространени в България от другите марки.
      Garmin nuvi 765

Коментар

Здравейте на всички ! "Обиколих" всички USB-та на два лаптопа и един стационарен - все същото . С един 12 V изправител си свърших работата.

Коментар

Първоначално публикуван от ISZ Преглед на мнение
          С един 12 V изправител си свърших работата.
          Това не звучи никак добре. Напрежението на USB порта е 5V. 12V се прилагат върху конектора за стойката. Според мене има някакъв проблем с USB порта на устройството. Мини USB конекторите (какъвто е на устройството) са доста нежни и е възможно да се поизкривят от невнимателна работа с кабела. Тогава някое от перата не дава добър контакт. Подобни неща се случват и с телефоните, които имат същите конектори. Хубаво е да се пробва и друг кабел или зарядно за телефон с такъв конектор и подходящ заряден ток.
          Garmin nuvi 765

Коментар

Сега ми дойде наум и още нещо. Ако се задържи пръста върху символа за батерията за около 10 секунди, ще се появи диагностично меню. От там може да се разбере какво става с батерията и дали връзката с USB порта е читава.
            Garmin nuvi 765

Коментар

Здравейте на всички !Благодаря за съветите. Пропуснах да кажа,че 12.0 V-DC ги подадох през стойката и кабела за запалката.Вероятно,има нещо с кабела.За сега ще оставя нещата така.

Коментар

Днес ми донесоха един "умрял" Nuvi765. Черен екран , никаква реакция на включване към зарядното и към компютъра. Така и така ще се мре , реших да го отворя. Изключих му батерията и пак я включих и всичко си заработи. Без да губя време се заех да инсталирам тайванската версия. Последната , която имам е 2.71. Всичко мина гладко и утре мисля да я тествам до морето. Както и очаквах от писаното за нея в режим 3D ми излязоха всички POI.
                Обаче нали няма "пълно щастие" , казва ми , че аудио версията е не съвместима и нямам гласова навигация на български. WEBUpdater предлага всякакви езици с които е съвместима , но няма български. Ще карам с английски за пробата.
                За сега нямам усещането , че картата се изчертава по-бързо от нормалната версия , но искам да видя дали бъга с показването на имената на селата е отстранен. П.П.: пак не се виждат имената - OFRM_Geotrade_4.90.
                П.П.: В центъра на София ми се появяват 3D сгради. Това има ли го в нормалния фирмуер?
                П.П.П. : Показва и името на улицата по която се движиш.
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от milstan; 02-08-09, 00:52.

Коментар

Вече не мога да си редактирам предния пост , затова отварям нов.
                  Имената на населените места се виждат от мащаб 2км нагоре.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
                    П.П.: В центъра на София ми се появяват 3D сгради. Това има ли го в нормалния фирмуер?
                    Това го има май от 4.90. Събин беше споменал за нещо ново на кръстовището на Гурко и Левски и около него.
                    Garmin nuvi 765

Коментар

Нека и аз да се включа с моя скромен опит от 1700 км навъртяни с безценната помощ на модела 765 Т и с много добре разработената карта от Събин. Маршрута обхвана Бургас, Ст. Загора, Чирпан, Боровец, Рилски манастир, София, Самоков и т.н.
                      Машинката е мн. добра, но когато превключвам между мащабите се бъгва и не опреснява картата бързо. Пропуснах да кажа, че съм с последната версия 4,9. Остават петна, който така е не се рефрешват и чак при промяна на мащаба нещата се оправят.
                      Бях качил и файла със спид камерите, не ме излъга нито веднъж, благодаря на колегите за усилията да създадът подобна база данни.
                      Има неточности в 100 национални обекта, но те явно не зависят от създателите на картата, а от допълнително въведената информация за тях. Бях и в Рила пътеките към Мусала, Мальовица и Рилските езера са указани много точно. На този етап не се изключвал сам, държи се нормално.
                      Забелязах, че наистина от компа се зарежда много бавно и не е ефективно, а това съкращава живота на батерията, за това си купих от представителите на Гармин зарядно за 220 V и калъф разбира се (срамно е за толкова пари това да влиза като аксесоар, но всичко е въпрос на бизнес).
                      При пускането от говорителя се чува едвам доловим брум, който при начало на навигирането изчезва. Това да е, пък тя и английската кралица си има кусури.
                      Разцъквам го всеки ден следя форума и откривам доста полезна иформация и все пак като всяка техника всичко е на късмет....
                      Успех на всички...
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Sim3 Преглед на мнение
                        Нека и аз да се включа с моя скромен опит от 1700 км навъртяни с безценната помощ на модела 765 Т и с много добре разработената карта от Събин. Маршрута обхвана Бургас, Ст. Загора, Чирпан, Боровец, Рилски манастир, София, Самоков и т.н.
                        Машинката е мн. добра, но когато превключвам между мащабите се бъгва и не опреснява картата бързо. Пропуснах да кажа, че съм с последната версия 4,9. Остават петна, който така е не се рефрешват и чак при промяна на мащаба нещата се оправят.
                        Бях качил и файла със спид камерите, не ме излъга нито веднъж, благодаря на колегите за усилията да създадът подобна база данни.
                        Има неточности в 100 национални обекта, но те явно не зависят от създателите на картата, а от допълнително въведената информация за тях. Бях и в Рила пътеките към Мусала, Мальовица и Рилските езера са указани много точно. На този етап не се изключвал сам, държи се нормално.
                        Забелязах, че наистина от компа се зарежда много бавно и не е ефективно, а това съкращава живота на батерията, за това си купих от представителите на Гармин зарядно за 220 V и калъф разбира се (срамно е за толкова пари това да влиза като аксесоар, но всичко е въпрос на бизнес).
                        При пускането от говорителя се чува едвам доловим брум, който при начало на навигирането изчезва. Това да е, пък тя и английската кралица си има кусури.
                        Разцъквам го всеки ден следя форума и откривам доста полезна иформация и все пак като всяка техника всичко е на късмет....
                        Успех на всички...
                        честито за машинката. щом си забелязал грешки в 100-те обекта виж тази тема и ако можеш да помогнеш с корекции, помогни
                        последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Направих си маршрут с MapSource, но не иска да се качи на Нювито. Send to device, казва, че е изпратено, но после го няма в потребителски маршрути. Аз ли бъркам нещо.....маршрута ми трябва за събота сутрин. Ако някой може да помогне. Ако ли не, ще си карам от точка до точка.
                          ПП. Поразрових Гармина и се оказа, че има функция "импортирай маршрут от файл"....та стана. Абе не пишеше "no indians" на кутията, когато го купих....
                          Последно редактирано от bodo; 19-08-09, 22:15.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                            Направих си маршрут с MapSource, но не иска да се качи на Нювито. Send to device, казва, че е изпратено, но после го няма в потребителски маршрути. Аз ли бъркам нещо.....маршрута ми трябва за събота сутрин. Ако някой може да помогне. Ако ли не, ще си карам от точка до точка.
                            ПП. Поразрових Гармина и се оказа, че има функция "импортирай маршрут от файл"....та стана. Абе не пишеше "no indians" на кутията, когато го купих....
                            Виж дали си с последна версия на MapSource и дали устройството е с последен фърмуер.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                              Виж дали си с последна версия на MapSource и дали устройството е с последен фърмуер.
                              Да, разходката мина перфектно. Качвам трак, ако мога да помогна с нещо за картата. Има пътища, които на картата ги няма.
                              Прикачени файлове

Коментар

Здравейте,
                                купих от колега такова NUVI, за да сменя старото...
                                Появи се един странен проблем - не мога да изтрия точките, които той си е записал в "Любими". Да поясня - влизам в "Любими", избирам някоя записана точка, натискам "Промяна" и "Изтриване". Точката изчезва и така трия и останалите. На следващият ден всички точки са се възстановили. Опитах и от меню "Инструменти". Влизам в "Мои данни", натискам "Изтрий любими места", избирам ги и натискам "Изтриване". Резултатът е същият - всички изчезват(изтрити са) и на другия ден пак са си там...
                                Ако някой може да помогне, ще бъда много благодарен.

ПП: Не знам дали има значение, но го питах как ги е вкарал и ми каза, че ги е качил през Мапсорса.
                                http://www.nakladkibg.com
                                накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X