Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото Нюви765Т

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Новото Нюви765Т

Аз обаче не можах да разбера кой и даде име 2010.30c ? На сайта на Гармин има ли такава версия? Щом като IMG файла от нея е 2010.31 не трябва ли и версията за MapSource да е такава?

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Аз обаче не можах да разбера кой и даде име 2010.30c ? На сайта на Гармин има ли такава версия? Щом като IMG файла от нея е 2010.31 не трябва ли и версията за MapSource да е такава?
      Абе то на сайта на Гармин няма и помен от ъпдейти за Нуви 765. Направо липсва горкото, но това не пречи да съществува като гармински модел, който поддържа и 3D и line assist.
      В интерес на истината - доколкто успях да протествам 2010.31 - държи се като истинско гарминско приложение - и като скорост на изграждане на маршрутите, и като асистиране за показване на ленти (включително и с рисунките) в Западна Европа, и като 3D сгради (пак там и отчасти на някои места в Гърция)... Но в края на краищата - и 2010.20 си е добра.
      Забелязвам една тенденция при Гармин - например направиха няколко версии на Сити Навигатора на САЩ. Една версия - с Мексико, една без Мексико, една само с Канада, сега пък и с още някоя околна страна там беше... И всъщност цифрите дават инфо за това - какво е включено в дадената карата - например 2010.20 - с Канада и Мексико, 2010.30 - без Мексико,но с еди кого си и т.н.
      И докато те се борят да се затворят - за IGO може вече да се намерят достатъчно добри карти и за Балканите. И ако се запази тази тенденция - най-много Гармин да се самоотсвири...
      Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
        Абе то на сайта на Гармин няма и помен от ъпдейти за Нуви 765. Направо липсва горкото ... В интерес на истината - доколкто успях да протествам 2010.31 - държи се като истинско гарминско приложение ...
        Е, не е точно така. Ако ти е регистрирана машинката си получаваш софтуера автоматично когато го има.

Питах за картата, защото имам абонамент за Европейската карта. Според Гармин последната версия е City Navigator Europe NT 2010.30, Deluxe 3DB+JV, All Regions, Jan 10. Преди два дни ми дойде съобщение по мейла за нов ъпдейт, ама всъщност няма.
        Garmin nuvi 765

Коментар

Трябва да си си затрил 3d файла, който се намира във фолдър garmin. Погледни там и ако го няма, то трябва да се сложи (те всъщност са две файлчета). За целта ти трябват файловете, които са за твоята версия Сити Навигатор. Моят съвет е да си свалиш и сложиш направо най-новият Сити - 2010.31.
          За line assist файловете са си в отделен (собствен) подфолдър, но този за 3D е където са и gmapprom.img.
          Успех!!!
          Мерси kihi. Че съм затрил 3д-то, затрил съм го. Явно при каването на 2010.10, не си ги е имало другите два файла. Е, явно ще търся майстора да помага.
          ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
          lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
            Мерси kihi. Че съм затрил 3д-то, затрил съм го. Явно при каването на 2010.10, не си ги е имало другите два файла. Е, явно ще търся майстора да помага.
            Без да ти обещавам категорично, ще се поразровя днес и утре, за да видя дали не пазя някъде 2010.10. Ако ги намеря - ще драсна, за да видим как да ти пратя 3D файла... Ще сеопитам също да видя къде по торентите има активни такива, касаещи твоя проблем...
            Все пак - помисли дали не е разумно да се качи направо поне 2010.20.

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Първоначално публикуван от vtolev Преглед на мнение
              Е, не е точно така. Ако ти е регистрирана машинката си получаваш софтуера автоматично когато го има.
              Прав си. Аз говорех за фирмуеър за Нувито... Но съм го написал сякаш всички трябва да ми четат мислите, та не се разбира много,много...

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
                Проверих. Аз имам всичко за 2010.20. Общият обем на line assist и на 3D файловете е около 800 MB. А img файла на 2010.20 е около 1,7 GB. Не знам как стоят нещата с наличието им на общоизвестното място... Варианти разни от тук нататък... Аз днес съм на работния си пост цял ден.... Ако си от София и ако не те мързи да се разкарваш - може да се уточним, за да го направим.... При твое решение в тази посока - ще ти пратя ЛС за това, как да се свържеш с мен...

Коментар

По мои груби наблюдения, в 2010.30 има значителен напредък в картата на Гърция, Истанбул и Белград. За Европа не съм гледал, ама там все си е добре.
                  Garmin nuvi 765

Коментар

Проверих. Аз имам всичко за 2010.20. Общият обем на line assist и на 3D файловете е около 800 MB. А img файла на 2010.20 е около 1,7 GB. Не знам как стоят нещата с наличието им на общоизвестното място... Варианти разни от тук нататък... Аз днес съм на работния си пост цял ден.... Ако си от София и ако не те мързи да се разкарваш - може да се уточним, за да го направим.... При твое решение в тази посока - ще ти пратя ЛС за това, как да се свържеш с мен...
                    Язък, чак сега отарям и съм те изпуснал. Пиши на лични, че всеки път аз като тръгна нещо да правя и "омазвам" положението на машинката. Мерси.
                    ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                    lre-bulgaria.org

Коментар

Здравейте! От скоро има nuvi765 и когато си направя маршрути на Мапсорса и си ги изпратя усешно/според Мапсорса/ в устройството, после не мога да ги намеря при маршрутите на nuvi 765. Преди съм позвал Нокоя 5800+Гармин и Мапсорса си изпращаше един current.gpx файл в директория GPX и нямаше проблеми. Сега Мапсорса праща отново един файл temp.gpx, но върте има един които се чете от 765 - current.gpx, но той не се променя.Някой може ли да ми каже къде ми е грешката и какстава качванети на конфигурирани на Мапсорс маршрути в Nuvi765?
                      Последно редактирано от Pacific; 19-04-10, 20:50.

Коментар

Първоначално публикуван от sms71 Преглед на мнение
                        Здравейте! От скоро има nuvi765 и когато си направя маршрути на Мапсорса и си ги изпратя усешно/според Мапсорса/ в устройството, после не мога да ги намеря при маршрутите на nuvi 765.
                        Всъщност малко сложно са го направили. В менюто на Custom Routes (по памет - Tools->User Data->Custom Routes) трябва да се даде Import, при което вади списък с изпратените от Мапсорс-а маршрути. Има и някакъв лимит на паметта, налагало ми се е да изтрия някой от вече import-натите за да мога да добавя нов.

Коментар

Първоначално публикуван от vasilevn Преглед на мнение
                          Всъщност малко сложно са го направили. В менюто на Custom Routes (по памет - Tools->User Data->Custom Routes) трябва да се даде Import, при което вади списък с изпратените от Мапсорс-а маршрути. Има и някакъв лимит на паметта, налагало ми се е да изтрия някой от вече import-натите за да мога да добавя нов.

Благодаря много за помощта. Всичко се получи както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от vasilevn Преглед на мнение
                            Здравейте,и аз от скоро имам нуви 765.Опитвам се да се справя със същия проблем,но неуспешно.Влизам в "инструменти"-"потребителски маршрути"и там освен да задам маршрут не ми дава в менюто бутон "импорт".Някой може ли да ми обясни по-подробно как става това?

Коментар

Първоначално публикуван от ivni25 Преглед на мнение
                              Здравейте,и аз от скоро имам нуви 765.Опитвам се да се справя със същия проблем,но неуспешно.Влизам в "инструменти"-"потребителски маршрути"и там освен да задам маршрут не ми дава в менюто бутон "импорт".Някой може ли да ми обясни по-подробно как става това?
                              Както бях писал по-горе, указанията дадени от мен са по памет, "малко" са неточни, но това не е попречило на предишния колега да открие точното меню.

След проверка ето точно стъпките - Tools->My Data->Import Routes

Между другото, чичко Google дава доста добри отговори на въпроса "how to import custom routes in nuvi 765"

Коментар

Здравейте колеги ,
                                От месец притежавам Нюви 765Т. За сега работи перфектно. Пътувал съм с него из България , Турция - Одрин , Лозенград и Истанбул и Румъния - Констанца.Въпроса ми е относно асистента за лентите.Симулирам рутиране в София и Виена с цел визуализация на тази функция.В горния ляв ъгъл на устройството се появяват стрелките с посоките , правилните в бяло , а останалите в сиво. Когато кликна върху стрелките се появява нов екран/половината с картата и рутирането , а останалата половина с данни за разстояния , имена на улици и т.н./. В долната част на дисплея има надпис "помощник за лента" , но същия не е активен и оцветен в сиво. Въпроса ми е защо е така и не трябва ли при това положение да се получи изображение с лентите и стрелка сочеща правилната лента респективно посоката на движение , така както е в рекламните брошури на устройството , а в горната част на екрана да се появят табели.Тази фукция действителна ли е или е някакъв рекламен трик. Ако я има как се ползва и кога се визуализира на устройството и необходимо ли е да се добавят някакви нови файлови , за да функционира правилно.Прикачил съм файл , от който се вижда за коя функция става въпрос. Предварително благодаря , желая на всички спорна седмица.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X