Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новото Нюви765Т
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
До: Новото Нюви765Т
Хрумна ми дали не може да се провери накъсването дали е от картата...ако се изключи ОФРМ и се пусне световната карта....някой ден може и да пробвам. Проблема може и да е от навигацията....моята я сменяха веднъж, на един колега тук...по спомени 3 пъти.....луда работа. Поне Геотрейд са коректни....засега.
Коментар
-
Нов преправен тайвански фърмуер за моделите 7x5...
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=14&t=6236
...
Но всичко е на ваша отговорност
Поздрави,
Коментар
-
Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеПокарах малко с олекотената карта. Няма накъсване при местене на изображението, но все още няма шанс да покаже имената на населените места, покрай които се минава.
Oк това с населените места е друго, и мога да го пипна.
Коментар
-
Здравейте на всички. Отскоро съм във форума и доста информация успях да получа относно навигационните системи, за което съм ви благодарен. Но не можах да разбера последно този GPS NUVI 765 дали си струва или да се ориентирам към друг модел, примерно NUVI 255W или 266W.HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1
Коментар
-
Ами според мен си струва, изкарах 12 дни в Скандинавието с него и кола под наем. Използвах FM transmitter- a за музика, която си качвах на SD карта, bluetooth-a си работеше през цялото време.
Качвах си предварително траковете, по които исках да карам на следващия ден и това ми спести доста главоблъсканици.
Ако не ти трябват тези глезотии, обаче, може би е по- добре да си вземеш по- базов модел.Зима иде
Коментар
-
Здравейте на всички! Аз съм нов участник в сайта ,а от 20-дни и собственик на 765Т.Вече заредих новата карта на България - 4.9 , но още не съм я пробвал . Имам един въпрос относно устройството - не може да се зарежда през USB-то , когато го включа към лаптопа . Не знам дали кабела е дефектен , защото в инструкцията дават , че трябва да може да се зарежда . Ако някой знае нещо по въпроса , ще съм много благодарен .
Коментар
-
Аз имам 765 и нямам никакви проблеми. Проверил съм как изглеждат нещата с три от картите - Lite Cyr, Cyr и TOPO. Не бих казал, че има разлика в работата на машинката. При мене даже е малко по-сложно. Паралелно с нашата карта имам и компилация на цялата AdriaRoute 2.30 + SCG Route 2.0, която също е активна.
Хайванчето е монтирано под страничната колонка на вратата, а не на стъклото, но въпреки това държи по 8-10 сателита и претендира за точност 4-5 метра. Не му пука от движение между високи сгради и нормална гора. При начално включване му трябват около 1-2 минути за да ме позиционира точно на картата. Досега не съм имал случай да забие, да спре или да се рестартира самоволно. Губи сателити в подземни паркинги (естествено) и в дългите тунели (Хемус и тоя на Тракия). Има някои места, на които се шашка и върти дисплея като лудо, но това според мене е въпрос на карта и/или специфика на приемането (евентуални смущения). През някои такива места съм минавал няколко пъти и всеки път е едно и също.
В последните няколко години съм ползвал много 76S за заснемане на точки и пътища из нищото и в сравнение с него 765 е класа отгоре като GPS. Глезотиите не ги коментирам.
Оплакванията на колегите вероятно се дължат на устройства с дефекти. Това е типично за Garmin. Помня, че от 5 броя 76S, три дадоха дефекти в рамките на 1-2 месеца и трябваше да ги сменят. Т.е. като не работи - не работи, ако работи - работи. Имам и доста колеги по света с други модели навигатори на Garmin и според статистиката всички те са еднакво "дефектни" по рождение.
Моят съвет е: независимо от модела, ползвайте гаранцията и сменяйте докато попаднете на добра машинка. Звучи тъпо, но няма особен избор с Garmin.Garmin nuvi 765
Коментар
-
Първоначално публикуван от ISZ Преглед на мнениеЗдравейте на всички! Аз съм нов участник в сайта ,а от 20-дни и собственик на 765Т.Вече заредих новата карта на България - 4.9 , но още не съм я пробвал . Имам един въпрос относно устройството - не може да се зарежда през USB-то , когато го включа към лаптопа . Не знам дали кабела е дефектен , защото в инструкцията дават , че трябва да може да се зарежда . Ако някой знае нещо по въпроса , ще съм много благодарен .
Коментар
-
Първоначално публикуван от vtolev Преглед на мнениеОплакванията на колегите вероятно се дължат на устройства с дефекти. Това е типично за Garmin. Помня, че от 5 броя 76S, три дадоха дефекти в рамките на 1-2 месеца и трябваше да ги сменят. Т.е. като не работи - не работи, ако работи - работи. Имам и доста колеги по света с други модели навигатори на Garmin и според статистиката всички те са еднакво "дефектни" по рождение.
Моят съвет е: независимо от модела, ползвайте гаранцията и сменяйте докато попаднете на добра машинка. Звучи тъпо, но няма особен избор с Garmin.
Продуктите на Гармин дават не по-голям брак от 1-2%, изключение беше в началото на Nuvi 200 серията, но после си оправиха качеството. Имаше малко дефектни Колорадо също с излизането на модела. Продаваме много електроника и по-здрави машинки от гармин не сме продавали. Мисля че вашият негативен опит с марката по скоро се далжи на лош късмет.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар